ליידי פרקט יקירתי ../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif
אם אכן מה שכתבת בדף העולם שלך על עצמך נכון,אזי הרשי לי לברכך על הצטרפותך לפורום היחיד בעולם שבו לא תשתעממי לעולם...אם כי תחושות בטן בהחלט שייך למחלקת גאסטרונומיה... כתבת " אני אכתוב על זה שיר ב"ה....[רוצה להיות זמרת]...",או שיש לך חוש הומור טוב משלי,או שאפילו השם ישתבח יתברך שמו לעולם ועד ואמרו כן יהי רצון מלפניו שיעמוד לנו כצוק איתן בשעת צרה ומצוקה,ונזקוף קומתנו בגאווה ! ואמרו אמן
כבר לא יעזור לך...איך אפשר כזה חילול הקודש פעמיים בערב אחד
גם לבקש כאלו בקשות מאלוהים כשהיא עסוקה בלגהץ....וגם לא לקבל את עצותי החינמיות בגלל תחושת בטן...רוצה לתאר לי את תחושת הבטן שלך יקירתי
לי אישית אין תחושות בטן חוץ מאשר בזמנים שאני חש צורך ללכת להתפנות....אני שמח שאיחלת לכולנו סוף שבוע נפלא...נראה לי ששבוע טוב היה יותר תואם את הזמן בו כתבת אצלנו... הבנת אותי ? כנראה שלא,זה בסדר יקירתי-אף אני לא הצלחתי להבין בדיוק מה את מנסה לומר... ומתוך חוסר הבנה בסיסי,הרשי לי לאחל לך שבוע טוב ומבורך,שבוע בו אלוהים תקשיב לך ותכוון אותך רק למעשים טובים,ולאמרגן הגון וישר,שיפתח לך קאריירה של חלטוריסטית בין לאומית,ושתהיי נורא מפורסמת ונורא עשירה,ושתהיה לך בת זוג שלעולם לא תבגוד בך... תסלחי לי אם אפסיק עתה...דמעות אושר מציפות את עיניי...אינני יכול להמשיך עתה...סלחי לי... [יש לי תחושת בטן שאני נזקק ללכת לשרותים עתה...אחשוב שם עלייך רק טובות...] TAINTED SAINT
זאת באמת את בתמונה
את נראית טוב...אחותי נורא סקרנית אם שכתבת על עצמך נכון...היא בת 27,וגם משחקת בלס-בול...