יום עצוב

איזה אנטיפט ../images/Emo4.gif

אולי כדאי לפנות לרופא משפחה שלכם שיפנה אותכם למישהו טוב?, כמה שיעלה, יעלה,לא?

galitdror

New member
תודה רבה. השארתי לו הודעה

יהיה רק אחה"צ ונראה מה קורה

happy

New member
יש גם את פרופ שיף שהוא מומחה

לא.ס הטלפון שלו 03-544092 אני יכולה להפנות אותך לרופא שליווה אותי במשך ההריון של ליהי. הוא מדהים ומקסים ואם הוא מרגיש שהוא לא המומחה בתחום הוא יפנה אותך. תתקשרי אליו: פרופ שניידר - 089255450 תשאירי לו הודעה הוא יחזור אליך. הוא אמור להיות במרפאה שלו היום אחה"צ לטיפולים דחופים. בכל מקרה אם את רוצה תתקשרי אליו ותשאירי פרטים שלך הוא יתקשר אליך. אם את צריכה עוד משהו אל תתבישי לשלוח לי מסר מושית

גלית, ברשותך אפשר להעביר...

את הבעייה שלכם לפורומים נוספים כמו הורים לתינוקות לדוגמא, אולי מישהו נתקל בכך ויוכל לשפוך קצת אור על המקרה?

galitdror

New member
בהחלט! אנחנו זקוקים לכל מידע אפשרי

ההסתיידות לכשעצמה אולי לא היתה מדאיגה אם לא היה קלאב פוט ברקע. אם תוכלי להציג את העניין שההסתידות הופיעה בשלב מאוחר של ההריון, אולי למישהו יהיה כיוון נוסף. תודה, גלית ודרור

הי גלית ודרור

ממש באיחור ראיתי את ההודעות. אם באמת התכוונת כשכתבת על חוזה, מגיד עתידות וכו', אני יכולה לתת לך שם של הילרית מצויינת אצלינו ביישוב. אם את רוצה עוד פרטים תתקשרי אלי או תשלחי לי במסר את הטלפון שלכם. מעבר לזה, אין לי לצערי דרך לעזור לך. מחבקת אתכם אורנית

galitdror

New member
עוד בביקורנו אצלך הבנת שנעשה הכל

נודה על מסירת מספר הטלפון שלה, דש לכל המשפחה,גם לקטן המקסים, נודה על איסוף מידע והתיעצות (אם יש לך), אנו מודים לכולם. החשש הכל כך גדול של ההסתיידות הוא שילוב של קשר ישיר אפשרי בין קלאב פוט ובעיות נוספות חמורות מעבר לכך או בקשר ישיר לקלאב פוט

אני יכולה להמליץ על אורטופד מעולה

נחשב לאחד הטובים באירופה ומטפל בנו בקלאב פוט. פרופ' ויינטרוב. אינני יודעת כיצד להגיע אליו. דרכנו אליו היתה מסועפת ומסובכת. אני יודעת שהוא מנהל המחלקה לאורטופדיית ילדים בביה"ח דנה. אפשר לברר שם. כדאי ללכת אליו אפילו באופן פרטי. אם אצליח להשיג לך את מס' הטלפון שלו, אשלח לך. בהצלחה, חיבוק גדול. יהיה טוב.

ניליח

New member
נכון, אבל ויינטרוב ראה מלא מקרים

כולל גם כאלו שבאו אליו בהריון והוא מומחה לק"פ אבל גם בעיות אורטופדיות אחרות . אם תפנו אליו במכתב באופן פרטי תקבלו זימון מייד- מנסיון . בכל אופן כדאי לכם לדעתי כן לעשות מיי שפיר כי זה מוודא במאה אחוזים על מומים גנטיים ועל פי מה שאמרה לי יועצת גנטית במחלקה שם עד היום לא הייתה להם הפלה של תינוק בריא . עדיף להיות בטוחים בכל מקרה שלא יהייה . בכל מקרה מחזיקה לכם אצבעות ומקווה שיהייה לכם רק בשורות טובות . ועוד המלצה : כדי להתייעץ עם מומחה בתחום כדאיי שתפני לרב פירר תסבירי לו על הבעיה והוא יפנה אותך למומחה גם אם זה יהיה בחו"ל נילי

כואב לשמוע מה שאתם עוברים../images/Emo7.gif

אם אתם מחפשים מומחה אולטרסאונד מעולה שהוא גם אדם מקסים ורגיש ובעל ידע עצום, אני חייבת פשוט להמליץ לכם לפנות לפרופסור יגל מהדסה הר הצופים בירושלים. האיש הזה עשה עבורנו כל כך הרבה (שמעתי עליו מאנשים אחרים שנעזרו בו ברגעים קשים מאוד כשהייתי בסיטואציה של להחליט מה עושים...). אני חושבת שהוא אחד הרופאים היחידים שאני ממש סומכת עליהם ועל חוות הדעת שלהם. פשוט איש יקר! מעבר לזה, לאור הניסיון העגום שלנו, ממליצה מאוד אכן לא להסתפק בדעה של 2-3 רופאים, למצוא את ה-מומחים ולדבר עם כמה שיותר. לקרוא המון. אפשר לפנות לארגון של הרב פירר (נדמה לי שזה השם...) - הם יודעים לקשר עם מומחים מכל העולם בכל תחום. הם ידעו להפנות לרופאים הנכונים גם בארץ וגם בחו"ל וכן לספק מידע רלוונטי. פשוט נשבר לי הלב כשקראתי את ההודעה. אני יודעת, לצערי הרב, מה אתם עוברים והלוואי וזה היה נחסך מכם. אני אתפלל עבורכם שבסופו של דבר יהיה סוף טוב לסיפור שלכם. הלואי והדברים יסתיימו בטוב!!! מחזקת אתכם ומתפללת עבורכם!

פתאום חשבתי לשאול בפורום של יהו

עם י הורים שלתינוק שלהם היתה הסתיידות. אכתוב אם יהיו תגובות.

עצוב לשמוע

דר לוויט רופה נשים מומחה באולטרסאונד מחיפה .יש לו מרפאה פרטית ומרפאה בחורב. אם תרצי אני יכולה לתת לך את הטלפון שלו.אני עשיתי אצלו את כל הסריקות והיו הרבה הגלל הרגליים.

למעלה