יום שבת 30.7: אורחים בפסטיבל מספרים ש....

חזרתי לא ממזמן מחולון

שלום לכולם, היום בתי ואני באנו לחולון ובגלל שסגרו את הכביש (כן, כן עם גדרות) נאלצתי לחנות רחוק ולקחת טרמפים
. הפסדנו
את תחילת ההצגה של אבישג על צבת הים, צבינה. אבל מאוד נהנינו, התפאורה היא מינימאליסטית, הבובות יפיפיות, נראות כאילו אמיתיות עם מעט איפיון של אנשים (משקפיים, קוקו). בקיצור אבישג עשתה עבודה מדהימה בעיני, עברה מדמות לדמות בצורה חלקה , לא נלחצה מגלי הרעש שהיו מידי פעם (והרגיזו אותי) וכמובן דאגה לשתף את הילדים. אני מאוד אהבתי, בתפאורה היו רק דברים שנחוצים להצגה שחלקם הוחלפו מידי פעם (מדוזות, שקיות ניילון, רשת),הצגה בגובה העיניים. אבישג גם דאגה לתווך (פירשה מושגים או מילים קשות). לסיכום הצגה נפלאה ומומלצת לגילאים המתאימים. חוץ מזה פגשתי את דודי, חמוטל, יפעת והראלה שדאגה גם
הכל. קשקשנו קצת והיה נחמד אבללללל, היה לחחחחחחחחחח ומגעיל
, אני כבר לא רגילה ללחות של המרכז זה הורג אותי וגם לא הרגשתי כ"כ טוב. צפינו קצת בהצגה של הפיתום "ד"ר י' חוזר ובגדול" הבדיחות לא כ"כ הצחיקו אותי אז הלכנו להצה של "יום הולדת לחמור איה" שכמה דקות אח"כ נגמרה כך שראינו רק את הסוף, נראה חמוד מאוד. ובדרך פטפטנו קצת עם הסופרת שלומית כהן - אסיף. כשחיכינו שהצגה אחת תתחיל שמעתי ילדה קטנה אחת מספרת לאבא שלה שהיא מאוד נהנתה מההצגה "היפיפיה הנרדמת - הסיפור האמיתי" אני צפיתי בהצגה לפני מספר חודשים וגם מאוד נהניתי. תמונות מאוחר יותר, אני הולכת לנוח. שבת שלום, חגית.

פ י ו ל ה

New member
יום שבת 30.7: אורחים בפסטיבל מספרים ש....

היום ביקרו אצלינו אורחים רבים גדולים כקטנים שהשאירו רשמיהם: ,
רוית מבית דגן, אמא לילדים בני 5.5 ו-3: " ראינו את צבינה חוזרת לים- הצגה חינוכית ומדגידה את החשיבות בשמירה על הסביבה. ואת ההצגה של איה החמור ששכחו לחגוג לו את היומולדת- הצגה יפה ומתאימה לפעוטות" תודה רוית!!
אייל מספר שראה צבי ים (אצל אבישג) ואהב את האזהרות שנתנו לבני אדם. ההורים של אייל אהבו את השחקנית. תודה אייל!
רוני ימין מחולון, בת 7 מכיתה א3 ראתה את ד"ר י': "אהבתי את הפרופסור איך שהוא דיבר. הקרקס היה מיוחד." ההורים של רוני אהבו את חוש ההומר של ד"ר י' ומסרו שהוא מוכשר מאוד! תודה משפלת ימין!
נורית ומיכל מספרות שראו את היפיפה הנרדמת. אהבה את המכשפה והבובות ואמא נורית אהבה את השחקנית המצוינת. תודה נורית ומיכל!
נועם אלון בן 6 מחולון מספר שראה את שלמה המלך והדבורה. הוא אהב שהדבורה אמרה "למה לקפוץ אם אפשר לעוף?" ואז היא התעופפה בצורה מצחיקה. אמא של אלון אהבה את השילוב בין הטקסט המקראי לבובות ולהצגה שמדברת לילדים. תודה אלון ואימא!
אורית ראתה את היפיפה הנרדמת ואהבה את המכשפה. ההורים אהבו את השחקנית. תודה אורית!
מיכל גלזר בת 4 מחולון ראתה את המלך שלמה והדבורה ואהבה איך שהמלך ירק על הדבורה עם האף שלו. אימא מירי הוסיפה שהיה מקסים. תודה מיכל ומירי!
הדר ראתה הצגה על צבי הים ואהבה את הכל! מצורף ציור שהדר ציירה לנו בהשראת ההצגה. אבישג שימי לב... תודה רבה הדר! אורחים נפלאים היה תענוג לפגוש את כולכם! תודה שהשקעתם, עצרתם, סיפרתם כתבתם וציירתם! אתם מקסימים! תודה!
ואני מוסרת
גם בשם דודי שהיה היום איתי :)

ואני חזרתי עם המון אדרנלין....../images/Emo8.gif

החום היה כבד מנשוא, וההצגה התקבלה בחום רב על-ידי הקהל, ילדים והורים, מה שגרם לחום להיות עוד יותר חם. בקיצור, הזעתי כמו סוס מרוץ אבל, עם הרבה סיפוק ואהבה! אני ממהרת עכשיו להזיע בתירגול יוגה אז אמשיך ואסמיק אחר-כך....

אין צורך להסמיק... הרווחת ביושר ../images/Emo8.gif

בהודעות למטה הבנתי למה מידי פעם הסתכלת על הילדים
ואני אוהבת את הרעיון הזה

כן, פיולה, פיית הפורום,../images/Emo189.gif

והעלתיו לדף שלי בפייסבוק בגאווה רבה! http://www.facebook.com/avishagtbubot/posts/155054731236787 תודה! איזה חמוד!!! אולי תלווי אותי לכל ההצגות שלי ותבקשי חוות דעת וחוויות מהילדים? זה יהיה נהדר!!!

bobani

New member
סחפת אותי בהצגה

היכולת שלך לשנות כך את הקול זה מדהים!! צילמתי אותך זה בפייס שלי. בטח ראית אותי כי לא יכולתי לשבת הסתובבתי כי החום הרג אותי פשוט נמסתי . הי כיף ליראות אותך בפעולה את מאוד נעימה

והנה עוד תגובות לאבישג לאחר ההצגה השניה שלה

בשבת אחה"צ:
" אני מירים שעיו בת 9 וחצי ואני גרה ברחובות עכשיו ראיתי את ההצגה "צבינה" למדתי מההצגה הרבה על איכות הסביבה ואיך להגן על הטבע וגם נהנתי ממנה. יש בבית הספר שלי מועצה ירוקה ואני נרשמתי למועצה. אני גם שמחה שהצטרפתי אליה
מרים את חמודה אמיתית אבישג, אני בטוח שאת אוהבת את הילדה הזו... גם נהנתה, גם למדה וגם ילדה ירוקה
אריאל רוזנברג בת 7 ממודיעין - " מאוד אהבתי את ההצגה הזו וגם את השחקנית שהיתה הכל הבובות יפות, בא לי שיהיה לי גם כאלה "
דודי: איזה דמות הכי אהבת בהצגה? " הכי אהבתי את צבינה! היא חמודה וגם מצחיקה...היה לי עצוב שהיא נתפסה שם ( ברשת הדייגים ) אהה וגם את הסרטנוני שהוא היה חבר שלה על אמת " ואמא סימה אומרת: " יופי של הצגה, מעניינת אבל גם בעלת מסר חשוב ולא רק בנושא איכות הסביבה אלא גם השמירה והדאגה לבעלי החיים...אנחנו משפחה של אוהבי חיות...אביעד השחקנית... דודי מתקן אותה: אבישג! היא צוחקת ומסבירה: "החום...בכל אופן אבישג מצויינת, הבובות מרשימות וגדולות...חבל שהן לא זזו מספיק...אני הולכת לספר ולהמליץ עליה למנהלת בית הספר שלנו " תודה לכן אריאל ואמא סימה על ששיתפתן אותנו בדעתכן
לצייר לא התחשק לבנות...אולי גם להן היה חם מדי

../images/Emo51.gif חגית, קינמון, נשיקות של שמש

על התמונות שהעלת
(יש גם תמונות שלך ושלי בשרשור התמונות שהתחלתי להעלות הערב) ותודה על המחמאה

יהבוליק

New member
חייבת להגיד, שמכל הפסטיבל הכי הכי רציתי זה

ראות את ההצגה של אבישג. כמה מדברים עליה כמה התלהבו, ( וכמה שהנושא של אקולוגיה מעניין אותי.. ) אבל זה היה בשבת ונבצר ממני
אבל אל דאגה אבישג! יום אחד עוד אראה את ההצגה המדוברת , ואוד לך בלי סוף , שלא תביני מה נפל עלייך..
תודה לך!

באופן כללי,

אני אחת שלא יודעת מה נפל עליה, אבל , יודעת טוב-טוב מה לעשות עם זה.................................. אז אל תדאגי יהבוליק, אני בכוננות ספיגה! מוחמאת מאד ממה שקורה פה ובפסטיבל, וזה רק עושה לי חשק לעוד עשייה והפצת המסרים הירוקים בדרך שלי!
מה דעתך על טיול לצפון, ביקור במוזיאון הפתוח בתפן עם מגוון הפעלות לילדים וגם לפגוש את צבינה שלי? וכל זה מסתיים בשישי בצהריים ,כך שאפשר להספיק לחזור הביתה לפני כניסת השבת?!?!?! פרטים- בקרוב!!!! ולמי שרוצה לראות דווקא את " להציל את הכדור הגדול" (שהופיעה גם היא בפסטיבל ב2009, אבל אז הפורום עוד לא היה מה שהוא היום!) אז ב-10 באוגוסט, יש בבת-ים פסטיבל שנקרא " הכדור בידיים שלנו" וגם אנחנו נהיה שם ב-17.00-
אני, הדביבון, הקיפוד החולה בזבלת, הג'ירפה והשקית שנתקעה לה בגרון, הדג ששחה לאיבוד ודובון הקוטב , שמחפש את אמא שלו.....................

למעלה