יום ראשון-מה במטבח

Maldini Girl

New member
היום נכנעתי לבינוניות

מזמינה משלוח.
אין לי כוח לבשל. בעיקר כשאני אמורה ללמוד וגם את זה אני לא ממש עושה :/
 
הבחור הכין לי פירה מפנק


והכין לעצמו למחר לעבודה פתיתים וברוקולי לצד עוף שהכנתי אתמול.
הברוקולי והפתיתים לא יצאו משהו לדבריו, מסקנה-צריך לדבוק בהכנת הפירה ולתת לי לבשל את כל השאר
 

גםאני5

New member
מחפשת תבשיל\רוטב צמחוני לפסטה

ה"בשרניים" יאכלו בולונז.
פעם היינו מכינים בולונז מזוייף עם ירקות ועדשים, היום פחות מתאים לי לאכול רטבים על בסיס עגבניות.
אשאל גם בפורום בישול צמחוני, אם כי מאמינה שגם כאן אקבל הצעות מעולות
 

ybo4

New member
הצעה

משהו בגרסה אישית שלך של איל אוליו האיטלקי - כלומר רוטב על בסיס שמן זית.
הכנתי מספר פעמים ולדעתי טעים מאוד.
ירקות (לפי הקושי) בצל, מעט שום, גזר, פטריות - אפשר כמובן כל מה שאת רוצה.
חתוכים בינוני ומוקפצים בשמן זית לחצי בישול מקסימום (אני אוהבת שנשאר קרנצ'י).
מוסיפה מלח ופלפל, אפשר תבלינים נוספים , מערבבים לתוכם את הפסטה כשהיא מוכנה עם מעט ממי הבישול שלה (המכילים עמילן) ומערבבים קלות.
 

גםאני5

New member
תודה,אני מחפשת בעצם רוטב או משהו שניתן להגיש בנפרד וכל

אחד\אחת יוצקת לצלחת מעל הפסטה, אבל הבנתי את הכיוון ונראה לי קל ובריא.
 

ybo4

New member
אם כך - יש לי פתרון

רוטב פסטו - כלומר רוטב המבוסס על הפסטו (בזיליקום + צנוברים) - ירוק, מקסים, יקר למדי, אבל טעים
ובהחלט לשלב גם ירקות מוקפצים על פי מה שנראה לך.
 
הלכתי היום לחנות שמביאה מוצרים מישראל


אז הכנתי שניצל ביסלי גריל-שזה אומר שלצד הציפוי של פירורי הלחם גם ערבבתי הרבה הרבה פירורי ביסלי גריל (פשוט מעכתי את הביסלי היטב).
זה יוצא קרנצ'י וממש טוויסט מעניין
 
למעלה