יום טוב לכולם,יום חמישי למבצע

הדסהש1

New member
יום טוב לכולם,יום חמישי למבצע

נטלויזיה משדרת ללא הפסקה..בכל הערוצים עוברים
אותם הפרשנים...אני שומעת חדשות כל שעב .אבל
מחפשת משהו אחר כדי להפיג את מצב רוחי...אתמול ביתי נסעו
לרמת אביב ג" להורי בעלה.שגרים בבית רב קומות דיי ישן ונדהמתי
שאין שם ממד...קומה 12...ונכון שכולם חושבים ?עשירים יש להם הכל
והנה הם יורדים קומה בשעת ההזעקה...אני לא הייתי נוסעת אבל יש כאלה
שאומרים שצריך לנהוג כרגיל..נסיעה של רבע שעה?ויש אנשים שיוצאים
למרות הכל למועדונים ומסיבות...

לא פלא שאנשים נכנסים לחרדות

שכל היממה 24 שעות ביממה משדרים רק אסונות ופרשנויות על עוד אסונות, ומי שחרדתי נכנס ללחץ עוד יותר גדול. יש לי נכדה כזו שכל הזמן רועדת מפחד וכמעט לא אוכלת מרוב פחד שהנה ייפול טיל על הבית. אבל לא מונעים ממנה לראות טלויזיה.
היא מחזיקה מולה את הדף עם מספרי האיזורים כדי שתדע בדיוק איפה זה קורה.
בכלל המספרים האלה ממש מטומטמים, לחמס אין עיתון ?

אשתי טוענת שהיא "דאגנית" בלבד, אבל היא על גבול החרדתית, ובכח הצלחתי לשכנע אותה מידי פעם לעבור לערוץ שלא עוסק בירי ויירוטים.
אני עצמי עסוק למדי ואם אין משהו מאוד מענין, אני לא רואה טלויזיה.
אני אוסף חומר לקובץ ההסברה שלי שאיתו אני נוסע לחו"ל.
אני לא יוזם ויכוחים בחו"ל, אבל אם יש שאלות אז יש לי תמיד תשובות, וסרטונים כולל סירטון מפחיד של צבע אדום, החמס מוציאים להורג אנשי פתח, אנשי חמס מחזיקים לפניהם ילדים למקרה שיתקיפו אותם ועוד.

עמיקם10

New member
בארה"ב לכל אחד יש 'שרינק'..

פעם בעבודה הגיעה אחת שהשרתה אוירה לא נעימה.גרושה חתיכה ומשום מה כנראה זה הפריע לי. אני לא הייתי בכיר רק עוזר למנהל.והוא כל הזמן שאל אותי למה אני מתנגד כי היא היתה ממש מקצועית בעבודה. בסוף היא עזבה. מאידך אני לא חשתי שאני מתנגד אליה. לא זוכר מה אמרתי אבל הוא תפס שיש בעיות בינינו.

י מ י ת 2

New member
כל האנשים הרציניים המומחים לעניני

בטחון ומדיניות סוברים שאין פתרון צבאי וחייבים לחתור לפתרון מדיני ולהיפרד מהפלשטינים, גם אם הוא כרוך (וברור שהוא כרוך בקשיים מאד מאד גדולים) אלא אם כן משלימים עם חיים על החרב עוד עשרות ואולי יותר שנים ומקוה שלא תתגשם הנבואה של ראש עירית חיפה יונה יהב שכשלישראל ימלאו 80 שנה כבר לא תהיה פה מדינה...
לצערי הרב אני שומעת יותר ויותר ישראלים טובים וציונים נאמנים שחושבים על אריזת המזוודות. קשה לחיות ללא תקוה.
שבת שלום

עמיקם10

New member
המסקנה מהמתרחש היא שגם מיו"ש יעופו טילים

בים המלח למדתי שמה שיכול לקרות יקרה. בתעלת סואץ למדנו- שיעור דומה. אחרי זה שילמנו את המחיר.כשהדוברים מדברים על מחיר הם מדברים על ארונות.

עמיקם10

New member
הסיבה למאבק הפלשתיני הוא שיבת ציון

הסיבה לשיבת ציון היא 'השאלה היהודית' שהרצל כתב עליה ב'מדינת היהודים'. והיטלר היא הסיבה להשמדה לשואה ולהריסת גרמניה.
ככה אנחנו צריכים וחייבים לראות את זה. יותר מזה אנחנו לא צריכים.

יוליקה

Member
מנהל
ימית, שאלות למחשבה...

גם אני רוצה להיפרד מהפלשתינים - השאלה אם הם רוצים להיפרד מאיתנו....
האם ערביי ארץ ישראל מסכימים לחיות תחת הרשות הפלשתינית??

האם את מאמינה שאם נחזיר את כל השטחים הג'יהאד האיסלמי יסכים
לחיות לצידנו בשלום?? הרי הם רוצים את כל שטחי ארץ ישראל - כי זאת פלשתין עבורם....

אפשר יהיה להגיע להסכם חלקי אם וכאשר הפלשתינאים יוותרו על זכות השיבה!!
ואני מקווה מאד שקראת את דבריו של פרופ' גיא בכור שחושב שאם תקום מדינה
פלשתינאית ביהודה ושומרון היא תפתח את גבולותיה לכל הפלשתינאים החיים בסוריה, בלבנון
וירדן זו תהיה תוספת של כ-4 מיליון פלשתינאים נוספים לחיים בגדה...

אז על מה אנחנו צריכים לוותר לדעתך? על ירושלים? על רמלה? על לוד? על יפו? על חיפה? הרי זה מה שרוצים
במסגרת זכות השיבה...

עמיקם10

New member
האם אחרי 47 שנה נמשיך עוד 47 אותו דבר?

זו השאלה.ב-47 שנה לא נמצאה הנוסחא לשינוי.כל העולם והנשיאים בארה"ב וקיסינג'ר דיין ברק ועראפת ובכל זאת חזון ישעיהו לא קרם עור וגידים "וגר זאב עם כבש." כעת החמאס נמצא בצד השני..שהזכיר אובמה את החידה על הסירה עם האיש הזאב והכבש..שרצו לחצות נהר. איך הם חצו את הנהר..השאירו בצד השני את הזאב...החמאס.

עמיקם10

New member
ענף המולו"ת והשלום שני דברים שאינם

בגלל האינטרנט שכל אחד יכול לכתוב ענף מכירת הספרים במשבר. גם ככה לא כולם קוראים ספרים ואלה שקוראים עברו לטלויזיה לראות את הסרט. כשהסרטים התפתחו זה עדיין לא השפיע אבל כעת כראה שמתםתח משהו חדש.
לגבי השלום..אנחנו רואים שכנראה זה קשה מאוד להשכין שלום. זוגות מתגרשים ומדינות נלחמות וארגוני הטרור..חבל"ז.
את הבסטיליה כבשו ביום אחד-והורידו את המלך. את עזה אי אפשר להכניע. רק להרוס. החמאס הורס את עזה-וישראל רק עוזרת לו.

העובדה היא שאנשים לא קוראים ספרים

ובהחלט רואים זאת בעברית הירודה שבה הם משתמשים בכתיבה ובשיחה, איפה בן יהודה שיזעק ???

עד השנה שעברה היו מגיעים אלי לפחות שני אנשים בשבוע לקנות את הספר, השנה אנחנו כבר באמצע העונה ועד כה היו רק שניים.
אז מזל שלי:
א. שאני לא מתפרנס מזה.
ב. שאני כותב את הספר כמו כל יתר הספרים שלי, קודם כל בעבור עצמי ומשפחתי.

מה שקרה לי היום,
אחי העביר אלי את אלבומי התמונות שהיו אצל ההורים לפני שנפטרו, כדי שאסרוק אותם, כיוון שהחלטתי שאת הספר "ריח הזבל, ניחוח חציר" אקדיש גם לסיפורי ילדות (ויש המון), אבל היום בעת הסריקות , סרקתי תמונה שלי ושל בת דודה שלי (היא נולדה 3 חדשים אחרי ולכן קראו לה מאירה) בגיל 3 בערך.

התמונה הזו היתה כמו ברק עבורי. פשוט תמונה של שני ילדים קטנים שמחים בלי שום דאגות. התמונה מלפני 66 שנים ממש גרמה לי לדמעות בעיניים כל כך חזק היא היכתה בי, והמילה שצצה לי מיד היתה "מאושרים".

לכן החלטתי שהספר על יבנאל יעסוק רק ביבנאל ובינתיים אני אוסף חומר לספר שייקרא "ימים מאושרים".
כן, איך שלא נביט בזה, היו לנו ימים מאושרים מאוד. למרות שהיינו עניים כמו עכברים, ונעליים שקטנו חתכו מלפנים, ובקיץ אחי ואני התחלקנו בזוג סנדלים אחד, המשחקים שלנו היו פשוטים.
אבל תמיד היה לנו אוכל כי זו היתה הדאגה של ההורים, אפילו הבגדים הפשוטים שלנו (מכנסי חקי קצרים וחולצה חקי וביום שישי-שבת חולצה לבנה, מכנסי ספורט כחולים לשיעורי ספורט) כל הבגדים היו מגוהצים למשעי, ואפילו אם היו מטולאים קצת. תמיד היינו נקיים ומסודרים (חוץ מאשר בזמן המשחקים ברחוב או ביער).

אשתדל להציג את התמונה שאצלי כבר הפכה לשער (ותראו כבר בגיל הזה לבנים היו מכנסי התעמלות כחולים ולבנות גם אבל עם גומיה למטה......)

יוליקה

Member
מנהל
דלות השפה אכן נשמעת היטב

אוסף של צעירים שהפכו לכתבים בזכות מה??
רמה של כתבי מקומונים... מגמגמים עם כל שניה אה...
לא מסוגלים להוציא משפט אחד בעברית נכונה... כולם דור
של טלויזיה שלא קראו 5 ספרים בחייהם.... שלא מסוגלים
להגיד שמות ומקומות בלי שגיאות...

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לשבת שקטה

שרק ימשך כך... אנחנו נוסעים לנכדים היום אחה"צ
אני עוד צריכה להכין ערימה של בלינצ'סים שהנכדים והילדים שלי כל כך אוהבים.
ובערב יש לי כרטיסים לסרט החדש של מייקל דאגלס "ככה זה עובד"
ביס-פלנט... מקווה שלא תהיה אזעקה ואפשר יהיה לראות סרט....

יוליקה

Member
מנהל
שקט אצלנו אולי בגלל ש...

חיל האוויר תקף מסגד במרכז עזה ששימש כמחסן רקטות ואמל"ח של חמאס

במהלך הלילה תקף חיל האוויר את מסגד "אל פארוק" שבמרכז רצועת עזה, ששימש כתשתית טרור של חמאס וכמחסן רקטות ואמצעי לחימה של הארגון.

בת אל751

New member
כל הכבוד! אבל זה באמת תפקידם של הדירים לא של

המאבטח שחיב לקבל רשות הדירים
מחמם את הלב

מאיר, אני בטוחה שענית לאיש הזה

בשם יהודה בלאו כמו שצריך. יש הרבה אנשים מאוכזבים ומתוסכלים , המוציאים את התסכול שלהם בכל מיני צורות.
גם יש אנשים שמכחישים את השואה ! ומתפלספים עם כל מיני הוכחות שלא היו ולא נבראו , כמו בנשיא לשעבר של אירן, הם פשוט חולי נפש שמסתובבים בנינו ללא טיפול !

אני כבר כתבתי שגם אני נגד כניסת חיילים למאוראת הנחשים של החמאס, אנחנו לא מעוניינים לכבוש אותם ולא מעוניינים להשאר שם,
חייל האויר עושה עבודה טובה ללא השתתפות חיילי רגלי, לאן יש למהר , פשוט להתיש אותם לאט לאט, שיתבשלו במיץ שלהם,
אני דואגת לחיילים שלנו שיחזרו כולם בשלום, אמן!!!

הדסהש1

New member
אחר צהריים טובים..יש אצלינו אנשים טובים

ורחמנים..לא כולם 'דרקס"..נקווה שעם צאת השבת ךא יתחילו שוב..
יש שמועה שהניה ומשפחתו נפגעו בההפצצות?אם נכונה השמועה
נראה אם זה ישנה משהו...

למעלה