יום ראשון 21.10 בקשות

naoh

New member
היי נעמי אם את מתכוונת לבקבוק של פעם שממלאים

אותם מים חמים יש לי אחד אשמח למסור אותו אני מפתח תקוה

טיגריס2

New member
נעמי יש לי עבור קטושקה

שתי שמיכות פוך מעולות ואפילו בקבוק למים חמים קניתי אותו לפני שנה כדי לחמם את שניר כשהיה לו דלקת ריאות בחורף שעבר ייתכן ואוכל להשיג עוד כמו כן בשל המצב בו היינו ללא חשמל הדלקנו תנור נפט מהדור החדש עם רשת ביטחון מסביב וגם בישלתי על זה וחסכתי גז אשמח גם לתת לה אותו פנינה

טיגריס2

New member
מיכל הנה תמונה של התנור

לא זה שאצלי את התמונה הזאת מצאתי באינטרנט אלא כזה בדיוק יש לי ואם את מורידה את המכסה העליון השחור את יכולה להניח סיר לבשל או קומקום להרתיח והעליון משמש כפלטת חימום היינו שמים ערטונים חיממנו פיתות ואפילו פיצה הייתי מכינה על זה ג'חנון ועוד.

טיגריס2

New member
את צודקת נעמי

נכון ונכון אבל אני מנסה לשכוח את התקופה הזאת אז קיצרתי קצת שיהיה יום נפלא לכולנו התעופפתי לעמל היום פנינה

מיכל 1976

New member
אם אין דורש אשמח לקבל

את התנור מאוד מאוד מאוד אנסה לארגן עם חברים שינוע ניראה מה יהיה אוכל לברר רק בעוד כמה ימים ואולי ביום שישי אבוא ניראה....

טיגריס2

New member
מיכל , אין לי בעיה למסור לך

את התנור הוא נמצא בבית הישן אבל..... שלא יקרה מה שקרה עם הטלויזיה שביקשת ובסוף את לא לוקחת אותה ויכולתי להעביר לאחרים כי קיבלתי המון מסרים בנוגע לתנור ואני צריכה לדעת בטוח שאת לוקחת פנינה

מיכל 1976

New member
את יודעת מה באמת עדיף שתמסרי

את שני הדברים הללו אין לי איך לשנע ועד שאשיג שינוע אחרים יכולים להנות מהדברים אמשך יום טוב ותודה

טיגריס2 -ץודה!!

אשלח לך מסר עבור השמיכות והבקבוק זה אומר שניפגש בקרוב? חיבוק נעמי.

טיגריס2

New member
ככה זה נראה../images/Emo13.gif

אשלח לך את סידור העבודה שלי לשבוע זה או שאקח לעבודה את הדברים ותאספי משם. בכל מקרה היום אני עובדת מ - 07:00 ועד 21:30 כך שהיום זה אבוד

טיגריס2 -

תחזיקי מעמד עם השעות עבודה הארוכות האלה, מתי את עובדת ביום רביעי? אולי לפני הלימודים ככה בשלוש וחצי? נעמי.

טיגריס2

New member
ביום רביעי אני מסיימת ב14:00../images/Emo178.gif

ואי אפשר כרגע לדעת אם זה סופי תמיד יכולים להיות שינויים ואצטרך לעבוד משמרת נוספת

בובית 29

New member
זקוקה לבגדים לחורף 38-40

עבורה הבחורה שלי, בגלל שעוד לא חזרה למידה שלה לפני ההריון (היתה 36) ממש אין לה מה ללבוש[ לי שיש לתת-תבוא ברכה על ראשה

K a t u s h k a

New member
בנות המון ../images/Emo51.gif על ה../images/Emo53.gif שלכן....

אין כמוכן, בשיא הכנות.... שלכן קטי

קשת 82

New member
מחפשת תיק לגן עבור ילד בן 4

היי מחפשת עבור החד הורית בטיפולי תיק לגן לבן מהסוג ששמים על הגב במצב טוב הילד בן 4 והתיק שלו ניקרע תודה מראש

למעלה