יום שישי ה13...BE AFRAID
....

TAINTED SAINT

New member
יום שישי ה13...BE AFRAID ../images/Emo190.gif../images/Emo18.gif....

...........BE VERY AFRAID
כמה עצות קטנות שיעזרו לכם לעבור את היום בשלום... 1.לא לצאת מהבית בשום פנים ואופן
2.לא לענות לטלפון
3.לא להכניס הביתה איש
[גם לא קרובי משפחה ושליחות פיצה סקסיות במיוחד
] 4.לא להשתמש בגז הביתי או במכשירים חשמליים
[לא להדליק אש
] 5.לא לפתוח חלונות
6.לא להתקלח או להתרחץ באמבטיה
[סכנת החלקה חמורה ביותר
] 7.לא לתת בשכנות שבעלן אמור להיות במילואים\מסע עסקים
[ראו 1+3 ] 8.לא לפתוח מכתבים וחבילות,ולא משנה ממי נשלחו,אם לא פתחתם אותם ביום ה',סימן שהם יוכלו להמתין ליום שבת. 9.לא לעסוק בעינוג עצמי בתכיפות העולה על פעם בשעה וחצי,ולהקפיד שהתריסים סגורים
[ולא לצרוח בהנאה ברגעי שיא
] 10.לא לשתות אלכוהול ולהוציא אלבומי תמונות\מכתבי אהבה ישנים ממקום מחבואם,ממש יום לא טוב לכך
11.לא לשלב בשום פנים בין סעיפים 9 ו10...סכיני הגילוח בארונית חדר האמבטיה נוטים לעשות דברים משונים בתאריך הזה
12.לא לאכול מקופסאות שמורים ללא בדיקת תאריך תפוגה
13.לא לשלב בשום פנים ואופן בין סעיפים 9 ו 12
בהצלחה,תפילותי עמכם ביום הרה גורל זה
TAINTED SAINT

אגל ט ל

New member
אתה גם מסתכן

לך תדע מה יקרה אם....עדיף לשבת בצל , כולה.. פחות מ-24 שעות..

פיקוח נפש דוחה יום שישי 13 ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

אם אומרים תהילים יכולים לצאת מהבית לקניות לעזור לאמא להביא מהשוק
למה לא נראה לי שאנחנו לא נעשה שבת בגלל מנהג אהבל של הגויים
שבת שלום

lihi50

New member
אני לא חברה בפורום אבל..../images/Emo42.gif

זה הולך להיות מפחיד: היום זה היום הולדת שלי...ואני צריכה את המזל טוב כי אני היום בת 13....ואני מקווה לא לחרוג משום עצה שכתובה בהודעה הראשונה שם...כי גם אני מאמינה בזה..

TAINTED SAINT

New member
יום הולדת שמח ../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif אבל....

אני באמת מקווה שתשרדי את היום....כבר הפרת את הכלל שאין להשתמש בשום מכשיר חשמלי...המחשב שלך עובד על סוללות
והייתי מציע להיות זהירה ביותר עם הנרות שעל העוגה
. כמו כן יביאו לך מתנות....זאת אומרת לפתוח חבילות ואריזות....ומעטפות...ולפתוח את הדלת...תפילותי שתשרדי
[אם תשרדי,אנא עדכני אותנו,אנו עורכים רישום של שורדים כל שנה,ובשנים האחרונות ישנה מגמה מדאיגה....עדיף לא לספר עכשיו, תשרדי קודם-ונספר לך בהמשך.] שוב,יום הולדת שמח
TAINTED SAINT

lihi50

New member
תודה ../images/Emo13.gif כנס../images/Emo42.gif

אמרתי שאני מקווה לא להפר...אבל....בלי מחשב- אין חיים ואני חושבת שהרבה מסכימים עם זה
ואני אקח את זה כחויה אם יקרה לי משהו...זאת תהיה הפעם הראשונה...

TAINTED SAINT

New member
מה היציאה המפגרת הזאת ../images/Emo35.gif אני../images/Emo23.gif../images/Emo54.gif../images/Emo70.gif

מאיפה בא הקטע המפגר הזה שאנחנו גזענים שמפלים חתולים שחורים
אנחנו הפורום היחיד שבו יורקים בקשת על כאלו שיורקים על
כל אחד שירק על חתולים שחורים וכתב על כך אצלנו בפורום עבר לינץ' אכזרי וזרקנו אותו מכאן
הצצה בדפי הפורום מהעבר תוכיח את נכונות דבריי,מה עוד שרובנו כאן בעלים לחתולים,ואוהבים אותם אהבת נפש
[לי אישית היה חתול שחור,כיום יש לנו חתול יפני קצר זנב-אולי היחיד בארץ מגזעו-שאמצתי כגור בלילה גשום בטוקיו...כדי שלא ימות...],חושבני שמגיעה לנו התנצלות עתה... TAINTED SAINT

sag821

New member
בדף הראשי בתפוז

היה כתוב משהו כמו "יום שישי ה13 מגיע, תחביאו את החתולים השחורים " ושמו תמונה של חתול שחור. ובכלל, אתם אנשי האמונות הטפלות, לא אלה שהמצאתם את האמונות השטותיות האלה?

TAINTED SAINT

New member
לסאג 821 שלומות.

לא,אנחנו בהחלט לא אלו שהמציאו את האמונות הטפלות,מעבר לכך,בפורום זה רוב הכותבים אינם מאמינים באמונות טפלות,ואף עושים כל מאמץ להציגן כמטופשות,וחסרות אחיזה במציאות ! להאשים אותנו שהמצאנו אמונות תפלות משול להאשמתנו בכך שצלבנו את ישו... האמונות הטפלות הללו קיימות מזה מאות בשנים,אנו לא עד כדי כך זקנים
לא המצאנו,ואיננו מאמינים או ממליצים לאנשים להאמין באמונות טפלות,כפי שאין לנו קשר להאשמה שהיהודים צלבו את ישו... למה לא להציץ בשרשורים ולהווכח מה עמדתנו לגבי אמונות טפלות לפני האשמתנו בדברים שאין לנו שום קשר וזיקה אליהם ? ! אין לי מושג מי פרסם את שלטענתך פורסם בדף הראשון של תפוז. נקווה שעתה מובנה עמדתנו יותר... שבוע טוב
TAINTED SAINT

sag821

New member
טוב נו

מילא אמונות תפלות , אבל למה צלבתם את ישו?

TAINTED SAINT

New member
מה למה מה |?! ../images/Emo70.gif

מה אתה שואל שאלה כזאת בכלל
הכרתה אותו כמו שאנחנו הכרנו אותו
הרחתה אותו פעם
כל שבוע היה נופל עלינו בלי הזמנה,לא רחוץ,מחטט במקרר בלי לבקש רשות,משנורר סיגריות מכולם,ויכוחים של שעתיים שילך להתקלח,היה עושה לנו קטעים של "גרוש שדים" ומקלקל את האוירה הטובה בבית,מפליץ ללא התראה,זיבל לנו שעות על זה שהוא הבן של אלוהים [ועוד לפני שהתלבש על הבאנג...נעזוב את זה שאף פעם לא הביא איתו משהו לשים בפנים...].פעמיים הדביק אותנו בכיני ראש,ופעם את שולי בכיני ערווה,כל הזמן התלונן שמגרד לו,אבל לא רצה להשתמש בתכשיר נגד כינים...אמר שגם להן יש זכות לחיות.בהתחלה קראנו לו "שועי" והיינו נחמדים אליו,אבל כמה אפשר
לקראת הסוף הפך לבלתי נסבל לחלוטין,הביא איתו את החבר ההיפי שלו יוחנן,הפסיכי טען שהוא "מטביל"
ניסה להטביל את החתול בכיור,יצא עם שריטות מהחתול,שעתיים אחר כך מצאנו אותו מנסה להטביל את הילד באמבטיה בלי לבקש מאיתנו רשות...הטבלנו אותו כמו שאנחנו יודעים...[ראש באסלה...הורדנו מים כמה פעמים...],דווקא הרגיע אותו לכמה שעות,ישב בפינה ונשנש חגבים וצנצנת דבש קטנה שקבלנו לראש השנה,אחר כך התחרפן שוב ורצה להטביל את החתול מחדש,שועי רצה לנצל את ההזדמנות ולערוך גרוש שדים לחתול.... בסוף נגמר לנו משניהם,ושלושים שקלי כסף[במזומן וללא קבלות],לא מרוויחים כל יום....אפילו עזרנו קצת לרומאים עם המסמור,פסטה הם יודעים להכין,אבל ממש לא טובים בדברים אחרים....השלושים שקלי כסף סדרו אותנו לשבועיים ללא דאגות,וגם קנינו המון מאנצ'יז ובמבה וקולה,חבל שלא ידענו שהוא שווה יותר....יצאנו פראיירים
TAINTED SAINT

mesoo

New member
מה השטויות האלה ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

מה מה מה??? מישהו מוכן להסביר לי מה זה????

למעלה