יום רביעי מתקרב... המסורת שנשברה

לא! אני קראתי לקפה על שמך!

לפי המתכון שלך: נס + מים רותחים בתחתית ולחמם הרבה חלב על הגז / במיקרו... "סטרט אפ שמשדרג את הקפה הביתי שלך" (עכשיו גם יש שורת מחץ לפרסומת
). מאז אני מציעה לחברות, חברים ושאר ירקות: "אני יכולה לעשות לך קפה תמי, אולי?". בחיי! ולגבי האייס- אין סיכוי שיקומו לך מתחרים! לא ארומה, לא ה- bean ולא השמין... ואוף! אני מתעצלת- מפחדת להמר על תחבורה ציבורית בחזור ביום סגרירי שכזה. נאלצת לוותר לטובת הספינינג (והמדרגה והמשקולות) בבית.... תבלו, אנשים! ותשריינו כבר תאריך לפעם הבאה (ושיהיה יום רביעי, אבל מספיק מראש- לטובת מחוסרי רכב כמוני) אגב, מה יש ביום שישי, (חוץ מההפנינג של מי עדן בהרצליה?)

shiri 80

New member
ומה קורה עם מסורת הפרי שייק?

טוב נו נוותר לך ... כבר התמכרנו גם לאייס קפה .... תרשמי את האחיות לבית פולניה .. טוב נו וגם את הג'וק ה@#$@#!@ שא תגידו לא אמרנו שלא תגידו לא קראנו כולםםםםםםםםםם באים הגזלן פותח את שעריו במבצעים לרגל החגים ....

beeyourself

New member
מסורת זאת מסורת../images/Emo70.gif

למרות שהכי צפוף לי בעולם מחר אני מבקשת להירשם לשיעור הראשון וכהרגלי בקודש - לברוח אח"כ
למסיבת יומולדתה של חברתי שתהרוג אותי אם תעלה לפורום ותבין למה אני מתכוונת לאחר לה מחר
... (אבל אפרתוש - מסורת זאת מסורת ואני כככככה קרובה למות מגעגועים פה לחבר'ה
, אז תוותרי לי הא?....) אז תמי - מלאת תודות על חידוש המסורת
וג'קי - אם הכסא לידך עדיין לא תפוס - אני אשמח להשתמש בו
וחבר'ה - באמת מתגעגעת אליכם אחד אחת

Gspin

New member
אני הולך להעביר Xטרא

של שעה וחצי רצופה, בזמן שאתם תהפכו את ספינינג=ספינינג לספינינג+מתלהבים = stair master

Tami661

New member
מישהו מקנא כאן?../images/Emo8.gif לא כי... לא ממש

נראה לי שספינינג=ספינינג היא נוסחא שראוי להציב בנגדי של משוואה של ספינינג+מתלהבים
. נכון, אקסטרא שעה וחצי רצופים אולי יש בהם אלמנט פיזי עצים יותר, אבל אנחנו... מראש הודענו: לא באים להיקרע, לא כל אימון בעל אופן... בימי רביעי שלנו שיש עוד ערב ארוך לפנינו (ואתה בהחלט מוזמן אחרי האקסטרא שלך! יהיה בייליס
ועוד...
). מותר גם להתלהב ואפשר גם לעבוד בד בבד... יכול להיות שתוכים מדוושים במקומות שאנשי האקסטרא חייבים להפגין פרצוף מתייסר?
אולי הם באמת מתייסרים?
אז כדאי לבדוק למה...
אני-וויי... תיהנה לך באקסטרא שלך
, תבדוק איך זה משתלב לך עם ההזמנה דלעיל... ותדע כבר איך וממי לקבל הנחיות הגעה

אני

באילת
רוכב על האופניים של בועז בקלאבהוטל מדריך עייף מוסיקה דווקא סבירה 10 רוכבים בממוצע חלק חדשים (אורחי מלון אלק) המדריך אומר מצב 3... והוא יושב המדריך אומר לשבת... והוא עומד וכשהמדריך אומר ספרינטים... הוא עצמו עושה לעצמו מתיחות לעיני כל נחמד דווקא האיש ותמי אמרה לא להשמיץ אבל במת במת שמוזר לי מעט העניין

Tami661

New member
חחחחחחחחח... כן זה הוא!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אבל ידעתי שתאהב את המוסיקה
ותגיד... לא אמרת לו "תמי"
?

את יכולה לדמיין את התמונה?...

חמש דקות אחרונות של האימון הוא מעלה את כולם לספרינטים מדבר ומדבר ומנחה ותוך כדי כך הוא עצמו על במה לעיני כל עושה מתיחות ככה טוב טוב רגל קדימה רגל אחורה וכל הגישפט המיק עליו והוא ממשיך להנחות ספרינטים חחחחחחחחחחחחחח פשוט יש לך הרגשה שאתה מפריע לו ענק!!!

למעלה