יום ירוק- סבבון!!!! אפשר עזרה?

anat113

New member
בשבט שלנו......

היה יום ירוק בערך לפני שלוש שבועות, אבל אנחנו עשינו פעולות בלי מטודות וערכים... עשינו מי עשינו מן יום ספורט כזה... -ענת-

Azurnik

New member
אני הבאתי את הניאגרה של השירותים!!

ובקשר ליום ירוק, יש לנו במחנ"ק משהו כמו יום ירוק שאנחנו מעבירים פעולות לחניכים מכל הגילאים.. צ´ ו´ פ´ י´ צופי שקמה אזור צופי שקמה אזור!

מה??? יש לנו במחנ"ק יום ירוק???

איזה נחמד שאני יודעת מיזה... אז אולי תספר לי מתי זה, ואיך זה, ואיפה זה, ומאיפה אתה שמעת על זה? ובאמת היית תותח עם הניאגרה...
! נועה.

HELP HELP HELP

אוקיי הגעתי למסקנה שאני הולכת להיות מדריכה כ"כ גרועה אם אני אמשיך ככה! אז אנשים לפני שאני אתאבד או ששארית המוח שנשארה לי תנזל (וזה לא טוב נשארו לי עוד בגרויות) אני צריכה עזרה מהמדריכים בעיקר כי יש להם (הרבה) יותר ידע ממני בהדרכה... וגם חניכים מכיתות ז´ ומעלה כי אני צריכה ביום ירוק להדריך ז´! אז ככה לפי השיקוף מצב שהביאו לי אני צריכה לעשות מטודות ומשחקים של יוזמה וכבוד הדדי אז על כבוד הדדי יש לי מלא משחקים ומטודות אבל על יוזמה??? שעה אני כבר שוברת את המוח ואני לא מצליחה למצוא או להמציא משחקים או מטודות! אז אנשים כצת עזרה לנערה במצוקה.... טוב אני מקווה שתעזרו לי (אם אתם רוצים שאני אשאר בחיים) תודה מראש....

MajorGad

New member
דניאל...

אני לא מכונת מתודות, ובדר"כ שאני מכין פעולות אני נעזר בעוד אנשים (ראשג"דית, חברים וכדומה) אבל אני יכול לתת לך כמה כיוונים...כלומר אתן לך כמה מתודות ותנסי להתאים אותן ל"יוזמה" - בחן את עצמך - קירות מדברים - סקר - פאזל - כתב סתרים - מונופול, משחקי שולחן אחרים, די אן די - משימות - חפש את המטמון - חידון - משחקי טלויזיה (גלגל המזל, כספת, של מי השורה הזאת וכדומה) - תחנות שיהיה ב-ה-צ-ל-ח-ה

אההה למה אנשים נותנים לי דברים

שאני צריכה לחשוב בשבילם אתה מוכן להסביר לי איך אני הופכת את המתודה כתב סתרים ליוזמה??? או את "של מי השורה הזאת בכלל" ?!?!?!?!?!

MajorGad

New member
של מי השורה הזאת זה הכי קל

כי כל משימה היא יוזמה עצמית

טל..

יום ירוק זה התנסויות אצלנו... (ירוק- צבע עניבה של ט´...) בשבט שלנו בילבלו לגמרי עם כל הדברים האלו... שנה"ב עולה!!!

למעלה