תכנוני היום + בקשה לעצה
אתחיל בשיתוף שהחום הזה גומר אותי ואני לא מבינה איך אפשר לבשל ו/או לחשוב על אוכל בחום הזה (ולכן אני אבשל בערב, אבל עדיין עם מזגן צמוד).
 
התכנון הוא להכין לחמניות גבינה עם עגבניות מיובשות, כשהפעם חשבתי להוסיף בצל - מה אתם אומרים, להוסיף אותו חי ולתת לאפייה לעשות את העבודה, או לטגן קצת לפני?
 
חוץ מזה אני רוצה להכין ירקות בתנור (כן, שוב אנטי פסטי) ופלפלים קלויים, תמיד טוב שיש ירקות לבד, נראה מה יהיה אצל הירקן ונגוון בהתאם. לביבות בטטה זו גם אופציה, אם יהיה לי כוח.
 
* יש לי בעיה וזה שאני לא אוהבת להקפיא, וזה מונע ממני להכין כמויות גדולות יחסית. אלו ביניכם שמקפיאים - מה אתם נוהגים להקפיא ולכמה זמן? אולי תצליחו לסייע לי עם הבעייתיות הזאת.