טומרקין הולך לתת בראש. זכרו זאת.
E effkef New member 29/7/12 #45 54.91 סיים 6 במקצה שלו-כרגע במקום ה-11. תוצאה חלשה לא יעלה עם זה לחצי
G guinnart New member 29/7/12 #46 54.81 - הרבה מתחת לשיא שלו זינוק חמישי למים, ופרט לגל נבו (פחות או יותר) אף אחד עוד לא שחה את השיא שלו (גם אצל נבו זה רק בגדר "התוצאה הטובה ביותר בלי חליפות" ולא שיא אישי).
54.81 - הרבה מתחת לשיא שלו זינוק חמישי למים, ופרט לגל נבו (פחות או יותר) אף אחד עוד לא שחה את השיא שלו (גם אצל נבו זה רק בגדר "התוצאה הטובה ביותר בלי חליפות" ולא שיא אישי).
mimes17 Well-known member 29/7/12 #31 יו, המשה גרטל הזה קורע אותי חחח איזה יציאות יש לו... מה הקשר הומאוים, לסביות, מה?!??!!?? "לא ניסיתי את זה, אני לא יודע", חחחחחח.. ממש מופע סטנדאפ חח
יו, המשה גרטל הזה קורע אותי חחח איזה יציאות יש לו... מה הקשר הומאוים, לסביות, מה?!??!!?? "לא ניסיתי את זה, אני לא יודע", חחחחחח.. ממש מופע סטנדאפ חח
B BentzWatchJudo New member 29/7/12 #40 באמצע המשחה של נמרוד שפירא הוא מספר שהוא יושב על קצה הכסא, חשבתי לרגע שבגלל המתח אבל לא מסתבר שזה בגלל שעמדת השידור לא נוחה "כמו שראיתם בכתבה שהכנו אתמול"
באמצע המשחה של נמרוד שפירא הוא מספר שהוא יושב על קצה הכסא, חשבתי לרגע שבגלל המתח אבל לא מסתבר שזה בגלל שעמדת השידור לא נוחה "כמו שראיתם בכתבה שהכנו אתמול"
J JonJon9 New member 29/7/12 #43 או בגלל המים שראיינו אותו בשבוע שעבר הוא אמר: "אני כמו פיל- רואה מים, חייב לטעום אותם". ....
ע עמלץ לבן עם לב טוב New member 29/7/12 #52 נשלח בSMS לגרטל ע"י שאול ב':"לסביות והומואים" נשלח בSMS לגרטל ע"י שאול ב':"לסביות והומואים" האם יש השפעה על המשחה שלהם , עקב היום כאלו גרטל (והכל בשידור חי) "לא יודע, מינו של אדם כבודו, ואידך זיל גמור".
נשלח בSMS לגרטל ע"י שאול ב':"לסביות והומואים" נשלח בSMS לגרטל ע"י שאול ב':"לסביות והומואים" האם יש השפעה על המשחה שלהם , עקב היום כאלו גרטל (והכל בשידור חי) "לא יודע, מינו של אדם כבודו, ואידך זיל גמור".
N nitsansh New member 29/7/12 #53 דווקא תגובה טובה לדעתי... כנראה שהביטוי הארמי לא מוכר לצופים בימינו...
ע עמלץ לבן עם לב טוב New member 29/7/12 #54 גרטל הוא מלך , חבל שלא השתתף בהישרדות VIP במקום כל הרעים הללו