יום חמישי הקרוב

מתנדבת19

New member
צדקת..ניצול הימים האחרונים באזרחות

Tspike

New member
פתאום אני מתחיל להילחץ

מה יקרה אם התפקיד סתם דפוק? תחילה של רגליים קרות אולי אני אשים עוד זוג גרביים

טלטל 18

New member
אנשים! להירגע, לנשום עמוק...

איך רואים שכולנו בהיסטריה כבר...
צריך לחשוב קצת על דברים אחרים במקום שמחשבות רק על הצבא ירוצו לנו בראש. צאו החוצה, נצלו את היומיים האחרונים שעוד אפשר להסתובב ככה חופשי באמצע היום. אני הולכת לנקות את הראש בשנקין עוד מעט. בקשר למסיבת גיוס משותפת- אני דווקא מארגנת מסיבות וכאלה ממש טוב, אז אם תחליטו לעשות את זה איפשהו, אני אשמח לעזור...

פתאום זה מכה בי כל פעם חזק יותר...

זה באמת קורה
האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא עכשיו נרגעתי (זמנית כמובן..
)

יפה אמרת

ותמיד תדע שאתה מתנדב, יש לך פריבילגיות, תופס 55 (העברת תפקיד) תמיד מתקבל בברכה ממך..

סיונתו

New member
וואי, רק עכשיו זה נקלט לי

שמיום חמישי (טוב בעצם יום ראשון....) הפורום יהיה ריק!!! בואו נעשה את זה אחרת חחח מי נשאר פה?!

למעלה