יום ראשון 21.10 מסירת דברים

למסירה תרומתה של קים 26 ../images/Emo219.gif

לנשים :32 חצאיות מחויטות גודל 42 גיזרה קלאסית בכל הצבעים כולן אותו דבר נדמה לי. 4 מכנסי נשים גודל 42 צבעים וגזרות שונות. גופיות צמודות ליקרה ברובן כאלה שלובשים מתחת לחולצה שקופה בכל מיני צבעים. סוודרים ארוכים מכופתרים וצמודים ומאוד דקים בצבע אחיד. לגברים:2 גינס כחול בגודל 34 אורך 32.גיזרה קלאסית. 2 מכנסי גברים לא גינס. סוודר שחור לגבר . חולצות מכופתרות . תיק בצבע בז בחומר גינס לאישה עם כיסים ספורטיבי. חצי חבילה טיטולים שאנסה להעביר לתינוק שקשת דואגת לו. נעלי נשים: מגפים בצבע לק שחור עקב גבוה מאוד.מס 39-40 . יש עוד אבל לא הספקתי למיין. הדברים אצלי בחוף הכרמל. מי שמבקש -ידאג לשינוע. אפרסם את היתר כשאגמור למיין. תודה רבה לקים המקסימה! נעמי.

SATERMENDOS

New member
שלום לך נעמי יקירה אני ביקשתי חציות עם יש

בבקשה במידע 38 מידע L מידע 2 . המון תודה רבה על מעשים כול כך טובים .

נירה63

New member
למסירה נעלים-

*נעלי נייק מידה 38 *נעליי ספורט לבנות מידה 39 *נעלי ספורט לבנים מידה 38 *נעלי נשים מידה 40 *נעלי בית חדשות מידה 40

naoh

New member
נירה שלום אשמח לקבל את נעלי הנייק ואת נעלי הס

הספורט במידה 38-38 ענת שולחת מסר

eshkolit32

New member
בגדים במצב מצוין למסירה

שלום לכולכם, יש לי מכנסים וחולצות במצב מצוין, אשמח אם תמצאו מישהו שהבגדים יהיו לו לעזר. מוזמנים לפנות אלי במסר.

מסירות ../images/Emo219.gif

1. קוטל יתושים. 2. שקית מלאה גרביים מידה 41 3. נעלי נשים וילדות. מידות: 27, 36-7. 4. מיטה גבוהה (מאיקאה דגם Tromso) משולבת עם שולחן ומדף ומעמד למארז מחשב ב - 450 ש"ח. כחדשה. איזור: רעננה.

עפרה 22

New member
למסירה נעליים אלגנטיות

1מגף שחור מעור שפיץ מידה 38 עם עקב דק 1 כפכף אלגנטי בצבע שחור עם אבזם זרקונים מידה 37 חדשות לבשתי אותם 3 פעמים בערך פשוט לא נוכות לי כל כך

למעלה