יום נפלא ורגעים מאושרים

jacobf2

New member
צהרים טובים והמשך יום טוב.

חזרתי זה עתה מהחנות ומשעמם לי.אין לי חשק לעשות דבר. אע"פ שיש לי שני ספרים טובים של רם אורן אין לי חשק לקרוא. אני חושב שאגש לאכול והיידה למיטה.

yaely2

New member
מנהל
יום נפלא ורגעים מאושרים../images/Emo23.gif../images/Emo28.gif

שלום לכולם
עוד לא סיפרתי לכם כמה אני שמחה שחג שבועות חל ביום רביעי. היום שבו אחי... הכי קשה לי. יום רביעי שעבר היה יום ירושלים, והשבוע יום רביעי חג. אז אני אשכיל פחות, מה יש? גם המרצים ידברו פחות, יש לי רושם שהם אוהבים לדבר יותר משאנחנו אוהבים לגלוש. עונש להם לא לדבר בחופש. אבל היום אני עובדת לכן אני לא צועדת. בצהריים פגישה עם מרצה אישה בקשר לעבודה שאני צריכה להגיש. אז אין לי כל כך חופש כי אני חייבת לכתוב אבל לפחות לא מוסיפים לי חומר למבחן ביום רביעי. את כל הטוב שבעולם אני מאחלת לכם, קבלו אותו ממני

izuizu

New member
jacobf2לא כדאי ללכת למיטה

ליעקב ולכל הפורום תיהנו ממוסיקה ישראלית

yaely2

New member
מנהל
הודעה שלא במקומה../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo123.gif../images/Emo7.gif

שלום כולם
אני מאוד אוהבת לקרוא את ההודעות בפורום. עושה הכל כדי להגיע לכל הודעה והודעה. תמוה בעיני מה ראה יעקב לפתוח הודעה חדשה. יתכן יעקב שלא קראת את התקנון, ובכן שם (אתה עולה עם הדף הראשי של הפורום למעלה למעלה, מחפש בכותרת את המילה "מאמרים" ולוחץ) בתקנון כתוב שאם אין 25 הודעות לפחות לא לפתוח הודעה חדשה אני מאוד מבקשת להקפיד על זה. כמו כן לא להשתרשר להודעה שנפתחה לפני פחות מזה. (לא כולל הודעת הסדרנית).

bimbo.

New member
בוקר נפלא ליעלי ולכולם../images/Emo141.gif

הולך לך קלף, יעלי. ככה מתחמקים מהרצאות, מה? העיקר שלכולם יהיה חג מוצלח וגם חג בלב. מישהו יודע מתי מנורה חוזרת?

emmy5

New member
בוקר טוב , בוקר נפלא לכולם ../images/Emo24.gif

לפי חשבון שלי מנורה חייבת להיות בדרך הביתה ... אתם מבינים , אני מחכה לפורום שכולם מחייכים אלי ..שיהיה יום מקסים לכולם
לכולם

tlc1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

"ציורים, תמונות או איורים החושפים אברים שאינם נחשפים ברחוב - ימחקו" ראיתם את הפרסומת לאתר הפורנו?דווקא בפורום שלכם חחחחחחחחחחח (מצטער,זה היה גדול ממני).

נֵנָה

New member
ואני דוקא רואה עכשיו פרסומת לסמסונג

אמנם רואים שם גם קצת 3י3ים, אבל זה בהחלט לא נראה לי כפורנוגרפיה

נֵנָה

New member
ומזמינים אותי גם לקרוע את אירופה

ואת זה אני באמת מתכוננת לעשות באופן חלקי, ממש ממש בקרוב

נֵנָה

New member
אני דוקא מעדיפה את "וישי" אבל זה

כבר עניין של הרגל וטעם אישי

נֵנָה

New member
טיול בכדור פורח נשמע מעניין ../images/Emo13.gif

אבל לא במיכללה הזאת

jacobf2

New member
בוקר טוב ויום נפלא לכולם.

כמה אני מרוצה שחג השבועות מתקרב.אני מאד אוהב "בלינצ'ס" עם גבינה.

../images/Emo124.gif../images/Emo32.gif../images/Emo88.gif../images/Emo160.gif../images/Emo8.gif

זהו! סופרים את השעות! סבא וסבתא חוזרים!!! (מנורה למי שלא הבין...) קצת יותר מ 24 שעות והם חוזרים. הקטנטנים שלי כבר מתעלפים מגעגועים ואנחנו רוצים לראותם חוויות בטח תשמעו ממנה בהמשך......... יום מקסים ביי

למעלה