המון קינמון
New member
חזרתי לא ממזמן מחולון
שלום לכולם, היום בתי ואני באנו לחולון ובגלל שסגרו את הכביש (כן, כן עם גדרות) נאלצתי לחנות רחוק ולקחת טרמפים
. הפסדנו
את תחילת ההצגה של אבישג על צבת הים, צבינה. אבל מאוד נהנינו, התפאורה היא מינימאליסטית, הבובות יפיפיות, נראות כאילו אמיתיות עם מעט איפיון של אנשים (משקפיים, קוקו). בקיצור אבישג עשתה עבודה מדהימה בעיני, עברה מדמות לדמות בצורה חלקה , לא נלחצה מגלי הרעש שהיו מידי פעם (והרגיזו אותי) וכמובן דאגה לשתף את הילדים. אני מאוד אהבתי, בתפאורה היו רק דברים שנחוצים להצגה שחלקם הוחלפו מידי פעם (מדוזות, שקיות ניילון, רשת),הצגה בגובה העיניים. אבישג גם דאגה לתווך (פירשה מושגים או מילים קשות). לסיכום הצגה נפלאה ומומלצת לגילאים המתאימים. חוץ מזה פגשתי את דודי, חמוטל, יפעת והראלה שדאגה גם
הכל. קשקשנו קצת והיה נחמד אבללללל, היה לחחחחחחחחחח ומגעיל
, אני כבר לא רגילה ללחות של המרכז זה הורג אותי וגם לא הרגשתי כ"כ טוב. צפינו קצת בהצגה של הפיתום "ד"ר י' חוזר ובגדול" הבדיחות לא כ"כ הצחיקו אותי אז הלכנו להצה של "יום הולדת לחמור איה" שכמה דקות אח"כ נגמרה כך שראינו רק את הסוף, נראה חמוד מאוד. ובדרך פטפטנו קצת עם הסופרת שלומית כהן - אסיף. כשחיכינו שהצגה אחת תתחיל שמעתי ילדה קטנה אחת מספרת לאבא שלה שהיא מאוד נהנתה מההצגה "היפיפיה הנרדמת - הסיפור האמיתי" אני צפיתי בהצגה לפני מספר חודשים וגם מאוד נהניתי. תמונות מאוחר יותר, אני הולכת לנוח. שבת שלום, חגית.
שלום לכולם, היום בתי ואני באנו לחולון ובגלל שסגרו את הכביש (כן, כן עם גדרות) נאלצתי לחנות רחוק ולקחת טרמפים