יום ראשון 18.11 בקשות ושינועים

בקשר לתפילין ולמכירות בכלל

מי שפירסם את ההודעה לא פירסם :" תפילין למכירה" ולא רלוונטי שזה יותר זול, או שווה, או מציאה זו עדין מכירה. ובפרום שלנו לא מוכרים דברים אלא נותנים. נעמי.

בסדר גמור.

אבל בין לתת למסירה לבין ``למכור`` זה מרחק שמים וארץ ! לפחות שהוא היה אומר את זה בפורום.

m i k i a z u

New member
שלום לכם

שמי מיקי אני גרה בדרום תל אביב אני חד הורית+2 נמצאת בהריון מתקדם אני חיה מקצבת ביטוח לאומי אך כל הקיצבה הולכת לשכר דירה אני פונה אליכם אם יש מישהו שיכול לתרום לי ארון בגדים מזרון זוגי ולקשר אותי לעמותה שיכולה לעזור לי בסל מזון חודשי לשכת הרווחה בשכונה שלנו לא עוזרת תודה מראש

שוקולתה

New member
מבקשת למישפחה 8 נפשות ואימא אלמנה

אז ככה בבית אין מיטות ישנים על הריצפה. אין מיטבח בבית המיטבח נימצא בחדר בלי גג אין תנאים של מיטבח . אין שולחן או מיזנון .אין שום רהיט קישוטים . למישפחה זקוקים כשאת אמרת לי הם צריכים ביגוד בלב שלי אמרתי איפו ביגוד זה כלום .אין להם מה לאכול מגבות מיטבח מצעים מגבות רחצה מיטות טוסטר עם יש קומקום חשמלי טוב לא נדבר על אוכל עד עכשיו ההמישפחה היתה דרך עמותות במקום הקודם . אין ארונות . אני איך שראיתי את המצב באתי ישר אליי ואספתי מהבית שלי מכל מה שהיה לי הבאתי שעון קיר נס קפה שסיגלי נתנה לי להביא ביגוד לילדים הבאתי להם מכל טוב שני שקים ענקיים המישפחה באה ולקחה ממני מי שלא בא לקחת ממני העברתי להם .הבאתי מעיל לבן שלה מקווה שיבוא בגודל .אז עם יש עוד דברים שמחממים יעזור מאוד . אז מי שיכול לעזור באוכל יבש בבקשה כל דבר יכול לעזור כרגע זה מה שהאימא ביקשה ממני . פשוט כאב לי הלב לראות איך חיים במצב כזה . אודה לכל אחד שיכול לעזור . לבנות שלה הבאתי בגדים מהבנות שלי שקטן עליהם .הבת אומרת לי אימא הבת לבושה בסדר גמור. אמרתי לה זה לא אומר כלום . ראיתי איך ישנים ככה בריצפה ניזכרתי זקוקים לשמיכות מיזרונים .אולי וילונות למי שיש שיתן הרגשה של בית סליחה עם היתערבתי פשוט לא היה לי מחשב ואני רוצה לעזור למישפחה הזאת מאוד מאוד.

למעלה