יום ראשון - ישראלים, שחייה וג'ודו

nitsansh

New member
יום ראשון - ישראלים, שחייה וג'ודו

בבקשה לשרשר כאן רק את הענפים הנ"ל

goldy

New member
ראיתי לפי שפת הגוף של אורן

יש "בית תנחומים" או שהוא תיון?

BentzWatchJudo

New member
ג'ודו: גולן פולק 66 ק"ג

הקרב הראשון של גולן פולק יתחיל בדיוק ב- 11:30 שעון ישראל (זהו הקרב הראשון ביום הקרבות).

קרב מול צרפתי קשוח אחד מ- 8 המדורגים אבל לדעתי יש סיכוי סביר להפתעה של גולן.
הצרפתי ידוע כטקטיקן, יש לו תרגיל רגל חזק שיכול לסכן את גולן ויתרון של נסיון על פני גולן. לעומת זאת גולן צעיר ומוכשר, מביני דבר אומרים שביום נתון גולן יכול לנצח כל אחד, הג'ודו של גולן יותר מגוון משל הצרפתי. אורן סמדג'ה (המאמן של נבחרת הגברים ומי שישב על כסא המאמן בקרבות של גולן) העריך אחרי ההגרלה בראיון לערוץ הספורט שהקרב הזה, בין גולן לצרפתי, יהיה מעניין וכנראה יכנס לניקוד זהב.

אם גולן ינצח הוא מסוגל להמשיך לפחות עד רבע הגמר (ושם כבר יש בית ניחומים ורק השמיים הם הגבול) אבל קל זה לא יהיה בכל מקרה, אין קל באולימפיאדה.
מתחרה נוסף בבית של גולן שיש לשים אליו לב זה הגאורגי הצעיר שפרץ בשנה האחרונה והיה בין אלה שגולן נאבק עימם על הכרטיסים האחרונים ללונדון.
בקרב האחרון של גולן מול הגאורגי גולן הפסיד בקרב דינמי עם הרבה הטלות (גם של גולן), כלומר גולן בהחלט מסוגל לזרוק את הגוארגי ואני מקווה שנלמדו הלקחיים ההגנתיים מהקרב הקודם ואם גולן יפגוש את הגוארגי היום הוא יצליח לנקום (ספורטיבית) ולנצח.

בהצלחה גולן!

yati6

New member
אני חושב שהגיאורגי טיפה יותר טוב מגולן כרגע

למרות שכמו שאמרת גולן בהחלט יכול לזרוק אותו, אבל עדיין יהיה קרב קשה מאוד.

גם הרומני לא פראייר אם כי הוא לא הרשים כל כך בתחרויות האחרונות, אבל שגולן קודם יעבור את הצרפתי שהוא טוב מאוד ואז נדבר בהרחבה על האחרים..

אגב - לדעתי גולן קיבל הגרלה לא רעה בכלל - אמנם ההגרלה הכי טובה בשבילו הייתה להיות בחלק התחתון של בית A עם אורייטה, במקום האיטלקי או בנוסף לו (יריב סביר) ועוד כמה חלשים מאוד. מאידך בית D שהוא אחד הבתים החזקים שראיתי בכל המשקלים - היפני, הקוריאני, הקזחסטני שמדורג 13 (אבל לדעתי שווה הרבה יותר) והאוזבקי שמדורג 12. תוסיפו להם את האוקראיני דרבוט שהוא גם לא רע, ויוצא בית שמזל שגולן לא הוגרל אליו.

yati6

New member
אבל אפשר היה לראות שהוא כישרון ענק

הוא גם צעיר מאוד וגם פרץ בחצי שנה האחרונה.
כל הכבוד לו. הוא בהחלט הולך להיות אחד הג'ודאים הטובים בשנים הבאות.

BentzWatchJudo

New member
זאת בדיוק הנקודה שלי

גם גולן כישרון, גם טומי וגם סוסו כלומר גם הם יכולים לתפוס יום כזה.
זה מה שיפה בג'ודו וזה גם מה שכל כך אכזרי.

yati6

New member
אין לי מושג, אבל אם לא תצליח תנסה באתר

של ערוץ 1, שם נראה לי ישדרו.

האתר

Danor191

New member
חבל

איזה רע זה, 4 שנים מתאמן ואחרי 5 דק הולך הביתה. חבל על ההשקעה

cscan

New member
ממש לא חבל על ההשקעה

הבנאדם בן 21, וכמו טומי ארשנסקי אתמול, שניהם נשלחו כספורטאים צעירים שבונים אותם לקראת האולימפיאדות הבאות.
לא היו מהם ציפיות למדליה, אלא רק צבירת ניסיון במעמד כזה, שמאוד יעזור להם להמשך הדרך ובמיוחד לאולימפיאדת ריו.
חוץ מזה שהאולימפיאדה זו לא התחרות היחידה שיש בעולם הג'ודו, יש אליפויות עולם ואליפויות אירופה שגם לתחרויות כאלה הם מכינים את עצמם.

למעלה