יום טוב!

Dynamo1929

New member
יום טוב!

תגידו, חברה, איך היו השנים הראשונות שלכם בארץ הקודש? נטמעתם בקלום בחברה הישראלית? האם היום (סביר להניח שכבר אחרי הרבה שנים בארץ) אתם מרגישים שהפכתם לחלק אינטגרלי מהחברה הישראלית? אשמח אם תענו. תודה. :)

Angel lips

New member
אין לי ממש מושג

הגעתי לארץ בגיל שנתים וחצי, ואין לי שום זיכרון מאוקראינה... בשבילי התחלתי תחיים בארץ, אז לא הייתה ליבעיה להשתלב ובגיל קטן תופסים תשפה והרגשתי ממש חלק, רק בשנים האחרונות התחלתי להסתובב רק בחברה של "רוסים" התחלתי לשמוע מוזיקה ברוסית ללמוד קרוא וכתוב לדבר יותר ברוסית...

the freaky girl

New member
אני גם..

בדיוק אותו הדבר..
ועליתי לארץ בגיל 3 וקצת..

l1zard

New member
אני עליתי בגיל

חמש וחצי ואני זוכרת שהיו לי חברים אבל לא הרבה.. היו גם הרבה ילדים שקראו לי רוסיה מסריחה וכל זה... אבל אחרי זה עברתי למקום שגרים בו רוסים.. ולמדתי עם רוסים.. וזה ככה עד עכשיו.. לא אותם האנשים אבל עדיין רוסים... וזהו.. אני חושבת שאני לא אצליח כל כך להשתלב בחברה הישראלית אחרי זה.. זה די קשה עם כל הסטיגמות..

עליתי ארצה בגיל שנתיים וחצי

ולמזלי אני נמצא במקום עם אווירה שונה משאר הארץ....הפעם היחידה שבה קראו לי רוסי מסריח היא בששטוס בכיתה ו' מישהו מהקבוצה היריבה נדמה לי מנשר אמר לי את זה... והיום לדעתי אני חלק אינטגרלי בחברה הישראלית...

נההה..יא עולים חדשים שכמותכם ../images/Emo3.gif

סתם.. אני עליתי בגיל חצי שנה, אז לא היו לי בעיות הסתגלות או משו.. קשה לאנשים להאמין שאני רוסייה כי אני לא ממש נראית כמו אחת, וגם אין לי מבטא ושגיאות כתיב.. והכתב שלי נראה ישראלי לגמרי (תאמינו או לא, אבל יש הבדל
).. אז אני מסתגלת די טוב..למרות כל הסטיגמות על הרוסיות.. אבל לא אכפת לי, אני רוסייה גאה ואני חושבת שאני יודעת אם אני זונה או לא..
וגם ממילא רוב החברות שלי רוסיות, למרות שיש המון ישראליות.. מה לעשות שאני מעדיפה את החברה הרוסית יותר?אנחנו יותר מתורבתים גם..איכשהו..לא? תקנו אותי אם אני טועה

the freaky girl

New member
יוווו..

כל הודעה והודעה את יותר ויותר מזכירה לי את עצמי.. רק שאצלי מאז ומתמיד היו חברות רוסיות.. אני גם לא נראית ממש רוסיה, אצלי גם המבטא והכתב כמו אצלך (..) גם אני איבדתי את השפיות..
ואני מאד מאד מאד מעדיפה את החברה הרוסית... יותר כיף איתם, ועם הישראליים יותר משעמם.. (
) ויוה לה רוסיה..

חחח גם לי אין מבטא ושגיאות וכתב

ובלאגנים....אנשים בכלל חושבים שאני אמריקאי כי לא יודע למה יש לי ר'ייש אבל זה מעצבן רצח

bariska

New member
אני עליתי גם בגיל שנתיים וחצי אבל..

לי יש מפתא....די גדול אבל זה לא מפריע בכלל ההפך אני אוהב את זה..מוזר אה?

למעלה