יום שבת 30.7: אורחים בפסטיבל מספרים ש....

יהבוליק

New member
אבישג צפי ביקור, אני אורזת את אחותי ובאה

לבת ים בשבוע הבא! בעז"ה
יהב

איזה כיף!!! בקרוב אני בתפקיד -בת הים!../images/Emo110.gif

לא.... סתאאאםםם... דודי! אל תילחץ! אני לא מתחרה במיכל אמדורסקי. פשוט, פתאום, אחרי שלא דרכה כף רגלי בבת-ים ,אני חושבת, משנות ה-80 אני אהיה שוב בבת-ים ממש החודש! ואם כבר פעמיים בבת-ים, אז למה לא בת-ים ממש? עם סנפיר וכל האיבזור?!?!?!? פרטים נוספים- בקרוב! (מהסיבה הפשוטה, שאין לי פרטים נוספים חוץ מתאריך.....ברגע שאדע אני אשמח לעדכן.) זה פשוט כיף ןמרגש כשאתם באים לצפות בהצגה שלי! וגם הזדמנות נפלאה לבקר בדירה החדשה של הבת שלי, בפלורנטין, ת-א. ושמישהו יגיד לי שיש מקריות בחיים. הכל מתוכנן!!!!

../images/Emo124.gifאבישג, איזה הצגה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ההצגות בבת-ים יהיו ../images/Emo222.gif

של " להציל את הכדור הגדול". יכול להיות שיהיו תאריכים נוספים, שנקבעים ממש עכשיו..... אלו גורמים שונים שמזמינים את אותה ההצגה.

אם יזמינו אותי לדרום, אז....

אני אגיע לדרום! ובשמחה רבה! ובדרום, לא קשה לקבל אותי בחום, כי חם מאד אצלכם!!! המוטו שלי , הוא שאני באה לכל מקטום שמשלמים לי לבוא אליו....... הייתי השנה בערד, בגני טרום חובה. יתכן, ואהיה גם השנה. אולי את יכולה לקשר אותי לגורמים מתאימים? אני אשמח לשתף פעולה בצפון..... שיתופי -פעולה הם דבר נפלא!!!!

ראיתי בפירסום בידיעות אחרונות שאת שם

עם "להציל את הכדור הגדול" וגם בפרוספקט של ארועים בבת ים ששלחו לי. שיהיה בהצלחה ספרי לנו אח"כ חוויות

באמת?!?!?!../images/Emo6.gif

למה תמיד אני האחרונה שיודעת?!?!? אה! אולי בגלל שאני לא קוראת עיתונים??????? ולמה שולחים לך על אירועים בבת-ים?!?!? ולפני שאהיה שם, אהיה בעוד מקומות למשל, בהתנדבות באקי"ם , בקרית משהו , ביום ראשון.

לאחר בדיקה מעמיקה-../images/Emo67.gif

זאת קרית חיים. מה לעשות?!?! 21 שנה פה בצפון ואני עדיין לא מבדילה בין קרית מוצקין/חיים/אתא/ים/ביאליק שלא לדבר על קריות באזורים אחרים......

כן!!!!! באמת באמת!!!!!!!!

גם השבוע יש פירסום עם שם ההצגה ושמך במוסף 7 לילות של ידיעות אחרונות - אם תירצי אשמור ואשלח לך! למה שולחים לי פירסום על אירועים בבת ים ובכלל?! כי אני גם בביזנס כך וכך שנים ומקבל המון פירסומים מכל מיני מקומות והמווווון הזמנות להצגות ואירועים תוסיפי לזה שאני מנהל פורום והכל יהיה ברור לך! שבוע טוב ומקסים הופעות מוצלחות בקרית משהו, בבת ים ובכלל

למעלה