יום טוב לכולם,יום חמישי למבצע

בת אל751

New member
האחיניות של הנהיה נהרגו אני לא אגיד שאני שמחה

כי אני נגד הרג

אבל אם הוא לא היה שולח טילים שיהרגו באנשים שלו
האחיניות שלו היו היום חיות ולא בין המתים

בת אל , גם אני חושבת כמוך, הציעו לו

ללכת על שביתת נשק והוא סירב ! אני מאוד מקוה שיזרקו אותו מעזה, הוא עושה את כל המהומות, עכשיו שנהרגו האחייניות שלו
הוא יהיה כמו חיה פצועה !

בת אל751

New member
לאה לרוב אני חושבת כמוך,ונכון היום הוא יהיה

עוד יותר גרוע,,אין הבנה להבין שלמעשה הוא עשה אותו דבר ,שלח טילים לפגוע בתושבים חסרי ישע ללא הבחנה
ולמרבית המזל לא צלח,,

אבל מה שלו מותר לנו אסור גם לא להתגונן על עצמינו

המזרח התיכון מוכיח שיש עוד שיאים לציניות

באצע הפגזות כבדות של עזה על ישראל, ישראל מכניסה שיירות עם מזון ודלק לתוך הרצועה.

כעת נפלו טילים באיזורים של כפרים ערבים בדרום הר חברון, אז אבו מאזן כביכול ראש הרשות הפלסטינית שאנשיו מעזה יורים והוא לא עושה דבר בנדון, מבקש מישראל אמצעי התראה נגד הטילים שהאנשים שלו יורים.

ארץ משוגעת.

החמאס זורק בכוונה על הערבים

לכפרים , כדי להסית אותם להתקומם נגד אבו מאזן ולהצטרף לחמאס במלחמתם נגדינו , זה הפוליטיקה של החמאס !

זה מה שאוכל את החמאס, זה חוסר ההצלחה

שלהם במערכה נגדינו, הוא חשב שהנשק שלו יוריד אותנו על הברכיים, הנה יש לנו תשובה לנשק שלו ! אוי לנו אם לא היה לנו את הנשק החדש שלנו, מאוד סקדים היו נופלים על הבתים שלנו, הרי אצלינו הבניה מאוד צפופה, אני כבר לא רוצה לפרט פה על הפצועים והנזקים שהיה עושה לנו, מי היה מושיע אותנו בעולם, אף אחד !!!, לכן אני גם בעד יריב לוין שסתם לו את הפה על השקרים שלו !!
יש לנו מספיק שונאים מבחוץ, לא צריכים לעודד את "יפיי הנפש האלה" גם כאלה יש לנו מספיק!!!

למעלה