יום ראשון 21.10 בקשות

טיגריס2

New member
גן ילדים של העדה האתיופי זקוק ל.....

טלויזיה עם חיבור לוידאו ( וידאו יש להם ) משחקים ממתקים שניתנים כצ'ופר לילדים פטל ספרי קריאה לילדים בגילאי טרום חובה וחובה וקלטות וידאו לגננת קוראים מיכל והיא אישתו של בן דודה שלי היא מעניקה לילדים מכל טוב אהבה וחינוך היא גם עושה מפגשים עם ההורים אחה"צ ולימדה אותם איך לשבת עם הילדים בבית לימדה אותם להקריא סיפור לילדים לפני השינה ואת כל זה היא עושה על חשבון זמנה החופשי המדהים כאן הוא שהמשפחות לא מוכנות לקבל עזרה של בגדים ונעליים ועוד יש להם גאווה מדהימה בתודה מראש פנינה אין לה בעית שינוע .

נירה63

New member
טיגריס יש לי כמה דברים עבור הילדים.

מיץ ממותק, כוסות וכלים חד פעמיים, עוגות, קלטות וידאו, רק מי ולאן לשנע?

מי מוכן להעביר לי עגלה מאוזיריס?

הוא נמצא באזור נתניה אני צריכה שהעגלה תתקדם לכיוון שלי או לפחות שתשאר בנתניה ואני יאסוף...

תתרולי

New member
מחפשת ספרי ילדים במצב טוב לגן

גילאי 3-5 בגן עיריה בראשל"צ. פרטים במסר תודה!
.

עפרה 22

New member
מנסה שוב מחפשת כמה דברים כנסו בבקשה

מצאים למיטות יחיד חורפיים (כלומר סדין ציפית וציפה) 2 שמיכות חורפיות יחיד כריות בכל מיניי גדלים האים יש למישהו את הספות הקטנות לילדים שניפתחת למיטה כמו שמוכרים בסופר פארם דברים לסריגה מקלות צמר וכו' 2 מזרנים למיטות מעבר (לא קפיצים) צריכה שינוע בבקשה מקטיושקה. נירה אפשר להעזר בכן שוב בבקשה?

עופרה- איזה מיטות מעבר יש לך?

לי יש מיטות מעבר מתארכות של איקאה אבל המזרון רחב יותר ממזרון של מיטה רגילה. נא כתבי המידות שאת זקוקה ואבדוק.

עפרה 22

New member
היי הדג של נועה

לא משנה לי איזה מזרים רק שלא יהייה קפיצים אני אשמח לקבל

בקשה =עבור K a t u s h k a !../images/Emo53.gif

אין לה חיבור לאינטרנט כרגע ולכן אכתוב עבורה. היא צריכה 3 שמיכות חורף עבור הילדות לכולן יחד יש רק שמיכה אחת. אין חימום בבית. אולי יש בקבוקים חמים למישהו? אני מאוד מבקשת להתגיס כאן, מכירה את המצב מקרוב. תודה, נעמי.

נירה63

New member
מפזר חו יש לי עבורם.

וסליחה על השאלה? בקבוק חם? לשם מה? בקבוק שממנלאים מים חמים ושמים על הגב? זה יעזור להם בחורף? לא ברורה לי הבקשה אבל אשמח לעזור.

למעלה