יום רביעי...

• פותח הנושא gorck
  • פורסם בתאריך

moruush

New member
../images/Emo90.gifיש לי כמה קשרים כאלו

כמה הרבה, ואני לא רוצה שהקשר הזה גם יהיה כזה. \: ובעיקר זה חבל בכל הקשרים, באמת.

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifאוקספורד למבחן באנגלית

אממ.. לא יודעת.. לגבי הצופים, לגבי המחנ"ק..

../images/Emo79.gif

סתם ככה - 'היי, ממצב?' אם היה מבחן או משו - לשניכם, או רק לו 'איך הלך?! נכון היה קל/קשה?' אנערף, תתאימי את עצמך לסיטואציה
העיקר דברי אתו כבר

moruush

New member
../images/Emo90.gifחח אבל אני עושה את זה

אני שואלת איך היה! [בגרויות].

../images/Emo79.gifנונו, אז תפתחי את זה...

תדברי על כמה את אוהבת/לא אוהבת את המקצוע... על המורה, על משהו... פשוט תזרמי

hadarinke

New member
רביעי גמדים,חמישי גמדים...

אז נתחיל: מה המצב? בסדר... משהו טוב היום:קיבלתי 90 במבחן במט',גרמתי להורים להקדים את החופשה באילת[שהיא לא תצא על מפעל של הצופים] משהו רע היום:קטע מלוכלך שעשו לי שנה שעברה והתביישתי לצאת מהבית בגללו,ועכשיו גיליתי שהוא הפוך... התחתונים היום:תחתוני סופרמן!D: השלם את המשפטים: (שורות משירים שתשלימו מצחיק ) הכי יפה ב...חושך מחר, תמיד נשאר...נושך><" [עלה לי לראש נושך...] את עולמי עם שחר את לי...מעמול אז בואי אליי לעוד...שבת שניה אני אשיר לך שיר על....זבולון מושששווילי -ששי השמן מ"שמש"P: והשאלה היומית: פריט הלבוש האהוב עליך הוא:טוניקה ממש יפה שאמא קנתה לי אצל... חח טוב אני לא אגיד איפה כי זה פשוט מפולצן><"

../images/Emo79.gifאיזה יום שמח לי היום,

איזה יום!
מה המצב? מעולה
משהו טוב היום: בגרות בפיזיקה שהלכה מ-ע-ו-ל-ה. נראה לי שאני אקבל 100
מה שמתאים גם לציון הגשה שלי... חזרתי הביתה ותפסתי שינה של איזה שעתיים, וזאת הרגשה פשוט מדהימה. דיברתי עם הבסטפרנד
, התעדכנו קצת אחת עם השנייה... משהו רע היום: אין לי כח ללמוד להיסטוריה, אבל חייבים
רופא שיניים שיש לי בערב.. התחתונים היום: משובצים בגווני אדום-לבן, עם גומי כחול
השלם את המשפטים: (שורות משירים שתשלימו מצחיק ) הכי יפה ב... מחר, תמיד נשאר... את עולמי עם שחר את לי... אז בואי אליי לעוד... אני אשיר לך שיר על.... אינליכח
והשאלה היומית: פריט הלבוש האהוב עליך הוא: שמלת-מינים מושי-מושלמת עם אולאובר פרינט של דובדבנים

dragonit12

New member
איזה כייף שכייף לך!

שמחה שהלך לך מעולה בבגרות
בהצלחה בלמידה! תהני{עד כמה שאפשר}אצל הרופא שיניים

מחר מגן ראשון במתמטיקה

אז נתחיל: מה המצב? הכל טוב משהו טוב היום: חזרתי לנגן משהו רע היום: 4 שעות מתמטיקה למגן התחתונים היום: צא מזה
השלם את המשפטים: (שורות משירים שתשלימו מצחיק ) הכי יפה ב...גטקעס מחר, תמיד נשאר... מחר תמיד נשארים דברים לעשות מאתמול את עולמי עם שחר את לי... דמאט אז בואי אליי לעוד... ג'אמינג עד אור הבוקר אני אשיר לך שיר על.... האוטו הירוק והשאלה היומית: פריט הלבוש האהוב עליך הוא: גופיות

../images/Emo79.gifהמון בהצלחה מחר!!../images/Emo13.gif

איזה שאלון את עושה...? מרגישה מוכנה?

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifאני עייפההה

מה המצב? פוקימון מהצהב משהו טוב היום: 3 שעות חופשיות משהו רע היום: אני עייפה התחתונים היום: לבנים עם ציורים של פירות
השלם את המשפטים: (שורות משירים שתשלימו מצחיק ) הכי יפה ב...אין השלמה לזה מחר, תמיד נשאר... את עולמי עם שחר את לי... אז בואי אליי לעוד... אני אשיר לך שיר על.... והשאלה היומית: פריט הלבוש האהוב עליך הוא: כל מיני קמתי היום בבוקר והתחלתי שעתיים אחרי הזמןן..יאא

../images/Emo79.gifאין על להתחיל מאוחר...../images/Emo13.gif

גם אני רוצה תחתונים עם ציורים של פירות

dragonit12

New member
../images/Emo10.gif

אנשים. אני כל כך פגועה מהם
פגועה,אבל בעיקר מאוכזבת..
תודה..

למעלה