אמי, ההערה הראשונה שלך גרמה לי . ואילו השניה זו מ- Y-net
E emmy5 New member 14/11/05 #11 מיכה ,תהיה יפה ותצחק עם שניהם ואם אני אספר לך מי אני , גם תצחק ... יבוא יום ונכיר יותר , עד אז מאחלת לכולם שיהיו לנו רק רגעים של צחוק
מיכה ,תהיה יפה ותצחק עם שניהם ואם אני אספר לך מי אני , גם תצחק ... יבוא יום ונכיר יותר , עד אז מאחלת לכולם שיהיו לנו רק רגעים של צחוק
E emmy5 New member 14/11/05 #20 ../images/Emo6.gifאתה כבר יפה עכשיו גם תצחק .../images/Emo140.gif. תסתכל במראה , תראה את ההבדל ..איך נראה בן אדם צוחק לבן אדם כעוס
../images/Emo6.gifאתה כבר יפה עכשיו גם תצחק .../images/Emo140.gif. תסתכל במראה , תראה את ההבדל ..איך נראה בן אדם צוחק לבן אדם כעוס
ש שחרזדה האחת New member 14/11/05 #15 יום עיון - גם אני השתתפתי ונהנתי האם גם את מתנדבת ב.ל.? אני כבר שלוש שנים. מאד אהבתי את ההרצאה של הרופאה על הצחוק, היא הצחיקה כל הזמן והיה כייף.
יום עיון - גם אני השתתפתי ונהנתי האם גם את מתנדבת ב.ל.? אני כבר שלוש שנים. מאד אהבתי את ההרצאה של הרופאה על הצחוק, היא הצחיקה כל הזמן והיה כייף.
א אנימו New member 14/11/05 #23 אממי-../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בקשר לשבעה, גם כאן היו כמה וכמה רגעי צחוק במיוחד בגלל העובדה שבעלי עליו השלום היה בדחן גדול וסיפר בדיחות בשרשרת והיו לו גם אמרות שפר וכמובן שהזכרנו וצחקנו. אין ספק שזה משחרר ותורם.
אממי-../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בקשר לשבעה, גם כאן היו כמה וכמה רגעי צחוק במיוחד בגלל העובדה שבעלי עליו השלום היה בדחן גדול וסיפר בדיחות בשרשרת והיו לו גם אמרות שפר וכמובן שהזכרנו וצחקנו. אין ספק שזה משחרר ותורם.
B boaz31 New member 14/11/05 #27 שחרזדה האחת למה לא ספרת לי אז ככה אני זה לא אשה אני גבר ולידי ישבה אדזה וחבל שלא ישבנו יחד שלושתינו ואם את מפתח תקוה תעני לי במסר ??
שחרזדה האחת למה לא ספרת לי אז ככה אני זה לא אשה אני גבר ולידי ישבה אדזה וחבל שלא ישבנו יחד שלושתינו ואם את מפתח תקוה תעני לי במסר ??