יום נפלא ורגעים מאושרים

emmy5

New member
ידעתי ...כל הכבוד אמא אוהבת את שירה

הרגשתי שמנורה מדברת עלינו ,ואנחנו חושבים עליה .. שיהיה בשעה טובה ..אוהבים אותך מנורה ...לכלתך כל הכבוד ותודה

נֵנָה

New member
ערב טוב לחברים הנחמדים ../images/Emo140.gif

גם היום בילינו מחוץ לבית מהבקר עד הערב. אבל, סוף סוף בחרנו והחלטנו לגבי כל האיבזור למטבח החדש וחלק כבר קנינו (מדיח וכיריים
) עד סוף השבוע נשלים את כל ההזמנות ומה שנשאר עוד זה כל הלכלוך והבלגן של הפירוק, האינסטלציה ושינויים מתבקשים ואז שלבי התקנת המטבח, השיש, האביזרים והריצוף. נתקין לנו מטבח זמני בפינת האוכל שבסלון... ובאמצע יש לנו כמובן את החג וטיול קצר לחו"ל
בקיצור, יהיה שמייח
שרק יהיה לנו כח ובריאות ... מאחלת לכולכם
חג שמח
והרבה בריאות והנאה מכל אשר תעשו
אני מאושרת שאני מספיקה לפחות להציץ בפורום ולקרוא את כל ההודעות כדי לא לאבד קשר ולהיות קצת בעניינים
גם אני מתגעגעת מאד אל מנורה שלנו
חסרים לי השירים הסיפורים והצילומים היפים שלה וכמובן שמצפה בכליון עיניים לשמוע על חוויותיה מהטיול הנהדר
אז כרגע אני אתכם עד שאפול מעייפות ואז ישר למיטה

jacobf2

New member
תנו חיוך.

אשה נכנסה למטבח ומצאה את בעלה מתרוצץ עם מחבט זבובים בידו. "מה אתה עושה?", שאלה אותו. "אני צד זבובים", ענה לה. "הצלחת להרוג כמה?", שאלה. "כן. שני זכרים ושלוש נקבות?". "איך אתה יודע?", שאלה בסקרנות. "שניים היו על הפחיות של הבירה, השלוש היו על הטלפון".

pazi66

New member
לא אממי, היתי בתל אביב במכון "קר"

בדיקת מיפוי לב....... עושים זריקת טליום, הולכים על מסלול הליכה במהירויות שונות ומחבור עם חוטים ומכשיר למדידת לחץ דם ,מפעם לפעם מוסיפים זריקה, כל זה כארבעים דקות לאחר מכן, משכיבים אותך ואיזה מכשיר מצלמה אימתי עוקף אותף בתנועה סיבובית ומצלם אותך במשך כ-10 דקות. נותנים לך חופשה של 3 שעות וחוזרים לעוד סידרת צילומים של 10 דקות נסעתי ליום צילומים זה עם אישתי כך שעשינו לנו יום חופש, ובשלוש שעות ההמתנה הסתובבנו ברחוב אבן גבירול, ביזבזנו כסף, סנדלים לאישתי, הסתובבתי בכיכר רבין והלכתי לבקר את המקום שרבין נרצח.....הבטנו בעשרות האנשים שישבו בעשרות בתי הקפה והברים כאילו אף אחד כבר לא עובד במדינתינו, ורוב החברה צעירים לא פנסיונרים חזרתי בשעה 13:00 לצילומים הסופים.....ושוחררתי לביתי סיימנו אישתי ואני את יום הכף בארוחת צהרים במסעדת "אחלה" בכפר סבא מיד עם כניסתי הביתה , התקשרתי אליך נכון נחמד מצדי

pazi66

New member
חג שבועות שמח לכולם../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

סלינו על כתפינו ,ראשינו עטורים מקצות הארץ באנו .הבאנו ביכורים ,מיהודה, מיהודה משומרון ,מן העמק מן העמק והגליל פנו דרך לנו ,ביכורים אתנו .הך, הך בתוף חלל בחליל קליק כפול על "סלינו על כתפנו"

offe

New member
בין ערביים צלול ונעים

לכולכם. אמנם הבטחתי לכתוב הגיגיי בקשר לפורום, אולם בשלושה ימים אחרונים כנראה איזשהו וירוסון תקף אותי - לא את המחשב - כשהוא יחליט לחזור לאטמוספירה, אוכל לנסח ביתר בהירות. אז כבר עבור מחר חג שמח - תאכלו הרבה בצבע לבן. אם תיכנסו הרבה לכאן, תכבדו אותנו במיטב חוויותיכם האישיות - לא חוויות שחוו אחרים באינטרנט, יהיה מעניין לכולנו.
חיבוקי גדול offe

emmy5

New member
אופינקה , בטח מחר יהיה לנו אורחת

אני רק יכולה להגיד לך שקניתי כל מני גבינות ...עכשיו נראה את עצמי גם עושה משהו ... או שאני אשב איתכם ,כאן בפורום ...

emmy5

New member
אני כבר היתי מתה על המסלול ...

כל הכבוד. אבל אני כבר לא חיכיתי לפזי , הלכתי לסרט ...סרט הולנדי "התאומות" סרט טוב ומרגש ... עכשיו רצתי לבדוק אם פזי חזר , הלב שלי עכשיו בשקט

emmy5

New member
יעלוש,מי עצבן אותך?

את רוצה אולי עוגה ...דוגמית ? עוגה גבינה ....

yaely2

New member
מנהל
אף אחד לא עיצבן אותי../images/Emo88.gif../images/Emo67.gif

שלום אמי, שלום כולם, בתור יעלי12 גולשת רגילה אף אחד ושום דבר אינו מעצבן אותי, כיף לי פה. בתור יעלי2 עם המדים הכחולים, אני בסך הכל סדרנית קטנה שצריכה לדאוג לסדר בשרשורים. כמו בדיבור, כשכל אחד רוצה לדבר ולא שומעים כלום, גם פה כל אחד רוצה שיקראו את הודעתו ובסוף לא קוראים את של כולם. הפורום מסודר בצורה כזו שיהיה קצת פחות נוח לכל אחד אולי, אבל יוכלו לקרוא כל הודעה והודעה. של כל אחד ואחד. אם אחד פותח הודעה שלא לפי המקובל, אז למה השני לא? ואם שניים למה לא השלישי? יש תקנון וצריכים בסך הכל להתייחס אליו ברצינות. ואמי, גם בתור יעלי2 עם המדים הכחולים אף אחד ושום דבר לא מעצבן אותי, אני בסך הכל רוצה לסדר את השרשור לטובת כולם

emmy5

New member
יעלוש ,על זה מגיע לך כל הכבוד ...

מקווה שהחברים יבינו שהכל לטובת כולנו ... הפעם אני פורשת..מחר מחכה לי עבודה רבה .. לילה טוב לכולם

zigd

New member
שמירת קשר ../images/Emo54.gif

יקירי: כאן אנוכי , מפעם לפעם , מאחר וזמני הפנוי כבר לא פנוי , אחזור לכן מפעם לפעם עם אימרה זו או אחרת , יקיריי אוהב אותכם .

למעלה