יום ירוק- סבבון!!!! אפשר עזרה?

איזה שטויות

אם נותנים לך ו´ אז את פורשת???? איזה לא כלה.... לדעתי אם הם יודעים שאת לא רוצה ו´ וכן יתנו לך תנסי להיות המדריכה הכי כלה והכי טובה בעולם תשתדלי כמה שאת יכולה!!! ואז בסוף הם יבינו שהם עשו טעות ואת מדריכה שמגיע לה יותר חוצמזה שאם הם שמים אותך כמדריכת ו´ בטח יש להם סיבה ... (אולי לדעתם את מתאימה להדרכת ו´!?)

יום ירוק- סבבון!!!! אפשר עזרה?

שלום לכולם!!! אוקי....אז אני פשוט נופלת מהשנינות שלכם וההודעות אז בכל אופן, יש לי שאלה לכולם... איך עושים פעולה שתשגע את החברה של כיתה ד´ ותביא אותם לצופים? יש לי יום ירוק אז - HELP ME! תודה....

אם כבר מדברים על יום ירוק.....

היום הודיעו לי שאני מדריכה ביום ירוק את כיתות ז´ אממאלההההה תאמת אני לא יודעת מה לעשות להם אבל לא נורא יום שני אני נפגשת עם המדריכה שלהם והיא תעזור לי.... thank god! בכל מקרה הרעיון ביום ירוק זה שתתנסי בהעברת או בניית פעולה... אז אל תצפי שתצליחי לעשות פעולה שתשגע את כיתות ד´ ותביא אותם לצופים.... צריכים בשביל זה להיות מדריך פצצות לגבות ריסים לתרסים סבמבה אגוזים אז זהו זאת דעתי לפחות....

../images/Emo45.gif

בכיתה ה´ לבנות, בנים זה "איכס" ! ולבנים, בנות זה איכס ...

ghost2002

New member
אתם כל כך טועים

בקבוצה שלי זה הכל מעורבב בנים ובנות ואני וכל החברות שלי בכלל לא נגעלות אין לנו בעיה אם זה ... זה ניראה לי ממש דפוק להיגעל מבנים (ממילא בסוף מתחתנים איתם לא?)

anat113

New member
זה תלוי....

כשאני הייתי בכיתה ה´ היינו בנים בנות בייחד, בשנתיים האחרונות זה בנים בנות בייחד... אז האמת שאין לי מושג במה זה תלוי, אבל מילא... -ענת-

MajorGad

New member
בנים ובנות לחוד...התשובה

כי אם תזכרי ביסודי את הסתובבת רק עם הבנות (או לחילופין אני, רק עם הבנים) והתרחקת מבנים כמו מאש. כיתות ד,ה,ו לא מוכנים לעמוד בנים ובנות ביחד במפקד, את רוצה להעביר להם פעולות ביחד?

אצלנו בשבט זה מעורב,

והם מיסתדרים... כמובן שיש קצת בעיות בפעולות, לא נותנים ידיים, וכשמיתחלקים לקבוצות זה דיי בנים בנות, והבנים מנסים להרוס פעולות וכו´... אבל עם הזמן זה עובר ואם יהיו לחוד עד כיתה ז´ אז בימקום שעד סוף ה´ מקסימום תחילת ו´ הבעיה תיפתר, בז´ היא רק מתחילה וניפתרת באזור כיתה ח´... נועה.

MajorGad

New member
אצלנו ממש בשנים האחרונות

גדוד ז מתחלק לאחוות של בנים-בנות לפני זה את גדוד ח תמיד חילקו באחוות כשאותנו חילקו זה היה בכיתה ח ואני הייתי בבאסה של החיים שחילקו את הגדוד שלי לאחוות...אני זוכר...רציתי לעזוב באותו יום. תמיד העדפתי את הקבוצה שלי על פני האחוות. אבל עכשיו זה כל הגדוד ביחד אז זה ממש לא מטריד אותי וגם התבגרתי...! :)

איזה כיף לך..

אנחנו הכנו פעולות, וממש השקענו אבל לא הגיעו חניכים אז ביטלו את היום ירוק יכול להיות שמעבירים אותו למחנ"ק איזה דיכאון...&acute

למה לכולם יש יום ירוק ורק לנו לא???

זה ממש לא פייר!!! אני גם רוצה יום ירוק...
אז פעולה לאנשים בכיתה ד´ אין לי כל-כך אבל יש לי רעיונות למישחקים... לוקחים סנדינה, מרימים אותה בזווית של 45 מעלות ומיסתכלים עליה, ואז מיסתובבים במקום 20-30-40 פעמים... (תלוי בגיל) וכשמסיימים צריך להניח את הסנדינה על הריצפה וליקפוץ מעליה... נישמע קל... אבל ממש לא! אם מישהו ביכלל מגיע שלם לשלב שבו מניחים אותה על הריצפה אז כשמנסים ליקפוץ נופלים, מיגלגלים וזה ממש נחמד. עוד מישחק - (והפעם אפשר להלביש לו איזה מסר...) בוחרים מישהו שעומד במרכז מעגל ומיסביבו כל האנשים יושבים ודוחפים את כפות הרגלים שלהם עליו, ככה שהוא לא יכול לזוז אפילו מילימטר עכשיו המדריך דוחף את הבן-אדם שבמרכז והמטרה של האנשים המעגל לייצב אותו, להיתמסר איתו, לעשות מה שהם רוצים רק שהבן-אדם לא ייפול. עוד מישחק חמוד (ולא מקורי כ"כ) זה מה אתה יכול לעשות עם משהו (כמו בשל מי השורה הזאת) - והפריט הכי קורע שאפשר לעשות איתו זה ניאגרה של שירותים (אל תישאלי מאיפה השגנו אחת כזו)... את לא מתארת לעצמך כמה שימושים מצאנו לזה... עכשיו אחרי שקראת את כל השטויות האלו, אם את רוצה שאני אנסה לחשוב על פעולה תגידי לי מה בערך צריך להיות בפעולה של ילדים בכיתה ד´ כי אני ממש לא זוכרת... צריך להיות לפעולה איזשהו מסר, תוכן, או שזה סתם מישחקים ומשימות וכו´? נועה

אין לכם יום ירוק.... באסה!

אנשים תגידו יש לכם רעיונות למטודות של שיתוף פעולה חשבתי רק על 8 זה לא נראה לי מספיק

תודה על העידוד...

אנשים פה עושים פעולות, מעבירים מתודות... ואני מגיע למסקנה שאנחנו ממש מפגרים (תרתי משמע)!!! אנחנו לא מעבירים פעולות, ומה זה לעזאזל מתודות? נועה

מתודות זה.....

משחק שדרכו את מעבירה מסר לחניכים נגיד אני עושה פעולה שהמטרות שלה הם שיתוף פעולה אז למשל אני יכולה לקחת כמתודה את המשחק סקי סנדות....

למעלה