שלום לקוראת הסמויה..
קודם כל ברכות על הצטרפותך למעגל המגיבים! ברצוני להעמיד דברים על דיוקם: מעולם לא השמצתי את הגברת יופה(שדרך אגב,לפי הבנתי, אינה אחראית על צוות הספינינג ברשת אלא על קורסי ההכשרה מטעם הרשת). בעבר, היו לי השגות על דרך הסמכת המדריכים בקורס בן יום בודד שלטעמי היה ממש לא לעניין. משיחות שניהלתי עם רוני יופה(פרוט בהמשך)הייתה לי התחושה שגם היא לא בדיוק התלהבה מכך.בכלל, אני חושב שאני חייב התנצלות. נפגשתי לראשונה עם רוני יופה לפני כשלושה שבועות.נסיבות הפגישה: קורס מדריכים. אני מדריך כבר כמעט 6 שנים, מרכז את קורס הכשרת מדריכי סייקלינג מטעם וינגייט בירושלים ובוחן בקורס בוינגייט ונדרשתי במסגרת קבלתי לעבודה בהולמס גבעתיים לעבור את קורס ההדרכה של רוני. כשדרשו ממני זאת, לא חשבתי פעמיים ונרשמתי כי אני חושב שתמיד אפשר ללמוד דברים חדשים וניתן ללמוד מכל אחד משהו או שניים. גם רוני שמעה עליי דבר או שניים ויצא לנו לדבר לא מעט במהלך המפגש.אני חייב לומר שהתרשמתי לטובה ואם מדבריי בעבר הייתה ביקורת על הדרך שבה חלק מהדברים נעשו אני שמח שאנו רואים דברים רבים בעין אחת. בכל אופן, מאוד נהניתי מהמפגש הראשון ואני מצפה למפגשים הבאים(3 במס') ואם את מנויה ברשת אשמח לארח בשיעור שלי.