יום ראשון 21.06.2020 - פרק ערבוב השבטים

שבט קפרה נחלש מאוד אחרי העירבוב שבטים!

לאנטינג יש 4 גברים חזקים: אסי, ישראל, קוזי וגם סמיון. בחורה די חזקה [לבחורה] שזו אלינה. ובחורה חלשה- ליטל. לקפרה לעומת זאת, יש רק 3 חזקים: עידן , רגב וירדן [נחשבת כבחור לצורך העניין]. בני הוא אפס ממש, דוד נחשב לבינוני בתור גבר וכך גם אלה [כבחורה]. בשיקלול כוחות אנטינג רבה יותר חזקים. אממה, קפרה התפטרו מליטל ומישראל, שני גורמים שאכלו המון אנרגיה ויצרו המון שליליות בשבט. נכון שאלה ובני זה לא ירח דבש אבל נראה שבני למד את מקומו והוא יותר רגוע. אנטיג לעומתם קיבלו את ליטל- וקוז'י - כנדוניה שהיא פצצה מתקתקת שמתפוצצת כל הזמן. המריבות , העלבונות והבכיות יתישו אותם ויעשו בהם שמות. זה הזמן של שבט קפרה לזרוח!

נהורית1

New member
נראה שאסי מצוברח ברמות.

שלח בובונת וקיבל כנפה קולנית ומגעילה. אם ליטל תמשיך ב'אכלו לי שתו לי' בטוח שתהיה המועמדת להדחה. יש לי הרושם שתרגיל ההפסד במשימה יהיה הפעם של אסי כדי לסלק את ליטל.

סטילהוק

New member
ההפקה בטח חושבים את כולנו למטומטמים ועאמות

מספיק היה לראות כמה זמן חיכה גיא המריונטה של ההפקה עד שאיפשר לאסי ואלינה לשים שקים על בני. רק אחרי שקוז'יקארו הפיל את השקים הוא שאל אותם למי הם בוחרים לשים את השקים. אך ראו זה פלא, לעידו וירדן הוא איפשר מיד איך שהם שמו על בני את השקים לרוץ לשים על סמיון את השקים. כאילו יש יותר שקוף מזה? בושה וחרפה להפקה ולגיא שמשתף עם המשחק המלוכלך הזה פעולה.

איך שאני ראיתי את זה, גיא בוחר מתי להוסיף שקים

ואז 2 השבטים מוסיפים - אחד אחרי השני - שקים למתמודד מהשבט השני. לכן בני וסמיון קיבלו שקים ביחד.

נרד1

New member
גם העירבוב היה שקוף, הרי ההפקה ידעה מה יהיה הדירוג
להפקה יש את האפשרות לראות ולשמוע את כל מה שמתרחש בשני השבטים 24/7
ולפי השיחות והתידרוכים של השבטים הם ידעו הרי מראש הרי מי ידורג באיזה מקום
ועל פי זה הם קבעו את נוהל העירבוב. קיצר שהמשתתפים יאכלו במבה ואותנו יאכילו בקש

סטילהוק

New member
לא דיברתי על בני וסמיון, דיברתי על ההמתנה בין קוז'י לבני

ההפקה מנעה מהם לשים שקים על בני עד שקוז'י קרס. לעומת זאת, איך שהם סוף סוף שמו עוד שני שקים על בני הלוזר גיא ישר איפשר לירדן ועידן לרוץ לשים שקים על סמיון. וזה רק מראה כמה המשחק מכור וכמה גיא משתף פעולה עם המשחק המכור של ההפקה, שכבר אפילו לא מסתירה את המשחק המכור שלה מהצופים, אלא משתינה על כולם מהגג.

למעלה