מספר דברים לכולנו -
ראשית, מוחמד, לך. גם אם "ערבים" נתנו לו את קולותיהם בבחירות - הם תמיד אזרחים ישראלים ומעל לכל וצריכים לשאוף שאף חלק ממדינתם יופגז, כולל שדרות ואשקלון. כלומר, אם ערבים בארץ הם בעלי שיויון זכויות ובעלי כח (!) בחירה - את קולותיהם הם צריכים לתת למי שהם חושבים שיעשה כמייטב יכולתו עבור המדינה, עבור כולנו ולא עבור תושבי העולם שמפגיזים אותנו, כולל תושבי עזה. אז אי אפשר להתלונן שאין ממש שיויון זכויות ומיד אחר כך לומר - בחרתי רע בתור ערבי כי מה שמעניין אותי זה תושבי עזה ולא תושבי אשקלון. אחרת, אני יכול להבין את מי שרוצה לשלוח אותך לבחור בעזה. אני מזכיר שגם קסאמים יודעים להרוג תינוקות. זה שזה לא קרה הוא פשוט הסתברות סטטיסטית או מזל אנ'לא יודע מאיפה - גם פלסטינים מבגיזים על תינוקות. ידוע לי שצהל עושה עמייטב יכולתו לא לפגוע באוכלוסיה אזרחית (אני מקווה שמספרים לי את האמת ואני נוטה להאמין). ------------------------- לגבי שאר הכותבים - אני מצטער שאני לא שומע מילת צער על מה שקורה. אני כואב את ההפגזות, את המוות את החורבן. ההרגשה היא שהחמאס לא מבין אחרת, ולצערי, לא מבין בכלל. אני גם מזכיר שהוא נבחר בבחירות דמוקרטיות - ואם כך, גם האוכלוסיה הרחבה קשורה בהחלטות להפגיז את צפון הרצועה (אחרי שיצאנו ממנה..) ובכל זאת אני הקול שאומר : אני כואב על איבוד חיי אדם מכל צד שהוא של הגבול. באמת חבל. יהודה