יום ראשון 13.11 למסירה

K a t u s h k a

New member
נעליים למסירה

נעליים למסירה - כולן במצב טוב מאוד 4 זוגות נעלי בובה לתינוקות במידה 23-24 נעלי בית (קרוב לחורף אך יותר מעבר) מידה 24 כפכף סגור על פלטפורמה בצבע שחור - מידה 40 (יש לי פחד גבהים
) נעלי ספורט לא ספורט לא יודעת איך להגדיר שך BK בצבע האקי (דמואי צבע צבאי של ארצות הברית) על פלטפורמה - מידה 41 נעל יציאה לנשים - נעל סירה על עקב רחב לא גבוהה - צבע שחור - מידה 39 מגף חום מאור הפוך על פלטפורמה - מידה 41 - טוב לבעלת רגל רחבה כפכף סגור בצבע ירוק-אפור על V-פלטפורמה במידה 40 (ניסיתי רק לעמוד בדבר כזה - מורידה כובע בפני נשים אמיצות
)

בקשר לנעלים מידות23-24 אשמח לקבל לשלישיית בנו

היכן גרה אני גרה בצפון אם יש שינוע לכיוון אשמח מאוד

K a t u s h k a

New member
כמה חולצות לנער

7 חולצות שרוול קצר (למרות שחורף בא - תמיד טוב לשים מתחת לסוודר) מידה S

היום זה 11/11 ../images/Emo13.gif

למסירה: 1. קוטל יתושים. 2. שקית מלאה גרביים מידה 41 3. נעלי נשים וילדות. מידות: 27, 36-7. 4. שקית בובות וצעצועים לילדים. 5. זוג חגורות דקות לנשים. 6. 3 כוסות זכוכית (יין). 7. ספרי לימוד מחשבים שמורים. 8. כיסא על גלגלים קטן (רק שצריך לסדר את המשענת, לי- אין כלי עבודה).

K a t u s h k a

New member
הבטחות צריך לקיים....

בצער רב
לאחר וותק של כמעט שנה ורק שבחים על פעולתה אנו נאלצים להפרד מעגלת רכבת ששימשה את בנותינו התאומות עד כה. העגלה תמסר ל
חם בלבד לידיים אוהבות
אם ייצא לי אצרף תמונה - הריפוד אולי קצת דהוי אך העיקר הוא שהשלדה חזקה ותחזיק מעמד עוד כמה דורות - מה שמאוד נדיר בעגלות תאומים/אחים

נירה63

New member
../images/Emo124.gifקשת82 כנסי רגע

הבוקר קבלתי שיחת טלפון מרגשת מתורמת מדהימה, שממש התקשרה מחנות נעלים והודיעה שקנתה 2 זוגות נעלים לילד שנזקק לנעלים לחורף וכן ז'קט. אנא צרי עימי קשר, בכדי שנתאם את העברת התרומה אליך. תודה למאיה על תרומת הנעלים והז'קט חדשים חדשים מהחנות.

K a t u s h k a

New member
נירה שימחת לי את הלב...

לו רק ידעת כמה סיבובים כבר עשיתי בחיפוש זוג נעליים וג'קט.... שיהיה במזל טוב וחורף חם

נירה63

New member
קטי אם יש לך נעלים מתאימות אפשרי להעביר גם או

אותם או להעביר לילדים אחרים, העיקר שלילדים יהיו נעלים לקראת החורף.

K a t u s h k a

New member
את מה שהיה לי כבר פירסמתי...

אבל קשת כל כך ביקשה כל כך הרבה זמן שרצתי בין כל החברים וחיפשתי אולי יש למישהו משהו....

קשת 82

New member
מיה נירה ונעומי דמעות בעיניי תודה....

תודה רבה לך מיה על שפתחת את ליבך לעזור לילד של החד הורית ורכשת עבורו נעליים וגקט על שדאגת לילד לחורף חם ונעים אין בליבי מספיק מילים להביע את תודתי לך על היעילות הנדיבות ורוחב הלב נעומי ונירה תודה לכם על התווך על העזרה על ההיתרוצצות הטלפונים ובעיקר על האכפתיות עשיתן מצווה גדולה אינני יודעת איך להודות לשלושתכן כרגע שוכחתי עם האמא והיא בכתה מהתרגשות היא הייתה כל כך מופתעת שאנשים שלא מכירים אותה גילו כזאת נדיבות איזה מזל שאני מכירה אותכן אתם פשוט נותנות לי מוטיבציה להמשיך לעזור בכל המרץ פשוט המוןןןןןןןןןןןןןן תודה תיזכו למיצוות וישר כח

נירה63

New member
קשת82 העיקר שלילד יהיה חם ונוח בחורף.

אנא כתבי את המידות של בגדי הילד, ונוכל להתארגן בקניית בגדים חמים לחורף.

למעלה