שוקולטה אצלי ישנה עוד חבילה עבורך שנמסרה לי בשבת. אעביר עם צריפינה בסוף השבוע.
נ נירה63 New member 11/11/07 #38 שוקולטה אצלי ישנה עוד חבילה עבורך שנמסרה לי בשבת. אעביר עם צריפינה בסוף השבוע.
א אוצה New member 11/11/07 #35 שקיפות- מסרתי לא מזמן לנירה63 היקרה חבילה עם מכנסי הריון וחולצת הריון עבור רעות ריינבו. שקית עם מכנסי נשים אופנתיות מידה 40-42. תודה לנירה על העבודה הברוכה!
שקיפות- מסרתי לא מזמן לנירה63 היקרה חבילה עם מכנסי הריון וחולצת הריון עבור רעות ריינבו. שקית עם מכנסי נשים אופנתיות מידה 40-42. תודה לנירה על העבודה הברוכה!
נ נירה63 New member 11/11/07 #36 אוצה תודה וכבר תיאמתי עם צריפינה על העברת הדברים בסוף השבוע לאיזור המרכז. בגדי הריונית יועברו אל עמיתריינבו והשאר אל מי שיבקש וזקוק לבגדים. תודה רבה לך על תרומתך, והמשיכי לגדול...
אוצה תודה וכבר תיאמתי עם צריפינה על העברת הדברים בסוף השבוע לאיזור המרכז. בגדי הריונית יועברו אל עמיתריינבו והשאר אל מי שיבקש וזקוק לבגדים. תודה רבה לך על תרומתך, והמשיכי לגדול...
ר רעותריינבו New member 12/11/07 #43 ../images/Emo24.gifתודה לשלושתכן! תודה לאוצה, נירה וצריפינה על המאמץ והרצון לעזור
ה הילה של השלושה New member 12/11/07 #40 למסירה בגדי תינוק 0-3 חודשים../images/Emo95.gif+ארגז עם הרבה הרבה צעצועים אני גרה באשדוד
ב בובית22 New member 12/11/07 #41 למסירה תנור בישול למסירה תנור בישול משולב, כיריים+תנור עם טורבו. התנור עובד מצויין, הכיריים עובדות אך זרימת הגז היא בינונית (אפשר לבשל אך לוקח קצת יותר זמן..), תנור צר 50 ס"מ, בצבע לבן. ניתן לאסוף מרחובות. לפרטים נוספים ניתן לפנות במסר.
למסירה תנור בישול למסירה תנור בישול משולב, כיריים+תנור עם טורבו. התנור עובד מצויין, הכיריים עובדות אך זרימת הגז היא בינונית (אפשר לבשל אך לוקח קצת יותר זמן..), תנור צר 50 ס"מ, בצבע לבן. ניתן לאסוף מרחובות. לפרטים נוספים ניתן לפנות במסר.