יום לאחר הרישום

יום לאחר הרישום

נניח שהגשתי, יש לי פטנט בסטטוט pending וקיבלתי parent number. בשלב הזה ארצה ללכת למכור את הרעיון (אני לא מעוניין להקים חברה ולהתחיל לייצר ולשווק בעצמי). 1. האם אפשר למכור פטנט? 2. האם אפשר למכור פטנט לכמה חברות שונות כלומר לא לתת לאף אחת בלעדיות אלא לאפשר לכל חברה לייצר ולמכור את המוצר עליו רשמתי פטנט ולקבל אחוזים מכל מכירה? 3. עם איזה סוג של עו"ד יש לדבר על הנושאים האלה? תודה מראש

היום שאחרי

שלום קון דסון, 1. כן, בקשה לפטנט היא נכס סחיר. 2. כן, פשוט לא קוראים לזה "למכור" אלא מדובר על הסכמי licensing. 3. כזה המבין היטב בקניין רוחני ובחוזי licensing, בד"כ אפשר למצוא כאלה במשרדי עורכי פטנטים ובפירמות עו"ד גדולות. בברכה, אפלפלד זר פישר, עורכי דין ועורכי פטנטים

ועוד שאלה קטנה

במידה ואין לי נסיון בניהול מו"מ עם חברות גדולות אילו אנשי מקצוע יכולים לסייע לי (להעריך כמה שווה הפטנט שלי, כמה אוכל לדרוש ואיך אוכל לדעת אם הצעה שאקבל היא הצעה רצינית או שעושים ממני צחוק)?

סנטימנט

New member
אותם אנשים הרשומים בסעיף 3 לתשובתו של אפלפלד

עו"ד דין המטפל ברישוי טכנולוגיה (technology licensing) יוכל ודאי לעזור לך בכל התהליך, וייתכן שאף יוכל לאתר קונים פוטנציאליים באמצעות רשת הקשרים שלו. עורכי דין כאלה קיימים, כאמור, ברוב משרד עוה"ד האזרחיים הגדולים, ובפרט באלה המתמחים בהייטק.

סנטימנט

New member
יש ויש

כמו כל בעל מקצוע, יש הגובים תשלום עבור פגישה ראשונית ויש כאלה שלא. עצתי לך - אל תבחר את עורך הדין לפי פרמטר זה, אלא פנה למי שקיבלת עליו המלצות טובות.

iritk

New member
ל-קון דסון

שלח לי מספר טלפון להתקשרות, ובאיזה שטח הפטנט שלך. יש לי נסיון רב בקידום פרויקטים. אם הנושא יעניין אותי - אוכל לייעץ ולעזור בקידום הרעיון . [email protected]

למעלה