יום טוב לכולם!כתבה על דודי &ג'ואל

TAL BAR ZOHAR

New member
יום טוב לכולם!כתבה על דודי &ג'ואל../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif

ג'ואל דופקת קאמבק!!!! קיץ 2008 !!! ************************************ רגע לפני האלבום!!! כתבה שעלתה היום לאוויר על דודי שרון &ג'ואל באתר BASE כנסו ופוצצו בתגובות!!! כמו שרק אתם יודעים!! זה חשוב!! המשך יום טוב לכולם
טל בר-זוהר!!

oshrikii3

New member
וואווו איזהה תמווונההה !!!!!!!!!!!!

המוווןןן בהצלחחחחההה ל2 אנשייםםם שפשוט עושים לי ת'יום כל יום מחדש !!!! דודיי וג'ולהה איןןן עלייכםםםם !!! 3>

ועל זה באמת אומריםםםם<<<<<<<<<<

OOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMGGGGGGGGGGGGGGGGGG פאאאאאאאאאאאקקקקקקקקקק הכי מושלמים בעולםםםםם!!!!!!! מחכה לאלבום כבר אוףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כתבה הורסתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!

damn its chen

New member
youre hair is just bombastos

ג'ולה--->בלונד,שחור,אדום-תמיד תראי פצצה!!!!! הורסתתתתתתתתתתת

TAL BAR ZOHAR

New member
פרטים מלאים לגבי מפגש המעריצים!!../images/Emo140.gif../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif

אוקיי..!!
יום חמישי בתאריך 19/6/08 בשעה 18:00 T.V תפוז!!! ייתארחו הרכב הקלאב המוביל בישראל DUDI SHARON & JOUEL לשעה שלמה של מופע בלעדי -אנפלאג-VOCAL-אנרליסים-שאלות-ברכות והרבה מוזיקה טובה מתוך האלבום החדש שייצא בקרוב!! לראשונה בישראל מפגש מעריצים דרך רשת הארצית תפוז חברים כולם יהיו שם ואתם????!!!!!!!!!!!

TAL BAR ZOHAR

New member
מפגש מעריצים נא להעביר לכל חברי הפורום!!! ../images/Emo13.gif

אוקיי..!! יום חמישי בתאריך 19/6/08 בשעה 18:00 T.V תפוז!!! ייתארחו הרכב הקלאב המוביל בישראל DUDI SHARON & JOUEL לשעה שלמה של מופע בלעדי -אנפלאג-VOCAL-אנרליסים-שאלות-ברכות והרבה מוזיקה טובה מתוך האלבום החדש שייצא בקרוב!! לראשונה בישראל מפגש מעריצים דרך רשת הארצית תפוז חברים כולם יהיו שם ואתם????!!!!!!!!!!!

Omriza

New member
מדהיםםםםםםםםםםםםם אני שםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D אתם גדוליםםםםםםםםםםםם

TAL BAR ZOHAR

New member
בקרוב!!!! מוש בן ארי ודודי שרון YES MASTER 08

שניי יוצרים ענקיים משתיי משפחות מוזיקליות שונות לחלוטין באיחוד מטורף לקראת קיץ 08!!! השניים ניפגשו לאיחוד לכבוד המיקס של דודי שרון שהתחבר ליוצר והזמר מוש בן ארי בעיבוד חדש ומטורף ללהיט הבלתי מנוצח YESS MASSTERRR ה-פ-ת-ע-ת----ה-ש-נ-ה-!!! פרטים בקרוב-!-!-! בומבסטוססס סאהההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יווווווווו מזהה הסטרס המפחיד שהפורום נכנססססס

טל אין עלייך פשוט חדשות אחד אחד!!! מחכה למיפגש!!!!!!!!! הכתבה נדירה וחזקה אין על ג'ואל ודודי חיימשלייי אתםםםםםםםם!! ודודי ומוש בן ארי ענקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!! מחכה לשיחרור<

TAL BAR ZOHAR

New member
JOUEL לא תוכנית ריאלטי זו המציאות!!!

כמה אמונה וכמה אהבה מרעיפים על הצמד האלוהי הזה העבודה קשה האלבום בשלבי סיום עוד ועוד פניות ועוד ועוד פירגונים!! שכחתי לספר לכם על ההפקה הענקית בברזיל ובמכסיקו שם דודי & ג'ואל ייתנו את המופע המרכזי בפסטיבל האהבה!! הקיץ הזה בומבסטוססס!!! האלבום החדש בחנויות בקרוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גרוזיה

New member
טל אתה תותח!!!!!!!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

תמיד האמנתי ואני מאמינה שהם יגיעו עוד יותר רחוק ויכבשו את כל העולם שמעתי חלק מהאלבום זה הולך להיות אמאלה אבלה סבתלהה ואני לא רוצה לעקור עיניים אבל אתם לא מבינים איזה אלבום ג'ואלי הולכת להוציא חלוווםםםםםםםםםםםםם!!!!

Omriza

New member
חחחח סלים אתה אמיתי? אתה לא יודע מי זה?

מוש בן ארי.. היה סולן להקת שבע ועכשיו הוא די בסולו... "לפעמים במשא ומתן מורידים אותנו נמוך..." "ואיך שלא אפנה לראות תמיד איתה ארצה להיות" ועוד רבים וטובים :) נשמע שילוב מדהים רק לא מסתדר לי מוש בן ארי ויס מאסטר חחח אוקיי אבל מחכה לזההה

ציונע

New member
וואי ווואי איזה הפצצה!!!!!!!!!!!!!!!!

אני במפגש:] סוווווווווווף דודי ומוש בן ארי?! חחחח .. נחכה ונראה!

למעלה