יום שישי ה13...BE AFRAID
....

סויה 1

New member
השאלה שלך לא ברורה......

אולי תסבירי למה את מתכוונת ב-"שטויות"?

כן - אמונות טפלות

למנהל הפורום אמונות טפלות.... צריך להיות אחראי במלים שנכתבות וזאת משום שאנשים מבינים דברים הפוך... לדוגמא אחת הבינה שאתם נגד חתולים שחורים, אסור לגרום לאנשים להבין מסר הפוך.... וזאת למה, משום שישנם מספיק אנשים פסיכים שמאמינים באמונות טפלות, והם עוד יצאו לרחובות לפגוע בחתולים שחורים, לא חסר משוגעים. אז אנא אם הינך אוהב בעלי חיים כמוני, בוא נשמור עליהם גם בלשוננו סליחה על הטפת המוסר, אבל כותב אני מתוך נסיון. רק צחוקים ובדיחות יהיו באתר זה. ושוב סליחה.

TAINTED SAINT

New member
לכותבים כאן אין שום קשר ל....

דברים שנכתבו בדף הראשי בתפוז
עמדתנו לגבי חתולים חד משמעית לגבי חתולים,ולא משנה צבע פרוותם

Miss T B

New member
מוזר, עשיתי את כל זה../images/Emo3.gif

את חלקם! שזה ממש את הרוב חחח והיה לי מזל מעולה!

lady parket

New member
אז מסתבר שדיכאון הוא הפיתרון חחח..כנסו

אני לא יצאתי מהבית כי אני בדיכאון...אז שיחקתי אותה? חחחח... אני קוראת לזה "דיכאון ילדותי" כי אני עם גוף של 20 שמרגישה בת 12.......חזרתי ברברס כמה שנים.....מעניין לא? לי זה נשמע מאד מעניין ....אני אתן לכם רמז: הדיכאון הפך אותי להיות נורא ילדותית מכל הבחינות... בקיצור............אני לא מעוניינת להקשיב לעצות שלך :) וזאת תחושת בטן מוחלטת........ אני אכתוב על זה שיר ב"ה... (רוצה להיות זמרת) סוף שבוע נפלא - כן כן ..גם מי שבדיכאון עברה את יום שישי ה13

TAINTED SAINT

New member
ליידי פרקט יקירתי ../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif

אם אכן מה שכתבת בדף העולם שלך על עצמך נכון,אזי הרשי לי לברכך על הצטרפותך לפורום היחיד בעולם שבו לא תשתעממי לעולם...אם כי תחושות בטן בהחלט שייך למחלקת גאסטרונומיה... כתבת " אני אכתוב על זה שיר ב"ה....[רוצה להיות זמרת]...",או שיש לך חוש הומור טוב משלי,או שאפילו השם ישתבח יתברך שמו לעולם ועד ואמרו כן יהי רצון מלפניו שיעמוד לנו כצוק איתן בשעת צרה ומצוקה,ונזקוף קומתנו בגאווה ! ואמרו אמן
כבר לא יעזור לך...איך אפשר כזה חילול הקודש פעמיים בערב אחד
גם לבקש כאלו בקשות מאלוהים כשהיא עסוקה בלגהץ....וגם לא לקבל את עצותי החינמיות בגלל תחושת בטן...רוצה לתאר לי את תחושת הבטן שלך יקירתי
לי אישית אין תחושות בטן חוץ מאשר בזמנים שאני חש צורך ללכת להתפנות....אני שמח שאיחלת לכולנו סוף שבוע נפלא...נראה לי ששבוע טוב היה יותר תואם את הזמן בו כתבת אצלנו... הבנת אותי ? כנראה שלא,זה בסדר יקירתי-אף אני לא הצלחתי להבין בדיוק מה את מנסה לומר... ומתוך חוסר הבנה בסיסי,הרשי לי לאחל לך שבוע טוב ומבורך,שבוע בו אלוהים תקשיב לך ותכוון אותך רק למעשים טובים,ולאמרגן הגון וישר,שיפתח לך קאריירה של חלטוריסטית בין לאומית,ושתהיי נורא מפורסמת ונורא עשירה,ושתהיה לך בת זוג שלעולם לא תבגוד בך... תסלחי לי אם אפסיק עתה...דמעות אושר מציפות את עיניי...אינני יכול להמשיך עתה...סלחי לי... [יש לי תחושת בטן שאני נזקק ללכת לשרותים עתה...אחשוב שם עלייך רק טובות...] TAINTED SAINT
זאת באמת את בתמונה
את נראית טוב...אחותי נורא סקרנית אם שכתבת על עצמך נכון...היא בת 27,וגם משחקת בלס-בול...

סויה 1

New member
ליידי...מה שלומך היום?

אם את כל כך נהנית מהדיכאון שלך.....אני מאחלת לך מכל ה-
"המשך דיכאון נעים" האם זה הטרנד האחרון בתל-אביב??? ילדה את לא מבינה כלום מהחיים שלך.... תפתחי "גוגל" בערך-דיכאון,ותכניסי קצת בינה לראש הנבוב שלך!!!.

2007GUNIT

New member
תאונת דרכים קשה

אני עברתי לפני שנתיים תאונת דרכים ביום שישי ה13 כשה נסעתי באופנניים במהירות של הליכה מביני יום שישי ה13 השטן ברחובותתתתתת וזה נכוןןן בכל מובן המילהההה

TAINTED SAINT

New member
תעשה לי טובה ותעוף מכאן ../images/Emo70.gif

אתה עושה צחוק מהכותבים בפורום "המשפחה שלי" עם הסיפורים המפוברקים והמטומטמים שלך,אינני מבין איך לא נחסמתה עיי הנהלת תפוז,אך הופעה נוספת שלך כאן תגרור תלונה רשמית להנהלת הפורומים ובקשה לחסום אותך מהשתתפות בכל פורום בתפוז. אינני יודע מי אתה,אך אתה מטומטם מספיק לחקות אנשים הסובלים מדיסלקציה-הרשה לי להאיר את עיניך אידיוט-אני עוסק בחינוך ומכיר את הבעייה....הנסיון שלך לחקות דיסלקציה הוא מטומטם ושפל,אנשים הסובלים מדיסלקצייה אינם מטומטמים כמוך,ואינם ממציאים שקרים כדי לסחוט תשומת לב כפי שאתה עושה בפורומים שונים בתפוז. לכבוד בארי הבארברי-באם הינך קורא הודעה זאת,אבקשך לחסום לאלתר את המשתמש הזה בפורום אמונות טפלות,דיסלקטים אינם אמורים להיות נושא ללעג ולקלס עיי מטומטם המחקה אותם.יש הבדל בין הומור,ובין בהמיות ולעג לאנשים הסובלים ממוגבלויות ! אני עוסק שנים בחינוך,וכך עוד כותבים כאן בפורום,היצור הזה איננו דיסלקט,הוא לועג לאנשים שאין לו זכות ללעוג להם ! [אתה מוזמן לפנות אלי בהודעה פרטית,ואשמח לפרט לך את נסיוני בתחום החינוך+החינוך המיוחד,המתחזה הנאלח הזה איננו מי שהוא מתיימר להיות] בתודה מראש. TAINTED SAINT

למעלה