יום עיון למתנדבים של ב.לאומי

boaz31

New member
יום עיון למתנדבים של ב.לאומי

השתתפתי היום ביום עיון הנ"ל ובין היתר היתה שם הרצאה מאוד מעניינת אודות הצחוק והאיכויות שהוא מביא לאדם ויש מסקנה ראשית :לצחוק ולצחוק וכשאין ממה לצחוק עשה עצמך צוחק כאלו דבר מה מבדח מצחיק אותך יש גם תרגילים לצחוק עם ציבור שאותם תרגלנו היום וצחקנו כלכך הרבה הרבה

../images/Emo45.gif הלכתי פעם לסדנה של לני רביץ

אמנם אינני מסכים עם כל מה שהוא ניסה להעביר (קצת מוגזם לטעמי), אבל יש מספר לא מבוטל מעצותיו שאני מיישם, והכל כמובן עם צחוק בפָּנים ובלב.

emmy5

New member
בועז מיכה , תחייכו , אנחנו

חבורה מקסימה ,, נצחק , נרגיש טוב ...אם נקח את החיים בקלות

emmy5

New member
עוד משהו ..רוצים עוד בריא?

רוצים עור בריא, גמיש וצעיר? תתחילו לשים לב למה שאתם שמים בצלחת. מתברר שיחסי הגומלין בין המזון שאנחנו אוכלים לבין מצב עורנו הדוקים ביותר. כשאנחנו לא מספקים לעור מרכיבי תזונה שהוא זקוק להם, הוא מזדקן ומתקמט מהר יותר וחשוף למחלות שונות, מאקנה עד סרטן העור דפנה זיו-בוסאני ראה כתבה בYNET

maxima

New member
בועז בעניין הצחוק....../images/Emo6.gif

זה דבר ידוע שהוא בריא לבריאות וזכרונות... לפני שנים כשביתי היתה צעירה עשיתי לה לפי בקשתה קלטת של צחוקים ובכל מסיבה היא היתה שמה את הקלטת כולם היו מתגלגלים מצחוק כי כידוע צחוק מידבק והמסיבה היתה מצליחה מסיבומבה..

boaz31

New member
מקסימה-אילו הקלטת היום אותנו

בתרגול לצחוק שהפך להיות צחוק אמיתי היית מחדשת את המלאי זו שבתמונה לא צריכה בשרים לגריל

אנימו

New member
אכן הצחוק טוב לבריאות, אלא שאני

תוהה איך מתנדבי הביטוח הלאומי אמורים ליישם את ההרצאה בבואם לביקור במקומות שבא לבכות.....

emmy5

New member
אנימו ,אני אספר לכם מקרה עצוב..

אבל ..... באו שלוש בת דודות של בעלי לנחם אותנו .. בת דודה אחת מחולון , שתים מתל אביב לא ידעו בדיוק איך להגיע אלינו.... בפינה אחת נעצרו עם האוטו , וכל אחד הלכה לשאול איפה בדיוק גרה מש..... הם הגיעו ......דברנו ,ספרנו כל מני זיכרונות מהמשפחה ..אחרי שעה ,נזכרו ,ששכחו את הבעל ועוד בת דודה שמחכים למצוא את הכתובת ...על זה אנחנו התגלגלנו מצחוק בזמן השבעה ..אז ,גם בזמן הזה ,צוחקים ..ועל תגידו שהיהודים לא ידעו ששבעה מרפה את הכאב .. יושבים כל כך הרבה ,יחד ,..מדברים כל כך הרבה בזמן הזה ,שהצחוק מגיע בלי רצון , ומרפה את הכל

בת אל 7

New member
אני רואה שזה כנראה קורה בכל בית

וזו כנראה המטרה..להסב ולהשכיח את הצער כמה שניתן. אני זוכרת כשישבנו שבעה ברג" גיס שלנו נסע לבב" לקנות אוכל..הוא חזר וסיפר שלא רצו לקחת ממנו כסף, לבסוף התברר שהוא נכנס לבית תמחוי..בלי ידיעתו ואנחנו התפקענו מצחוק.

אנימו יקרה, בעצב ובצער..

יש תמיד רגעים שצוחקים בהם, וזה ממש בסדר לדעתי. אני זוכרת בשבעה של הורי. היודים שהמציאו את השבעה , הם חכמים מאד, לדעתי, זה להסתגלות, לפורקן ולאיחוד המשפחה שנשארה. לא תצטרכי עוד לעולם לשבת לאף אחד. ושהחיים שלך יהיו מלאים וטובים ככל האפשר.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif, ואני חשבתי לתומי

שבועז התכוון: ב. לאומי = לבנק לאומי.
טוב שחזרת אנימו לתקן את מחשבתי

emmy5

New member
מיכה ,כבר יש לנו על מה לצחוק ...

אתה צודק לאומי יש לנו , כמה ... כמו לי ... לא נעים לשמוע חלומות פז...גם לאומי מזכיר לי דברים שאני צוחקת

boaz31

New member
אנימו יש עמי סדרה של בדיחות

בבואי לביקור אצל אנשים ולא אצל כולם בא לבכות להפך ממש להפך השיחה קולחת על נושאים שונים מימי טרום מדינה ועד ימינו אלה +כמה בדיחות וצחוקים ולעתים צחוקים של סתם כולל תרגול וצחוק לא אמיתי וזה גם כן תורם למצב רוח ..... כולל הפרה ששותה חלב....

ישום צחוק -תגובה..

אני מבקרת אצל שתי קשישות. האחת מבקשת כל פעם סיפור, אני מספרת לה לרוב סיפור כלשהו הומוריסטי, או ממש מצחיק ואנחנו צוחקות יחד. תמיד שאני באה אליה אני שואלת לשלומה, היא אומרת לי ככה ככה, וכשאני יוצאת חיוך ענק על פניה שפוך. לשניה יותר בעיה לצחוק כי לא נעים לי להיות שם, אז אני יושבת רבע שעה חצי שעה מקסימום, מביאה לי משהו מתוק,אני מספרת לי דברים. העיקר להסיח את הדעת מהמצב העגום והבדידות שלהם.

למעלה