יום שישי בשברולט, 25/4

Firz

New member
סליחה?

בואי שניה תסבירי לי למה כל הודעה שלך היא נגד!? למה את תוקפת ומזינת את המוח אז אולי את תסתלקי בבקשה... חוצפנית!

NiGa

New member
די אופיר

אתה צריך לעבוד על הקטעים שלך, אחרת תאבד שנים יקרות מחייך בפורום... חוצמזה, שהאסיילום באמת חרא...
! סתם סתם! היה מגניב + שהייתי!

Firz

New member
שוב אתה

אתה חיי בשביל זה דיי יותם מה הקטע מה אתה שומר הפורום אני יגיד את דעתי וזהו תפסיק לבקר את מתחיל להגזים כאילו הפורום של אבא שלך! תעבוד על הקטעים של עצמך של לדחוף את עצמו לכל מקום! שנים יקרות מחיי בפורום סליחה אתה מאיים?!?! האסילום מצידי שישרף טוב? סתם אני צוחק!!
אני רק אמרתי שאין לה זכות להגיד למי לעוף מהשירשור ולמי לא!! אין קשר לאסילום!!!

NiGa

New member
עוד פעם אתה מתעצבן משטויות?

צחקתי יה גאון... (ואתה חשבת שאני נלחצתי מההודעה שלך על הכוסיות במורדים..
)

NiGa

New member
ד"א,

שנים יקרות מחייך - התכוונתי שמרוב עצבים יעני... מבחינה בריאותית. עזוב, אי אפשר לצחוק איתך אתה ישר חושב עלי רעות תמיד אני מנסה איתך, אבל אתה מראש פוסל אותי!! אחורה עם לפסול, מחליש אותי הפסילות האלה! חחח (אני צחוק, הנה מראש אמרתי, שלא תגיד לי בעצבנות ולא תאבד שנים מחייך)

Firz

New member
שוב סליחה!

אפשר לצחוק איתי יותם כן אפשר ואתה יודע!!! מה שנכון הוא שאי אפשר לצחוק על חשבוני! מעכשיו אני יברר לפני שאני אתגונן

Firz

New member
סליחה!

יותם אני מבקש סליחה... יש לי ישר תכונה להתגונן מפניך אני תמיד חושב שאתה מתקיף אותי.... גם במורדים חשבתי ככה אני ישר מתגונן מפניך!

NiGa

New member
לא תקפתי

רק אמרתי שאתה אוכל בתחת, רוכב על אזור החלציים של סוסים, ופאג זה הכל...

Firz

New member
תיזהר....

אני מחזריק את עצמי
אל תנצל את המצב הרגיש :)

עדידית

New member
אל תיקח ריגשי-נשמה-יהיה לך שיער לבן

ראשית אני אוהבת להיות אנטי זה הולך לי טוב בסטייל הכללי, ושנית הרי שזה היה באמת אשכול של השברולט וההדחפות היתה קצת לא במקום. אבל תודה על הביקורת הבונה אני ארשום לי. :) תן חיוך הכל לטובה.

Firz

New member
קודם כל יותם אתה רואה היא בן אדם!

היא קיבלה את מה שאמרתי וסגרה את זה יפה אבל אתה לא..... חס וחלילה שלא תגיב! סבבה אשכול של השברולט אבל לבן אדם יש זכות לדבר בידיוק כמו לך. וסבבה עם הסטייל הכללי שלך כל עוד זה לא בא על חשבון אחרים! ואני חייב לצין כל הכבוד על ההבנה שלך, יש פה אנשים שלא יודעים לקבל ביקורת!
תן חיוך הכל לטובה

עדידית

New member
אדון פריז היקר אבל הוא דיבר ...

היה לו שירשור משלו שקשור למועדון שלו וזה לא מן הראוי להדחף באלגנטיות ולפרסם את המועדון שלו שכבר מפורסם באשכול אחר אני חוזרת ומדגישה. שתבין אני לא הולכת לא למועדון א ולא ל-ב' אבל אני רודפת צדק קטנטנה ולמען הסדר הטוב זה שירשור על השברולט וחסל.

Firz

New member
איך כינית אותי ?! ../images/Emo13.gif

הכינוי הוא פירצ אבל הוא לא פירסם כלום וכמו כן הוא גם לא אמר מילה שקשורה למועדון שלו. סבבה והוא הביעה את דעתו האישית על הנושא שדובר, זה שהוא קשור למועדון זה לא בא לידי ביטוי....

עדידית

New member
פריץ הוא אמר "תבוא" "נשים לך".

הוא לא בשברולט ,והוא בטח לא התכוון לשים בשברולט משהו ,וחוץ מזה עם כינוי כשלו ,כשהוא אומר "תבוא" לא מתכוון ללשברולט.

Firz

New member
לא!!! השם הוא פירצ!!!!

נכון הוא צחק כמו כולם על השברולט! טוב נימאס לי אם זה אולי דיי?!

למעלה