יום שבת הקרוב-ערב הופעות למען חיות עזובות ב-G

DJ$upreme

New member
המחיר בכניסה 70 שח ובמוזל - 60

לרכישת מוזלים ניתן בטלפון : 0547-527348 כל הכסף, כולו, הולך לחתולים וכלבים עזובים ומסכנים. על מצפונכם.

hcsneB

New member
בזמנים יבשים כאלה, כשחסר על מה למחות

טוב שיש חיות עזובות!

DJ$upreme

New member
יש לך טעות מהותית -

לא מדובר בארוע מחאה כלל וכלל. מדובר בארוע צדקה. אנחנו עושים דברים כאלה מדי פעם. תנסה גם אתה, זה מזכך.

hcsneB

New member
סמנטיקה? לכאלה רמות אתה יורד?

אז בוא אני אתקן את עצמי: בזמנים יבשים כאלה, כשחסר למה לתרום, טוב שיש חיות עזובות!

DJ$upreme

New member
מה הפואנטה שלך? יש דברים להם יותר חשוב לתרום?

אז תתרום, מה אתה רוצה ממני? הייתי תורם לך חיים בתור התחלה. למה להכנס לשרשור הזה אם הכותרת שלו לא מענינת אותך? JEEZ!!

hcsneB

New member
מאותה סיבה שכל אחד מגיב לדברים שלא מעניינים

אותו ואני תורם, תודה

DJ$upreme

New member
רק להדגיש שמדובר בהופעות בפורמט צנוע יחסית

בגלל המגבלות שיש לנו מבחינת סאונד - הן בעיקרן הופעות אקוסטיות. וצפו לעוד אמנים שיצטרפו ללין אפ בימים הקרובים.

Y.L.N

New member
ניר מתי עושים ערב התרמה למען

הרגלי השתייה וצריכת הסמים שלי? הכסף מהירושה כבר אוזל לי לאט לאט... אני מוכן להתחלק איתך 60-50

volatile

New member
יקר מאוד

עדיף כבר לאמץ חייה ככה אתם תורמים משהו גם כן וגם מקבלים בתרומה חיה עם נשמה (אני איש של כלבים אבל גם חתולים זו אופצייה טובה). אבל אם זה מעניין אותך סבבה. היוזמה מבורכת, העלות מוגזמת.

volatile

New member
כשאתה מאמץ חייה ב - SOS

אתה גם משלם על זה וזה עוזר לארגון להמשיך לעשות עבודת קודש. אני לא אומר שאין מקום לעוד יוזמות כאלה, כן ירבו אבל אני אומר שמחיר כזה לכרטיס דוחה אנשים מלהגיע. מאחר ואם הייתי בא לאירוע כזה הייתי בא בשביל החיות כי הליין אפ לא מעניין אותי במיוחד הייתי מצפה שלפחות יתנו לי להחליט כמה אני תורם ולא יתרימו 70 שקל בשמי. זה השיקולים האישיים שלי ואני חושב שראוי לבוא ולתרום ללא קשר.

DJ$upreme

New member
אתה כמובן יודע שלא כל אחד יכול לאמץ חיה

גם אם הוא רוצה. כמו כן אם אמצת חיות בעבר אתה יוודע שעלות אימוץ היא משמעותית גדולה בהרבה מ - 60 ש"ח. רק חיסון הזנה וטיפול בחיה בשלושת חודשיה הראשונים יגיע בכיף ובסבבה ל-500 עד 1000 ש"ח. ובנוסף, המחיר המקורי היה 100 ש"ח אבל בלחץ שאני הפעלתי הורידו את זה ל - 60/70. מי שרוצה לתרום עוד מוזמן לרכוש שתיה, כל רווחי הבר אף הם לטובת המטרה.

למעלה