ממש יפה ככה הטי הלבנה מאוד מוצלחת
S shmickey New member 26/5/16 #17 משטר האכילה החדש עובד, אם שברת את המרצפת זה לוק מקסים! הייתי רק טיפה משחררת את החולצה, שתשב פחות מתוחה על הגוף. פעם הבאה תוסיפי את שרשרת השעון הארוכה שלך
משטר האכילה החדש עובד, אם שברת את המרצפת זה לוק מקסים! הייתי רק טיפה משחררת את החולצה, שתשב פחות מתוחה על הגוף. פעם הבאה תוסיפי את שרשרת השעון הארוכה שלך
ש שרוני1ש New member 26/5/16 #13 מאתמול... ג'ינס על ג'ינס. (אגב, אתמול קניתי ג'קט ג'ינס מהמם שכבר רציתי מזמן, מ - yanga. גיליתי את החנות הזו לא מזמן )
מאתמול... ג'ינס על ג'ינס. (אגב, אתמול קניתי ג'קט ג'ינס מהמם שכבר רציתי מזמן, מ - yanga. גיליתי את החנות הזו לא מזמן )
H Happy Goth New member 26/5/16 #19 אני מאד מאד אוהבת את הצבעוניות פה של הג'ינסים הכחולים שמשלימים זה את זה ואת הצבע בסנדלים החמודים כ"כ! רק משו קטן- תקשרי את ה בחלק הצר של המותן בצורה יותר צמודה. או שלוותר עליו לגמרי? בכל מקרה טוב לראותך ומחכה לראות תמונות שלך עם הג'קט ג'ינס
אני מאד מאד אוהבת את הצבעוניות פה של הג'ינסים הכחולים שמשלימים זה את זה ואת הצבע בסנדלים החמודים כ"כ! רק משו קטן- תקשרי את ה בחלק הצר של המותן בצורה יותר צמודה. או שלוותר עליו לגמרי? בכל מקרה טוב לראותך ומחכה לראות תמונות שלך עם הג'קט ג'ינס
ש שרוני1ש New member 26/5/16 #21 תודה מתוקתי! הג'קט היה במבצע, ועלה 150. נראה איכותי ויפה. אין ספק שאפקוד את החנות הזו שוב! (ושוב... ושוב... ) ותודה על הטיפ עם ה - . משום מה זה תמיד היה נראה לי לא לעניין לקשור ממש על המותן. אני כנראה טועה...
תודה מתוקתי! הג'קט היה במבצע, ועלה 150. נראה איכותי ויפה. אין ספק שאפקוד את החנות הזו שוב! (ושוב... ושוב... ) ותודה על הטיפ עם ה - . משום מה זה תמיד היה נראה לי לא לעניין לקשור ממש על המותן. אני כנראה טועה...
R Rosie52 New member 26/5/16 #23 אני דווקא מאוד אוהבת לגהץ זה הזמן הפרטי שלי שאף ילד לא מעז להתקרב לשאול או לבקש משהו אחרת אני רותמת אותם למשימות קטנטנות (תביא לי עוד קולבים...תתלה את זה...תביא את ערכת התפירה (אם מצאתי כפתור שסובל מחלושס או שנעלם)... אני אוהבת לוק של ג'ינס על ג'ינס ואת עשית אותו מוצלח בהחלט. מה שכתבו מעלי לגבי הקשירה והגיהוץ ----> פונקט. רוזי
אני דווקא מאוד אוהבת לגהץ זה הזמן הפרטי שלי שאף ילד לא מעז להתקרב לשאול או לבקש משהו אחרת אני רותמת אותם למשימות קטנטנות (תביא לי עוד קולבים...תתלה את זה...תביא את ערכת התפירה (אם מצאתי כפתור שסובל מחלושס או שנעלם)... אני אוהבת לוק של ג'ינס על ג'ינס ואת עשית אותו מוצלח בהחלט. מה שכתבו מעלי לגבי הקשירה והגיהוץ ----> פונקט. רוזי