טוב שלא כתבת את זה בתור תגובה להודעה אחת מעל. if you know what i mean... (בהתחלה חשבתי שכן)
A ailag New member 15/12/02 #26 טוב שלא כתבת את זה בתור תגובה להודעה אחת מעל. if you know what i mean... (בהתחלה חשבתי שכן)
S Scum Bunny New member 15/12/02 #19 אוה כן? ...קבלי תגמול. אחת מעבודות המחשב הראשונות שלי. מלפני שנים רבות. איכות בהתאם.
C comicsgirl New member 15/12/02 #27 אמאל´הההה!!!! *מתחבאת מתחת לשמיכה* תעיפו אותם! תהרגו אותם! תרססו אותם! זו הכרזת מלחמה!!!! *נשימה עמוקה* זהו, אני פשוט בטראומה עמוקה מפוקימון!
אמאל´הההה!!!! *מתחבאת מתחת לשמיכה* תעיפו אותם! תהרגו אותם! תרססו אותם! זו הכרזת מלחמה!!!! *נשימה עמוקה* זהו, אני פשוט בטראומה עמוקה מפוקימון!
A ailag New member 13/12/02 #4 ואם כבר, אז הנה מה שפרסמתי באנטיתזה = העיתון של האוניברסיטה. מישהו לא ראה את התמונה השניה?
T T o m b R a i d e r New member 13/12/02 #6 חחח אין לי וד"א אצלנו 13 זה מספר מזל (יהודים) ככה שאני לא מאמין
S someone123 New member 13/12/02 #8 הנה תמונה יותר טובה אפשר למחוק את התמונה הקודמת, גם כי זו יותר טובה וגם כי כמעט רואים שם פטמות (של הקוזינה, לא של ה"דבר").
הנה תמונה יותר טובה אפשר למחוק את התמונה הקודמת, גם כי זו יותר טובה וגם כי כמעט רואים שם פטמות (של הקוזינה, לא של ה"דבר").