לשני ענינים,
1)אם רוצים לבשל ולסבול קצת פחות מהחום--
אני מעדיפה מוקדם מאוד בבוקר, ואז מקלחת מרעננת.
בבוקר הקירות עוד לא "התבשלו" מהשמש במשך היום.
פותחת את כל החלונות ואז נעים מאוד.
פחות אוהבת מזגן שהכל סגור וכולא את ריחות הבישול.
2)לגבי הקפאה--אני מבשלת כמויות ומקפיאה. בגלל נסיבות חיי התרגלתי ונוח לי.
מקפיאה, קציצות ברוטב עגבניות, קציצות מטוגנות מבשר, פשטידות, דגים מבושלים או מטוגנים, לביבות מכל הסוגים. מרקים.אורז עוגות.
לא מקפיאה תוספים של ירקות כמו אנטי פסטי וכד'.
ההקפאה הרבה מן המזונות אפילו משתבחים כי התבלון מתחזק.
החכמה בהקפאה היא שני דברים, מינון נכון וצורה. למשל עדיף שני כלים קטנים
מאשר אחד גדול.והחשוב מכל צורת ההפשרה בשלבים, ולהוריד כסויים כדי שללחות תהה דרך להתפוגג ולא להספג באוכל.
1)אם רוצים לבשל ולסבול קצת פחות מהחום--
אני מעדיפה מוקדם מאוד בבוקר, ואז מקלחת מרעננת.
בבוקר הקירות עוד לא "התבשלו" מהשמש במשך היום.
פותחת את כל החלונות ואז נעים מאוד.
פחות אוהבת מזגן שהכל סגור וכולא את ריחות הבישול.
2)לגבי הקפאה--אני מבשלת כמויות ומקפיאה. בגלל נסיבות חיי התרגלתי ונוח לי.
מקפיאה, קציצות ברוטב עגבניות, קציצות מטוגנות מבשר, פשטידות, דגים מבושלים או מטוגנים, לביבות מכל הסוגים. מרקים.אורז עוגות.
לא מקפיאה תוספים של ירקות כמו אנטי פסטי וכד'.
ההקפאה הרבה מן המזונות אפילו משתבחים כי התבלון מתחזק.
החכמה בהקפאה היא שני דברים, מינון נכון וצורה. למשל עדיף שני כלים קטנים
מאשר אחד גדול.והחשוב מכל צורת ההפשרה בשלבים, ולהוריד כסויים כדי שללחות תהה דרך להתפוגג ולא להספג באוכל.