יום עצמאות 58 שמח לכולכם ^0^

coral chan

New member
זאת אני למעלה... X____X;; ../images/Emo210.gif

אני אצל חברה,אז זה מהכינוי שלה..

keep smiling

New member
שירימימון לכולם!!! ^__^../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

אע, הסולן של בוטןמתוקבקרקס גאון. באמא'שלי. XD והיתה לה חזיה סגולה וציצי מקפץ!!11 ^____^ כן, תאכלו טופו על האש. D:

לבנדר א

New member
חג עצמאות שמח !! D:

יש ליום העצמאות סמיילים מגניבים. XD
בלוןכ. XD
*בוהה*
יש לו מבט מזוגג, כיפה וזקן. 3>
טיהיהיהיהי. XD אתמול ישבנו מול המדורה עד מאוחר. התעוררתי לפני שעה. אני הולכת להרוג את עצמי. יום עצמאות שמח, תהנו מהמנגל, שהעשן לא יכנס לכם לעיניים, שהעוף יהיה זהוב ופריך כמו שהוא צריך להיות ושלשיפודים יהיה טעם של שיפודים. אה, כן, ואל תחגגו עם בני המשפחה הפולנים לבושי-המותגים שלכם. בחיים. אין לי מושג איפה נחגוג. אבל אני מקווה שנמצא מקום כלשהו. "רוץ בן סוסי, רוץ ודהר-" *מצחקקת ונופלת על המקלדת* שיהיה. 0.0;

Hinamori

New member
חג מנגל שמח!../images/Emo181.gif

אינפקציה. בקבוק עליי! ^____^ ויוני בלוך מכיר את ד"ר פראנקל ו... אין לי רגליים. אאא. X.X

Mrs Puff

New member
הוו~~ יום עצמאות שמח ^^ ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif

יאא.. אני כלכך שמחה שנגמרה ההופעה ^^ אין יותר חזרות (!!!) וגם לא תלבושת מזעזעת של מלחים X__X הלכתי ב-12 בלילה לברביקיו ^^ וחן שבר כיסא
ושני עם כובע מגניב
והרבה אנשים. הרבה הרבה אנשים. ואין לי עוד משו מרגש להוסיף
היה מגניב ^^

yotamnovik

New member
../images/Emo13.gifלרותמ! מטל מלכינסון זוכרת??

היי חג עצמאות שמח!!! לומרות שעבר הרבה זמן סתם רציתי להגיב =P אז מה קורה??? מזמן לא דברנו..

cRitiCaL KitTy

New member
יום עצמאות שמח../images/Emo129.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

אמרו לי שהשנה היה ביישוב שלי את הזיקוקים הכי יפים עד עתה, שלוש פעמים...(כלומר, שלוש פעמים היו זיקוקים בעומרOO") איזה חבל זה שאני הייתי בלהבים... ._.;(אבל לא נורא, עשו לי שק קמח^_^)

למעלה