יום ראשון 21.10 מסירת דברים

berry23

New member
למסירה...

נעלי קרוקס (חיקוי) תכלת מידה 39 נעלי נשים שחורות עם דוגמא של בד מתרחב למעלה (כמו גרב) מידה 40 מצב מעולה. אני צריכה לעשות סדר בנעלי הילדים ויהיו לי למסור כמה זוגות, אפרסם בהמשך... איסוף מנס ציונההההה.

נירה63

New member
אתמול הועבר הוידאו וספרים אל WILDCATE

שמחתי לפגוש ולארח אתכם, היה לכולנו ממש כייף ושמח כאן. בהזדמנות זו הוחזר הוידאו הקודם, שישונע בחזרה לדג של נועה.

tuttifrutti

New member
למסירה:" כל-מיני" : בגדים, חלוקים, קומקום,

יש לי 2 שקיות עם בגדי נערות ונשים, מידות שונות,קומקום חשמלי, 6 חולצות מכופתרות לבנות חדשות. אשמח אם הכל ילקח ביחד.

wildcat6

New member
שמחנו להתארח

אור כבר סיפר בגן והגננת שואלת אותי לאן נסעתם אתמול חוויות חוויות הוידאו מעולה ויגיע במהירות האפשרית לגן

סנאי נדיר

New member
למסירה דחוף.

שקית מלאה חולצות ומידותיהן:
חולצה ירוקה קצרה - BIKKEMBERGS - מידה M
חולצה אדומה ארוכה - REPLAY - מידה M
חולצה אדומה ארוכה - TNT מידה XL (יש עליה עדיין את התווית)
חולצה שחורה ארוכה עם צווארון - CLOSE - מידה 2
חולצה כחול-לבן עם צווארון - TNT - מידה XXL
חולצה כחולה-כהארוכה - REPLAY - מידה L
חולצה כחולה קצרה עם צווארון - PUMA - מידה M
חולצה אדומה ללא שרוולים - TNT - מידה XXL
חולצה כתומה קצרה - REPLAY - מידה L יכול להימסר ב2 אופציות: 1. להגיע אליי לכפר סבא ולקחת את הבגדים (פרטים במסר). 2. לחכות לסופ"ש שאני אהיה בת"א והמסירה תתבצע באיזור שנקין-אלנבי-קינג ג'ורג'. כל הקודם זוכה, לפנות אליי למסרים.

../images/Emo124.gif למסירה

מצעים
בגדי בנות- מעבר, חורף ומעט קיץ - מידה 6-8 במצב מעולה.
בגדי בנות מידה 14-16-S - במצב מעולה.
בגדי נשים (מעט... אבל יש 2 זוגות מכנסיים, 2 טריקו ארוך וכד') - מידה M-L (מתאים למי שלובשת מידה 39-42)
נעלי ספורט לבנות, אדידס, עור, לבנות עם פסים שחורים - מעט משופשפות מקדימה אך בהחלט במצב טוב.

אשת חבר

New member
אשמח לבגדי בנות 6-8

יש לך אפשרות להעביר לאימך? משם ככל הנראה אוכל לאסוף. תודה רבה יקירתי.

naoh

New member
היי אשמח מאד לקבל את בגדי הבנות 6-8לבתי ענת

שולחת מסר

בגדים 6-8 לאשת חבר

והנעליים למדי רק בעיה קטנטונת.... צריכה עזרה בשינוע לר"ג כיוון שהמשנעת שלי (אמי היקרה) טסה לה אוטוטו (עוד שלושה ימים) לחודש....אז אני לא יכולה להעביר איתה דברים בזמן הקרוב. SORRY יש מישהו שיכול לעזור לנו בשינוע מביתי שבשרון לר"ג????

למעלה