יום יפה וסופ"ש נהדר שיהיה על כולנו

יוליקה

Member
מנהל
אפרופו נישואין

גאולה אבן וגדעון סער מתחתנים הערב!!

שיהיה במזל טוב!!

מה דעתכם על הפרסומת עם גילה אלמגור?

לדעתי היא ממש מפחידה בפרסומת, יכלה לוותר לעצמה
ולחסוך לעצמה אתמופע האימים .

יוליקה

Member
מנהל
היא עושה חיקוי של עצמה בארץ נהדרת

לא הבנתי למה היא צריכה את זה

כנראה שמדובר בים של כסף שפיתה אותה לדבר המכוער הזה

הדסהש1

New member
היא לא עושה חשבון לאף אחד.

היא הגברת הראשונה על הבמה. התחתנה פעם שלישית עם בעלה.
לציון 50 שנה. הכל כדי שלא תשכח.

deebeebee

New member
למה בכל פעם

שאשה בת חמישים פלוס שלא נראית כמו בר רפאלי נראית על מסך הטלוויזיה מיד פורצת מתקפה עליה??? המתקפה הזאת חוזרת על עצמה שוב ושוב. גילה אלמגור נראית רע בפרסומת? כל הפרסומות נראות רע, אבל עליהן איש לא מלין.

זה בכלל לא נכון

יש אפילו שחקניות מבוגרות וחביבות על הציבור, שמופיעות בפרסומות ואיש לא מלין עליהן. במקרה של גילה אלמגור, זה בהחלט נראה רע גם אילו הופיע בפירסומת גבר בן 32.....
אילו הופיעה בר רפאלי בפרסומת כזו, היא היתה נראית פטתית. גם ככה היא נראית מגוחכת בפירסומת הטיפשית עם ציון ברוך, שאני אפילו לא זוכר מה היא מפרסמת שם.
אז כן, ישנן פרסומות נחמדות וישנן כאלו עם טעם רע, וזה בכלל לא קשור למי שמופיע בהן, אבל למי שמפורסם בטענה שהוא אישיות, זה צורם יותר.
תראי פרסומות עם בא אבא. גועל נפש איך שהוא צורח בכל הפירסומות.
תראי את הפירסומת עם אדיר מילר. שם טוען לילד שהוא לא יאהב אותו כמו את התינוק החדש שמכניס כסף עוד לפני הלידה. כן אני יודע שזו רק פרסומת, אבל זה מזעזע, והטעם לא רע, אלא בא להקיא ממנו.

היא ממש מפחידה ותוקפנית בפרסומת, צריך לדעת

לבחור באיזו פרסומת להשתתף.

למה אף אחד לא קם על דליה מזור שגם שמפרסמת?

ועל הסבתא החביבה ששואלת את הנכדה "הכנת את זה עם מזולה?"

י מ י ת 2

New member
גם אני לא משתגעת על הפרסומת הזו של

גילה. אני לא בדיוק זוכרת מה היא מפרסמת. בכלל בשנים האחרונות היא החליפה את הפרצוף שלה. מלאה בבוטוקס או אני לא יודעת מה בכל אופן ברור שעברה תחת ידו של הפלסטיקאי לא מעט פעמים. היא נמנעת מלחייך שמא יעלה איזה קמט על פניה. זה לא לטעמי.
שמענו בערוץ עשר שגאולה וגדעון סער נישאו הערב שיהיה במזל טוב, למרות שהייתי מאחלת לה בעל קצת פחות צנוני.
לילה טוב

למעלה