יום קרב בעזה

יום קרב בעזה

צהל הרג 24 פלסתינאיים מרביתם מחבלי חמאס. הפלסתינים טוענים שמתוך ה 24 יש גם 4 שאינם טרוריסטים. באמת שצר לי שפלסטינאים שלא עוסקים בטרור נפגעים אבל אין לנו ברירה אחרת. אני ממשיך לסמוך על צהל שיהרוג כמה שיותר מחבלים תוך צמצום למינימום את הפגיעה בחפים מפשע. יתכן גם שהפלסטינאים משקרים כפי ששיקרו אתמול שצהל הרג תינוקת כשלמעשה טיל קאסם שנחת בשטח פלסטיני הרג אותה. יאללה קדימה ל 100 מחבלים מחוסלים ביום. מקווה לעדכן עד חצות

בשורות טובת בNRGהמספר הגיע ל 30

אני מקווה שהמספר בצד הפלסטיני רק יעלה קדימה צהל להפיץ בלי הפסקה וללא רחמים

מוחמד5

New member
קדימה צה"ל

כל הכבוד לצה"ל , היו צריכים לעשות את זה מוקדם ולא לחכות. למה חיבו עד עכשיו !! תוקם ועדת חקירה על העיכוב. כל הכבוד לצה"ל שמצליח להלום בצורה טובה בעזאתים ולגבות מהם מחיר כבד, משגרי קסאמים, ילדים,נשים, חפים מפשע ואפילו תינוקות. כל הכבוד, צריך לגבות מחיר כבד. ולא לשכוח באותה הזדמנות לשלוח ברכות לשר הביטחון ברק על האומץ , צל"ש. אותו ברק שבזכות קולותיהם של הערבים זכה בפריימרז במפלגת העבודה. כל הכבוד..

קדימה מוחמד תמשיך לעוות את האמת

צהל משקיע מיליארדים בצמצום הפגיעה בחפים מפשע אך מה לעשות שהמחבלים מסתתרים באוכלוסיה האזרחית. התינוקת נהרגה מנפילה של טיל קאסם אז אתה יכול לבוא בטענות רק לחמאס. לא זכור לי שהערבים בעזה יכולים להצביע לאהוד ברק אך אם אתה אומר מי אני שאומר אחרת

להיכנס באם אמא שלהם

לא איכפת לי מה גילם ומה מינם כמו שלהם לא איכפת לי בהחלט לא איכפת מהאוייב שלי מיצידי שילכו שם כולם

חחחחחחח מפריע לך נכון? ../images/Emo13.gif

לא ראיתי שיצעת מגדרך שיהודים הופצצו בשדרות

klod bokevski

New member
צריך לעשות משחק

כולנו ננחש כמה זמן צהל צריך בתיאוריה כדי לחסל מיליון עזתים חפים מפשע (הרי זו המטרה שלו) אני אתן לצהל 3 ימים בשביל מיליון הרוגים,עם שימוש בנשק כימי וביולוגי לא אמור לקחת יותר זמן לך יש ניחוש?

צריך לשחק משחק אחר

כולנו צריכים למחש מתי תיהיה הפעם הבאה שבה שוב ערביי ישראל יפתחו באיתיפאדה אפילו מיני איתיפאדה כמו בארועי אוקטובר שם חשפו ערביי 48 את הפרצוף האמיתי שלהם והראו שהם רק מחכים לשעת השין

respecta1

New member
כל הכבוד לצה"ל

5 פצועים מכוחותינו אחד פצוע בינוני.. החלמה מהירה לפצועים ומי יתן שכולם בסוף המבצע יחזרו לביתם, ושאף טרוריסט שיעמוד בדרכם לא יחזור.

מוחמד5

New member
לצערי רספקטה

המצב הרבה יותר גרוע וחמור ממה שמדווח עד עכשיו בתקשורת הישראלית.

respecta1

New member
לרוב המצב הרבה יותר טוב ממה שהתקשורת

הישראלית מדווחת..

שים לב שהתקשורת מצטט מקורות פלשתינאים

וכולנו יודעים שהמומחיות של הפלשתינאים זה פאליווד

מוחמד נגד התקשורת הישראלית כשהיא מצטטת....

את ההודעות הפלסטיניות.
אוי, מוחמד: קרא את המאמר של שיפטן - הוא במיוחד בשבילך ובשביל דומיך.

kalisto89

New member
המצב תמיד הרבה יותר גרוע וחמור

ממה שמדווח בשופרי התעמולה שלכם. ולא להפך.

מוחמד5

New member
עכשיו אתה מבין רספקטה !!

זה מה שכתבתי לך בבוקר "המצב הרבה יותר גרוע וחמור ממה שמדווח עד עכשיו בתקשורת הישראלית". דבר הריגתם של שני החיילים היה מדווח כבר בבוקר בהרבה כלי תקשורת שאינם ישראלים, לא הזכרתי כך, כי לא פטרסם בארץ דבר הריגתם. תחשוב על זה !! כולם ידעו , כל כלי התקשורת דווחו כאילו לא קרה משהו נורא (ואני מבין את הסיבות וההסבר לכך ). אבל אני מקווה שזה לא יגרום לך לפקפק או לזלזל במקורות מידע ותקשורת שאינם ישראלים. אל תאמין לכל מה שמוכרים לך כאן בתקשורת. קיבלת הוכחה לכך היום.

למעלה