יום טוב! אחרי הכל...

הסקי שחקן עצום?

אני יודע שאני לוקח סיכון אדיר שבועיים לפני משחק נגד ליברפול וברור שזה יחזור לי כבומרנג. אבל הסקי הוא אחד השחקנים היחידים שאני מוכן להגדיר כ'אפס מוחלט'. הוא פשוט דמות פאתטית לחלוץ.

Vieira

New member
כשאני פתחתי את הפה על הסקי...

בפעם האחרונה, זה היה בדקה ה-85 של המשחק שלנו באנפילד. תודות לבחור המגודל, רק 5-6 דקות אח"כ, ליברפול עזרה למנצ'סטר לפחות לחזור למירוץ האליפות, אם לא לקחת אותה.

NK The man

New member
need i say more...?

תראו, הוא פשוט משלים את אואן... הוא שחקן מצויין ועצם זה שהוייה ניסה אותו לתקופה די ארוכה כקשר שמאלי רק מוכיח את זה...(או כמובן מוכיח שהוייה לא שפוי, תלוי איך מסתכלים על זה...
)

אבל הבעיה של הסקי זה...

שהוא פשוט לא כובש מספיק שערים הוא כבש רק 8 העונה מתוך איזה 45 משחקים צריך לשחק את ברוש שכבש 12 זה כבר יותר מהסקי אני לא מבין את הוויה ובצכיה הוא שיחק 11 כבש 7 או את מלר שהוא כבש 17 ב18 משחקים זה שחקן טוב.. גם הסקי לא משחק איפה שהוא רגיל כי אואן שם והוא לא רוצה לשחק קשר יאלה ליברפוללל

NK The man

New member
ענית על השאלה שלך

הוא שיחק השנה הרבה משחקים כקשר שמאלי... ולא כחלוץ.

ההפך הוא לא רוצה לשחק קשר..........

אני מעדיף אותו קקשר לדעתי הוא יהיה יותר טוב אבל הוא לא רוצה..

"סאנדיי אקספרס"

ואם הם היו כותבים אואן לריאל מדריד, מה שהם גם עושים מדי פעם, היית מאמין? בסה"כ שטויות של עיתונים.

NK The man

New member
לא רוצה שתשתוק...

רוצה רק לראות את ארסנל מצדיקה את דבריי וזוכה בדאבל ו... "סותמת את הפיות" של כל המבקרים ונביאי השחורות!!! (המממ... אתה!
)

Vieira

New member
ביקורת זה לא דבר רע

בעיקר כשזה בא מאוהד ארסנל. מנבאי שחורות? אני פשוט חסר אמון לגבי העונה הספציפית הזו. לא שבאופן כללי אני לא פסימיסט (אני כן), אבל אף פעם לא הייתי ככה. ולגבי דאבל- את התשובה לכך נקבל מחר. אני על הדאבל ויתרתי מזמן (אני על העונה הזו ויתרתי מזמן, זו העונה של יונייטד
) גם אני רוצה שארסנל תסתום לי את הפה, אבל זה לא יקרה העונה.

muzza

New member
די לבכיינות

אתה אוהד את הקבוצה הטובה באנגליה. תפסיק להתלונן, שים רגליים על השולחן, תשען לאחור, ותהנה מההצגה הטובה בעיר.

Vieira

New member
מי מתבכיין?

נתתי ביקורת, לאוהדים מותר גם לבקר את הקבוצה שלהם, בלי להמעיט במה שהם חושבים לטובה על הקבוצה שלהם, ותאמין לי שאני יודע מה אנחנו שווים בפוטנציה. כמו שכבר אמרתי, אני לא יודע אם אנחנו הקבוצה הכי טובה באנגליה. אנחנו יכולים להיות הקבוצה הטובה באנגליה בלי בעיות, אבל רק כשנחה עלינו הרוח ואנחנו ממצים את הפוטנציאל וכשההגנה שלנו משחקת הרבה יותר טוב (או יותר נכון- כשטוני אדאמס נמצא, והוא כבר לא). אבל כשההגנה נראית כל כך רע, ואנחנו ממצים את הפוטנציאל שלנו מעט מדי, בזמן שיונייטד פחות מבריקה ואטרקטיבית מאיתנו אבל יותר יעילה ופחות חדירה- גורמת לי לספק בקשר למי הקבוצה הטובה בפרמייר ליג. אבל די, נמאס לי להתגונן. אף אחד מכם לא יחזיר לי את האמון שניקח משהו העונה. אולי אני טועה בענק ואתם צודקים, לא יודע.

NK The man

New member
אל תתגונן... פשוט תיכנע!

(...מוטו לחיים לכל המתנגדים לדעותיי...)
תראה, את התשובה אתה תקבל מחר... אני רוצה שבמכתב ההתנצלות שלך תכתוב דברים כמו... הממ... NK אתה תותח, NK אתה מלך ו... שגיא כהן הוא שמן קירח ששונא גרמנים...!!!
(כתם לכל החיים הוא עשה לי...)

Vieira

New member
אני איתך NK

אני לא נגדך... גם בקטע של שגיא כהן ("אוהד לידס", בערך כמו שאני אוהד לידס), ואני מת שתהיה צודק בכל מה שאתה אומר.

englishfan

New member
מקווה שתשתפרו בקטע ההגנתי

אתמול לא היה חסר הרבה שייגמר בשוויון, אם כי , כמו שאתה אומר, היו כמה מהלכים ארסנליים טיפוסיים לאניני הטעם. נ.ב. תודה לך, אודינזה!

NK The man

New member
אאאייייינננננננגגגגגגלללייייששששש!!

אחרי כל העבודה שאני משקיע בניסיון ההרגעה אתה בא ומוחק את הכל בהינף אצבע(הממ...????)

muzza

New member
ורציתי לשבח את החתימה שלך

רק שהיא נשארה. הציטוט באמת יוצא מן הכלל בעיני, גם כי הוא מתאים לזמננו ולמה שהולך פה. החתימה הנוכחית היא מחווה קטנה לאלבום המופלא של הפלויד, ודרך אגב, מי מהם הוא פינק?...

NK The man

New member
תודה, תודה...

באמת השקעתי שעות של מחשבה עד שהגעתי למסקנה שזו ואך ורק זו היא החתימה שאני רוצה! אני אוהב לחשוב שהחתימה שלי מייצגת פן אחר באנושות, פן שללא ספק נמצא בכל אחד... לצערי אני לא יכול לזקוף את המשפט לזכותי כי אמר אותו לפני, אדם גדול אחר... אדם בעל שיעור קומה(מטר שבעים), אדם שלא יישכח לעולם, הממ... רק שאני לא זוכר את שמו!

למעלה