יום רביעי...

• פותח הנושא gorck
  • פורסם בתאריך

gorck

New member
יום רביעי...

אז החלטתי לעצמי לפתוח שרשור יומי כל פעם שזה יהיה עליי תמיד ושיהיו שאלות קבועות, מה אתן אומרות?!?! אז נתחיל: מה המצב? משהו טוב היום: משהו רע היום: התחתונים היום: השלם את המשפטים: (שורות משירים שתשלימו מצחיק ) הכי יפה ב... מחר, תמיד נשאר... את עולמי עם שחר את לי... אז בואי אליי לעוד... אני אשיר לך שיר על.... והשאלה היומית: פריט הלבוש האהוב עליך הוא:

gorck

New member
אז אני אהיה ראשון כדוגמא כשתתעוררו....

מה המצב? מעולה מה איתך?! משהו טוב היום: מסיימים פיזיקה לכל החיים!!! משהו רע היום: מסיימים פיזיקה לכל החיים... התחתונים היום:נראה בבוקר השלם את המשפטים: (שורות משירים שתשלימו מצחיק ) הכי יפה ב...תחת שלך מחר, תמיד נשאר...אתמול את עולמי עם שחר את לי...השמש שעולה אז בואי אליי לעוד...פעם אחת רק שנפרד כמו שצריך... אני אשיר לך שיר על....מה שאין לי את הביצים להגיד לך כי אני פחדן... והשאלה היומית: פריט הלבוש האהוב עליך הוא: חולצה שהוצאנו כל הבנים של השכבה (בצופים) בסוף ט' שהיא ורודה וכתוב עליה "אין לי יכול יש לא יכולה"

moruush

New member
../images/Emo90.gifחח שוביניסט!!!

אצלי הבנים הוציאו חולצה שמקדימה יש את השם של החבורה שלהם ומאחורה היה אמור להיות no one like us ויצא no one likes us שזה יותר נכון

../images/Emo79.gifפיזיקה זה ממש כיף../images/Emo7.gif

נראה לי שנה הבאה, כשאני אסיים פיזיקה... אני אבכה או משו. [טוב, לא
]

יווולי

New member
רביעייי

אני לא יענה העל הכל... מה המצב? הכל מצוייין :) משהו טוב היום: להתארגם לספורט ימי מחר!!! משהו רע היום: לא יודעת.. התחתונים היום: ?!?!! הא!?!?! בצבע כחול..חחח. פריט הלבוש האהוב עליך הוא: אמממ חצאית מיני! חולה על מיני :) היום שוב לא הלכתי לבצפר..חחח כמו תמיד. קמתי ב10 וחצי ואני שוברת את הראש לעצמי מה ללבוש לספורט ימי..חח. ד"א מחר ומחרתיים בכינרת!!!! האהאהאאאא איזה כיףףףףף!

moruush

New member
../images/Emo90.gifרביעי שלהלהלהללהלה או או אווו

מה המצב?
הכל טוב מה איתך?:) משהו טוב היום:
למדתי רק שעתיים וכל השאר הייתי אצל חברה / טיול בישוב/ התבטטות [שורש ב.ט.ט.ה] בביה"ס, ראיתי אותו מלא משהו רע היום:
למרות שהוא ראה אותי והסתכל עליי שעברתי שם [כמה פעמים] - לא התייחסתי
התחתונים היום:
ירוקות עם תותים. השלם את המשפטים: (שורות משירים שתשלימו מצחיק ) הכי יפה ב... בגן? ויתרתי על החלק הזה
והשאלה היומית: פריט הלבוש האהוב עליך הוא: יש הרבה.

moruush

New member
../images/Emo90.gifכייי..

זה מסובך כזה וגם אין לי אומץ רק היי וחיוכים
(אבל היי! אני מדברת איתו במסנג'ר
.. ) לא נעים לי כאילו לבוא לעמוד מולו ומה אני אגיד לו? :-\ אני מתה שאני רואה אותו!

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifתירוצים תירוצים../images/Emo13.gif

פעם הבאה את שואלת "מה נשמע?" או שואלת לגבי משהו שדיברתם עליו במסן

moruush

New member
../images/Emo90.gifכמו מה למשל? :-\

ז"א, כמו מה אני יכולה להגיד לו / לשאול..

dragonit12

New member
לשאול המ שלומו...

לדבר איתו רגיל כמו שאת מדברת איתו במסנג'ר. נכון זה לא אותו דבר. זה פנים מול פנים וזה מסך שחוצץ בינכם אבל תזרמי תדברי איתו רגיל. והיהי בסדר

gorck

New member
זה מה זה שונה....

יש לי ידידה שאנחנו די קרובים אבל עוד לא דיברנו פנים אל פנים, אנחנו באותו בצפר והיינו באותה חטיבה, היא הייתה עם אח שלי בכיתה (בי') ולא מדברים פנים לפנים...

gorck

New member
לדעתי הרבה חבל...

אבל זה כזה מוזר פתאום לבוא לדבר...

למעלה