אה, ושכחתי להגיד שהנעליים מושלמות לגמרי.
ר רחל בראון New member 2/1/14 #232 בעיניי את נראית ממש מקסים! לי זה הזכיר איכשהו קצת את פיית מרציפן דווקא...!
M michali278 New member 2/1/14 #71 גם אני מבסוטה עליך! החצאית הזאת שווה!!! שילוביישן סופני! טיפה פחות אוהבת את המאצ'יות של הגרבונים, אבל זו אני
גם אני מבסוטה עליך! החצאית הזאת שווה!!! שילוביישן סופני! טיפה פחות אוהבת את המאצ'יות של הגרבונים, אבל זו אני
מ מרים 882 New member 2/1/14 #73 אתמול בלילה בחרתי תיק וחשבתי עלייך אז אני עם תיק חום ג'ינג'י. תיק הבורדו קצת נעלב
M michali278 New member 2/1/14 #75 החלטה נבונה הג'ינג'י מקפיץ ויחמיא ללוק עוד יותר לדעתי. אני חושבת שיש בהחלט מקרים ושילובים עם מאצ'יות של התיק שזה עובד יפה ונאה, אבל לרוב מעדיפה שלא.
החלטה נבונה הג'ינג'י מקפיץ ויחמיא ללוק עוד יותר לדעתי. אני חושבת שיש בהחלט מקרים ושילובים עם מאצ'יות של התיק שזה עובד יפה ונאה, אבל לרוב מעדיפה שלא.
י יוגורט פטל New member 2/1/14 #121 ואו מרים! את מבסוטה בצדק! לוק מהמם!! איזה שילוב צבעים הורס, זוממת להעתיק...
Z Zorikit New member 2/1/14 #182 בהחלט לוק מוצלח אם כי מאצ'י מידי. הייתי מחליפה את אחת הבורדואים לחום/שחור/ירוק