יום ראשון 21.06.2020 - פרק ערבוב השבטים

קבלת ההחלטות של עידן מטופשת. נותנת כוח לישראל ומחלישה עידן

לעידן היה גיבוי ממלכת הבקתה אילנה שהאינטרס שלה זהה. לדפוק את ישראל ולכן גם אם לא היו מגיעים לעמק השווה במו"מ , היו חייבים לשמוע בקול מלכת הבקתה היא הייתה נותנת חסינות לאלינה . ובמקרה שבו דוד זוכה בחסינות אישית, אז יש באלאגן בשבט בהתיחחס לשבט שלו. עידן שולט בשבט, גרבי איתו, הענק איתו, בני השפוט הלוזר איתו. ולכן לא היה צריך לתת מניעת קול לליטל. שהרי היא ידועה כבעייתית... ומסוגלת לעשות באלאגן גם ככה היא בסכנת הדחה. אז למה להשפיל אותה? תן לה את ההרגשה הסבירה שיש לה יכולת השפעה המניעת קול לליטל הייתה צריכה לעבור לסמיון - . ואז היה אפשר גם להעיף אותו

נהורית1

New member
לא הבנתי איזה השפלה עברה ליטל.

כל ההתייחסות אליה זה בגלל הוולגריות שלה. אנשים פשוט לא סבלו אותה בגלל הפה שלה. גם אני לא.

נרד1

New member
ערוץ 13 דוחף לנו בכח לגרון את הפסיכופטית ליטל כמסכנה
כל המנחים הפתטים החל מיעל בר זוהר עד לתוכניות הבוקר מנסים בכח וללא לאות להכיל את המסכנה ליטל והעוול שנעשה לה. בושה לכם!
יעל בר זוהר, אולי באמת תזמיני את ליטל לביתך ולארח אותה בנוכחות ילדייך, לא חרם עליה?
פה ג'ורה ואפס סובלנות וסבלנות לאחר, לא מסוגלת להאזין לאחרים, אימפולסיבית על גבול בריוניות.
לירדן אני מאחלת שתנצח אבל אני כבר לא אראה את זה כי קצה נפשי עם הרפש והזבל שמעמיסים עלינו באינפוזיה איטית. אולי אשוב ואצפה אם היא תעוף לנו מהעיניים.

נרד1

New member
ואתמול בצינור לרר כמעט יצא מגידרו להגן על סמג'ה, גועל נפש!

איציק3332

New member
אני לא ממעריצי ליטל,להיפך אבל שהיא בכתה...

ואף אחד לא ניגש אליה זה לא היה נכון. אישה ועוד היא קטנה ודקיקה בוכה לבד ובמצוקה אז היו צריכים לגשת אליה ולעודד אותה,ושוב אני לא ממעריצי ליטל אני לטובת עידן ירדן קוזיקרו וסיימון.

Shusha 77

New member
איך ליטל הגיבה ואיך אלינה הגיבה באותו מצב במדויק

היא מפחידה גם אני היתי מפחדת לגשת אליה

נרד1

New member
הבחורה ביריונית, שולחת חיצי רעל לכל הכיוונים ואחכ בוכה
היא מעליבה ופוגעת ללא רסן באנשים שכוונתם טובה אליה והם מגיבים באיפוק. אז בכתה! מה קרה? גם תלמיד כיתה אלף שלא מתנהג בכבוד עומד בפינה ובוכה.
אז שתלמד להתנהג, אין סוף לזילזול שלה באנשים. שים לב, גם עכשיו ברשת היא מתקיפה ומתנהגת כביריונית, היא לא מסוגלת להפנים את הביקורות שמופנות אליה בשיא העדינות. אסור לילדים לראות את ההתנהגות הזאת ועוד לקבל ליטופים מהגברת בר זוהר וגיא לרר. משהו רקוב מאד מאד קורה ברשת.
דיי לביריונות!

זה מה שנקרא דמעות תנין

טורף ובוכה. היא חיה בתוך עולם הזוי בתוך הראש שלה. למה שמישהו ייגש אליה? אם מישהו היה מקלל אותי ואח'כ בוכה גם אני לא הייתי ניגשת להרגיע. נראה לי שבמקום שבו היא חיה היא מנצלת את העובדה שהיא כהגדרתך 'קטנה ודקיקה' ועושה אותו דבר. בושה של אישה.

שרי48

Well-known member
מזמינים את ליטל לכל תוכנית קיימת, נהייתה גיבורת תרבות.

אוי לנו ואוי לבושה שככה אנחנו ניראים ונותנים לגיטימציה להתנהגות האלימה, הגסה, הבריונית והנמוכה שלה. במקום לגנות את ההתבטאויות שלה, המנחים כל כך מרחמים עליה, יעל בר זוהר אפילו סיפרה שהיא בכתה איתה. אוי אוי אוי.

tito1337

New member
מייצגת עשרות אחוזים באכלוסיה

במיוחד מחוץ לאזור המרכז. הבעיה שמתנהגים אליה ועם ישראל בדיוק כמו עבריינים בארץ. במקום להראות להם שבכח לא ילך, מפחדים מהם \ מעדיפים לא להתעסק איתם..

ממש לא בטוח

נראה שהיא יקירת ההפקה. ובד"כ מי שמתרברב וחושב שהכל טוב עף הביתה, כך שסמיון יכול ללכת שום דבר לא בטוח

yo12

New member
כמו בכל משימת פרס.

כדי להעצים את אפקט הפרסום, ההפקה מבקשת להגזים בתגובות...

yo12

New member
קוג'יקרו בסכנה.

סמיון בעל הלשון החלקלקה, יוכל להשתלב.

למעלה