יום שישי ה-13!

ailag

New member
יום שישי ה-13!

אז ישבתי היום בשיעור (השלמה. באמת חשבתם שיהיה יום חופש בחנוכה בלי שנצטרך לבוא במיוחד ולהשלים?) וציירתי קצת.. הציורים לא יצאו משהו. ואז יצא זה. למה אני לא כותבת בשיעור בעפרון? ועל דף חלק?? ארגג.. אז תסלחו על דף המשבצות ועל הציור בעט בלי שלב העפרון. ולא, לא אמור להיות לו חצי תחתון. הוא לא אנושי. חוץ מזה, יש לכם הערות והארות? תשרשרו קומיקסים ודברים שקשורים ליום שישי ה-13 לכאן.. למה? סתם.

ailag

New member
איפ!

עכשיו לא נוכל לישון בלילה... (ד"א יודעים מהו הקובץ המצורף?)

ailag

New member
____

מהו הקובץ המצורף = מה שציירתי אז, שדחו לפני שהסתכלו. זה לא הציור המלא אלא בסיס. הוא מתחיל ללכת ולדבר אליי ב-12 בלילה, בלילות של ירח מלא.

¥EleVatioN¥

New member
יאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo129.gif../images/Emo129.gif

איזה יופייייייייייייייייייי
זה כל כך יופיייייייייייי
מי צייר

ailag

New member
____

את התמונה האחרונה? זאת היתה בדיקה אם אני יכולה לצייר שלד.. בעיתון של האוני´ היתה כתבה על סטודנטים לרפואה שלוקחים עצמות הביתה והם ביקשו איור מסויים מאוד. ואז, אחרי שעבדתי עליו - נתנו למישהו אחר בלי להסתכל אפילו על מה שעשיתי. מניאקים

ailag

New member
תקרא את מה שכתבתי אח"כ ../images/Emo13.gif

הערתי בקשר לציור עצמו, לא למה שמצויר בו. וsuperman´s girl.. יצאו לי עצמות אגן (?) קצת גדולות, אבל שלד צריך קצת אממ.. להתאמץ כדי שיעמוד לו. זה פשוט העצם השניה (הימנית)

Scum Bunny

New member
זקפה באנגלית=boner

מבינים? כאילו, עצמות? בונר? חי. בכל מקרה, זקפה נוצרת על ידי גודש דם ברקמה הספוגית של הפין, ככה שגם לשרירים אין קשר לזה. לידע כללי. אחחח.... הקסם שבמין.

*GormE*

New member
ילדים- ועכשיו כללי הבטיחות!

אהבה עושים בחומוס או שלא עושים בכלל!!

effigy

New member
אני יודע שזה לא שריר אבל לא

זכרתי את המונח המדוייק בכלל הייתי בכיוון של רירית...

למעלה