יום רביעי-מה מכינים היום

יום רביעי-מה מכינים היום


בוקר טוב לכם

אני כבר תכף הולכת לישון... מתחילה להיגמל מהג'ט לג הנוראי הזה
.
 
בתכנון להכין פאי רועים


חשבתי להכין לפי המתכון הזה:
&nbsp
http://www.nikib.co.il/main-course/56297/
&nbsp
אבל על בסיס פירה בטטות ולא פירה רגיל.
חושבת מה אפשר להוסיף ליד- אולי ירק מבושל כלשהו?
&nbsp
לפחות התזונה החדשה של הבחור גורמת לי להיות יצירתית
 

mykal

New member
אפשר להוסיף

סלט חצילים מבושל,
אפשר אנטי פסטי של הרכבים שונים.
אפשר סלט כרובים,
 
אני בתולת חצילים-מעולם לא הכנתי


האמת שחשבתי להכין מתישהו רטטוי אבל מפחדת להתעסק עם החצילים.
אשמח לטיפים למתחילים . תודה!
 

עדיקים

Active member
נקרא מעולה הבאת לי רעיון וחשק מה להכין לשבת


אני הייתי מוסיפה דווקא סלט חסה או סלט ירקות. יש ירקות מבושלים בפאי.
אם רוצה ירקות מבושלים ליד הייתי הולכת על אנטי פסטי שזה הכי קליל שיש.
 

גברת ע

New member
שאלה לגבי פאי רועים למי שיודע

האם ניתן להשתמש בעוף טחון במקום בקר?
 
לא הכנתי את זה מעולם, אבל כן יצא לי לאכול ודווקא מעדיפה

את זה על בסיס של עוף טחון- כי עוף הרבה יותר טעים לי מבקר.
מבחינת השילוב עם הירקות דווקא הבקר יותר זורם בעיני אבל זה יוצא עדיין טעים עם עוף טחון.
&nbsp
אני האמת בהתלבטות לגבי איזה בשר לקנות-עוף או בקר טחון.
 

גברת ע

New member
אצלי השיקול

הוא שבקר כבד יותר (על הגוף הכוונה אחרי שאוכלים).
אני רוצה להכין לי שיהיה לי לעבודה לכמה ימים ובצהריים בעבודה לאכול משהו כבד יגרום לי להרדם.

ומבחינת ירקות לעוף, בטח אפשר לשחק עם הירקות וחוץ מזה יצא לי להכין עוף במעין סגנון מרוקאי והיו ירקות דומים בפנים.

קיצור כל הרעיון לשחק עם הטעמים ולהנות
 
פאי הרועים בזה הרגע בתנור


מקווה שיצא טעים כי זה הרבה בלאגן ועבודה...
&nbsp
בנוסף אנחנו מארחים בספונטניות את אחד השכנים שלנו לארוחת ערב אז תכננתי להכין בפעם הראשונה חצילים בתנור עם טחינה, ושוב מאפינס ברוקולי מקמח כוסמין במולטי קייק, הוא מביא איתו סלט קינואה ואני אכין סלט עגבניות שרי עם צנוברים. צריך עוד משהו?
זה אמור להיות ממש בקטנה כזה

לקינוח יש את העוגה שהכנתי אתמול
 
הכל יצא מעולה
וגם הכנתי כדורי אומלטים במולטי קייק...

סתם הרגשתי צורך להוסיף עוד משהו כזה וזה היה לגמרי במקום.
החציל בטחינה יצא מעולה לטענת בעלי והאורח.
&nbsp
 

עדיקים

Active member
אצלי הבישולים מתרכזים בסופ"ש ומספיק עד אמצע שבוע

השבוע אין לי זמן אתמול והיום אוכלת כריך עם פסטרמה.
מחר אצטרך לבשל משהו ושוקלת להכין חזה עוף בסגנון מעורב כמו שהמלצתי לך.
שבוע הבא מתחילים קיטנות ואצטרך לבשל יותר תהיה לי ילדה בבית לצהריים כמעט כל יום.
 

פוקסי99

New member
ואצלי

אחרי ששלשום הכנתי צלי כתף בדרך שלי .נהדר בפרוסה קרה בתוך בגט
היום צלי עוף
ירקות בתנור
סלט ירקות
קולורבי בתחמיץ
ןאולי ביסקווטים ללא פחממיות קלי קלות למדתי מהתוכנית "ליאון על דנטה"
 

Maldini Girl

New member
אצלינו

הבחור הכין פסטה טרייה במילוי של קרם תירס טרי, ואתמול הודיע שגם ממש בא לו נתח קצבים. אז בטח יהיה איכשהו שילוב של השניים.
 
תכנוני היום + בקשה לעצה

אתחיל בשיתוף שהחום הזה גומר אותי ואני לא מבינה איך אפשר לבשל ו/או לחשוב על אוכל בחום הזה (ולכן אני אבשל בערב, אבל עדיין עם מזגן צמוד).
&nbsp
התכנון הוא להכין לחמניות גבינה עם עגבניות מיובשות, כשהפעם חשבתי להוסיף בצל - מה אתם אומרים, להוסיף אותו חי ולתת לאפייה לעשות את העבודה, או לטגן קצת לפני?
&nbsp
חוץ מזה אני רוצה להכין ירקות בתנור (כן, שוב אנטי פסטי) ופלפלים קלויים, תמיד טוב שיש ירקות לבד, נראה מה יהיה אצל הירקן ונגוון בהתאם. לביבות בטטה זו גם אופציה, אם יהיה לי כוח.
&nbsp
* יש לי בעיה וזה שאני לא אוהבת להקפיא, וזה מונע ממני להכין כמויות גדולות יחסית. אלו ביניכם שמקפיאים - מה אתם נוהגים להקפיא ולכמה זמן? אולי תצליחו לסייע לי עם הבעייתיות הזאת.
 

yair_bar

New member
מנהל
בצל מטוגן יכול להתאים ללחמניה

בצל חי לא הייתי מכניס לבצק
 

שרון 337

New member
תשובה לגב' מרציפן, בקשר לחום במטבח :

אצלינו מפעילים את המזגן על 20 מעלות ,למשך חצי שעה,
ורק אז נכנסים למטבח, אחרת זה בלתי אפשרי לעבוד,בתנאי הלחות הגבוהה והחום הכבד.
 
למעלה