יום טוב לכולם!כתבה על דודי &ג'ואל

Omriza

New member
ובמילים אחרות זמר ענק שהתמסחר וחבל..

אבל אני עדיין אוהב אותו

מחכה ל19/6 מוXXXהה ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

איזה יום שמח עשיתם לי איןןן דבריםםם כאלה הפצצתם במידעע ווווווווווואאאוווההבבתתתתתתת!!

אליפות!!!

טל כל הכבוד לךךךךךךך איזה רמותתתתתתת הרמת את דודיתהההה וג'ולהההה !!!! יאללה מחכה כבר למפגש מעריצים איזה שלמות!!!!! : ))))

TAL BAR ZOHAR

New member
אני יראה זאת כמחמאה! אבל אני יחזיר אותה בחזרה

באמת שהעבודה היא מרובה ואני ממש רק בתחילת דרכי אבל אני עובד ועבדתי עם דודי וג'ואל מתחילת הפרוייקט עוד מהחיתולים של FEEL IT (צ'ימני) רק שבעבר הייתי קצת יותר מאחור וטיפחתי צדדים אחרים כרגע אני יותר פרונטלי ואני מחובר וקצת מכיר את העבודה מקרוב אבל מפה ולהגיד שעשיתי או לא יודע מה זה ממש לא נכון !! לשמחתי מדובר כאן בצמד אלוהי מוכשרים ברמות שרק אמונה חזקה יכולה להבין את התדר עד כמה הם משמעותיים בעיניי רמות שאי אפשר שלא לעמוד מולם בדרוך!! אנשים עם הילה ענקית חולים בנפשם האמיתית חולי חולי חולי מוזיקה נושמים וחיים כל צעד וצעד של דודי וג'ואל מחושב בוגר ועינייני גם עם לפעמיים מדובר בשיר משוגע וצעקני ישר תמצאו את הגיאונות של אותו קטע. טוב האמת באתי להגיב בקצרה ומצאתי את עצמי זורם למגילה חח בכל אופן אני מקווה שהפואנטה הובנה!! ושוב תודה לכולכם על שיתוף הפעולה למרות הכל עושים בשבילכם את הכל!!! באהבה וערב מקסים לכולם טל בר-זוהר!!

Omriza

New member
טל תפסיק כבר להצטנע כלכך חחח

כמו שכתבתי לך כבר... מאז שנכנסת לפרונט הרבה השתנה מפציצים בחדשות ובחומרים חדשים ודואג להדק את הקשר בין כולם אין עלייך בעולם

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifאהבתי ת'כתבה, נורא מפרגנת ../images/Emo13.gif

אי אשתדל להיות נוכח במפגש ... ג'ואל ודודי יכירו את מיציייי

אנחנו ניגרום להם להכיר אותנו אחד אחד חחחחחחחח

נעשה אמבוש בפורום חחחחחחח ווואייי מפגש באינטרנט כל הארץ אוחצות תרימו חחחחחח יהיה בטח צחוקים פוללל!! האמת יש לי הרבה שאלות והרבה מחמאות ולהפציץ באהבה שיתן להם דלק לאלבום החדש איןןןן עליהםםםםםםםםםם!!!

ציונע

New member
אממ סהר סליחה זה לא פייר../images/Emo13.gif

לי קוראיייייים כברררר מיצי שנה! חחחחחחחחח. באמת אבל

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifממ אוקיי, מבקש את סליחתך ../images/Emo13.gif

תומר הדביק לי את זה

גרוזיה

New member
חח מיאו חתולה לה לה../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif

ממש פורום שורטטט ארררררררררררר מזל באמת שסהר לא בחר את החזיר אז הפורום היה נראה ככה חחחח
חחחחחחחחחח

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא מתחבר אליהם ...

oshrikii3

New member
מיצי זה רק שלי ושל ציונע ! מצטערת להודיע לכם!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :)))))

למעלה