יום חמישי - בתופים ובמחולות

שרוני1ש

New member
וחייבת להוסיף שאלה להאפי...

ז"א, לא לך, אלא לחברה מהעבודה: איך מתלבשת אמא?...
או: במה שונה הסגנון שלך עכשיו מהסגנון לפני ההריון והלידה? חייבת להודות שההבדלים ה(כנראה)ניכרים, לא ממש נראים לעיני. את מרגישה בהבדל? זה מסקרן...

Happy Goth

New member
נתחיל בזה

אני מתה על מה שהרכבת פה! שכבות לפנים, הסריג הלבן עם המכופתרת פשוט קליל ולא מתאמץ ונראה גם פרקטי ונוח.
לא ברור לי מה הקטע של ההיא מהעבודה...אולי בגלל שאני לא נועלת נעלי עקב מטורפות יותר או בגלל שחורף והכל טיפה יותר משוחרר ובשכבות של עליוניות שבעיניה זה טיפה יותר "מחוייט" ממה שאני לובשת בקיץ שזה חצאיות קצרות וגופיות?

הסתכלתי בתמונות של לוקים משנה שעברה בחורף ולי נראה אותו הסגנון שיש לי עכשיו...לעומת זאת בחורף לפני שנתיים התלבשתי הרבה יותר עם שמלות וחצאיות, גרביונים ונעלי עקב.
אין ספק שאני מחפשת את הנוח, הפונקציונלי שיתאים למה שאני צריכה עכשיו. והתמתנתי בצבעוניות אני חושבת.

שרוני1ש

New member
קצת הסתכלתי

גם בחורף שעבר, ולא נראה לי שמשהו קרה לצבעוניות. או בכלל לסגנון שלך. ואני עדיין לא מבינה "איך מתלבשת אמא" (כאמא בעצמי כבר 19 שנה...) ובקיצור, אני מרגיש שניתנה פה במה לאמירה סתומה, שלא לצורך...
תמשיכי להתלבש בדיוק ככה - זה יפה ומקסים ומחמיא. וזהו.

Rosie52

New member
אוהבת את הלוק הזה מאוד והוא לגמרי מחמיא לך

בקטנה הייתי משחררת את המכנסיים מתוך המגפונים ומקפלת טיפלה מעליהן.
החולצה וגם הסוודר

חוצ'מזה אם מסתדר לך תבואי קצת יותר - חסרונך הורגש.

רוזי

shmickey

New member
הו שלום לגברת!!

תודה תודה, העברתי אליו כבר את כל המחמאות

הלוק שהרכבת חמודי אבל הייתי מעדיפה פה סוודר יותר גדול למראה השכבות הזה.
התגעגעתי! תשארי!

שרוני1ש

New member

לא, אתן!
תודה על הטיפים יקירותיי, גם אני חשבתי ללבוש עם מכנסיים אחרות, שיאפשרו לשחרר טיפה את הקצוות מתוך המגפונים. אבל היה כזה מבול וסערה בחוץ, שמשיקולים פרקטיים העדפתי מכנסיים כאלו ש"נבלעים" היטב בתוך המגפונים, כדי לא להרטיב את קצות המכנסיים.
לעניים הסוודר אוברסייז, חיפשתי האמת משהו יותר "גדול", ולא מצאתי. שופינג?...

למעלה