יום ראשון 18.11 בקשות ושינועים

זקוקה למצרכי מזון

ירקות מוצרי חלב עופות בשר שימורים פסטות אורז כל דבר שאפשר

Sigali

New member
שבוע טוב ומבורך

מייטלי שלחי לי בבקשה טלפון שלך או כתובת במסר ומישלוחה תצא אלייך הכי מהר שניתן יום טוב ובשורות טובות

בבקשה!! המכונת כביסה הלכה לי הלילה

אולי במקרה יש למישהו מהדרום מכונה למסירה? אפשר ליצור קשר כאן, או במסרים תודה תודה תודה תודה גלית

מחשב?!

אני מחפש כבר המוון זמן מחשב. האם מישהו יכול לתרום או למכור במחיר סימלי? כמובן שיש עדיפות לנייד. תודה נ.ב. נא לפנות ע``ג המסרים בלבד

ג ר י ת

New member
מבוקשת קצת אמפטיה סימפטיה

ומתן בסתר למען הצניעות אפשר קצת פחות להתרברב בעשיה ולעשות למען העשיה והנתינה???????

tamidb

New member
מבקשת עזרה בשינוע מהוד השרון וכפר סבא

אולי מישהו יכול לעזור ? השינוע לחולון או בת ים תודה

תפילין מהודרות באריזה לחתן הבר מצווה .

בס"ד תפילין מהודרות מעור בהמה גסה. באריזה המקורית.(ראש ויד ) לפרטים ניתן לפנות במסרים. יום טוב

מאמאסאן -בקשר לברהמצווה

לא מזמן שיתפת כאן בנושא והיו תגובות ואני סקרנית מה התקדם אם בכלל ואם תרצי עזרה נעמי.

טיגריס2

New member
בוקר אור מאמאסאן

האם אתם זקוקים לזמר לבר - המצווה? אם כן יש לי ידיד ( חבר של הבן שלי ) שהוא זמר מעולה ( זכה במקום שלישי בתחרות של ריח מנתה בטלויזיה ) ומוכר מאוד במיוחד בעירי ומופיע בהמון אירועים ומועדונים ( הוא גם שומר מצוות ) הוא מוכן להתנדב באירועים של מי שידו אינה משגת לשלם לזמר. ואני אשת הקשר שלו בנושאים אלו אם את מעונינת , או בכלל אם אכן זקוקים ורוצים ( אני מתכוונת לכל מי שזקוק ) צרי איתי קשר במסר יום טוב פנינה

מאמאסאן

New member
טיגריס ונעמי היקרות

עדיין אין תשובה מראש עירית מוצקין בקשר לאולם, ועד שזה לא יפתר אין בעצם תאריך, וכך קשה לקבוע את כל השאר. צלם, דיגיי, אומנים למינהם וכו אני אעדכן ברגע שיהיה מה תודה רבה תמשיכו לחפש עבורנו סידור טלית תפילין , זה חשוב ביותר. יום נעים

שלחתי לו מסר

ואז הוא אומר לי שהוא רוצה לקנות משהו יותר טוב ויפה לבר מצווה והוא רוצה למכור את התפילין. בעיניי זו חוצפה !! כי הוא לא רשם שזה למכירה בפורום המתאים.

יחזקאל-אולי הוא טעה?

אולי הוא חושב שלהציע בזול זה |" למען הקהילה"? מה שאני מנסה להגיד הוא- היה, נגמר, נלך, הלאה אין טעם להמשיך עם הכעס והשרשור מקווה שאתה מסכים איתי נעמי.

מאמאסאן

New member
יחזקאל למה לכעוס?

האדון אומר שזה עלה לו 350 דולר, הם מהודרים במיוחד 800 שקלים הם באמת מחיר נמוך, שאלתי כאן, הכי פשוטים עולים 1000 העינין הוא שחשבתי שזו נתינה, סכום כזה אין לי, ואנחנו זקוקים לשניים, מדובר בשניי אחים. זקוקה לסידורים, טליתות, ותפילין. תודה

למעלה