יום סיגליות שמח

rabenir

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ברוכים הבאים, כל הפורומיסטים החדשים. השארו, נעים פה... ומזל טוב, לכל החוגגים ביום הסיגליות, יומולדת ! ניר

הי . לא הייתי פה 20 יום. כיף לחזור

יום סיגליות נפלא לכולם (מי ב 9 לכל נובמבר בלי ברכה בלי שם או רמז שולח לך סיגליות בזר קשור בסרט). אני מקווה שיש לכם יום מלא בסיגליות וגם עם מי לחלוק אותם. אור

תודה תודה ניר. איזה נחמד אתה.

חח האמת לא עשיתי משהו מסעיר במיוחד, לא היתי פה כי לא היה לי אינטרנט. אבל עכשיו אחרי שטיפסתי על הקירות חזרתי ואני מתכוונת להשתדל לפצות בנוכחותי.

מאמאסאן

New member
../images/Emo41.gifברוכים הנמצאים- מזל טוב לחוגגים

נעים, ברור שנעים, אייך לא? כל מה שקשור למוסיקה, הוא נעים, אוהבי מוסיקה הם לעולם אנשים ריגשיים, אז בחברה כזו , חשים בנוח. ערב נפלא לכולם

איזה שיר מדהים...

יש לי מסורת קטנה, שכל תשיעי בנובמבר בחצות אני שומעת את השיר של דיויד... אני עושה את זה כבר 5 שנים וזה די כיף

mikko1

New member
גם אני

גם במשך כל היום זמזמתי אותו דרך אגב, גם הגרסה הספרדית היא לא רעה בכלל

la orejita

New member
הגעתי באיחור?

רק עכשיו חזרתי מרבוטה - אבל אני רואה שעדיין 9 בנובמבר.. ת'אמת - היום נסעתי באוטו בדרכי לעבודה ושמתי דיסק של מנסניטה שלא שמעתי הרבה זמן ואז היה השיר סיגליות..וכשהו שר קלטתי שהיום באמת ה 9 בנובמבר... אז יאלה אנשים..שיהיה לכם ערב מהנה |אייקון של סיגליות|

siגל

New member
לי קוראים סיגל ויש לי יומולדת../images/Emo65.gif

בכל 9 בנובמבר. איזו מקריות הא?
מזל טוב לי

chiquitito15

New member
היי אני חדש ../images/Emo70.gif

EN CADA NUEVE DE NOVIEMBRE COMO SIEMPRE SIN TARJETA LE MANDABA UN RAMITO DE BIOLETAS (הגירסה הספרדית לשיר..."

1רבידוש

New member
הייתי בטוחה שהשיר נכתב לכבודי!!!

גם אני בתשיעי בכל נובמבר! חשבתי שדיוויד הקדיש את השיר לי!

למעלה