יום שישי כמעט 19:00 והטלפון מצלצל..

יום שישי כמעט 19:00 והטלפון מצלצל..

המדריכה שאמורה להעביר ת'שיעור מחר אצלינו עם חום גבוה... נקראתי אל הדגל(
) לא זה ... אוקצור מחר יום שבת 10:00 DO IT מול משטרת כפר סבא. מי בא?

shiri 80

New member
אנחנו לא מנפנפים בדגל

ולא עושים את זה מול משטרת כפר סבא קצת הגזמת לא ? אתה תהנה בדיווש במקום אנחנו נהנה מירידות במהירות של 60 70 קמש ומעליות מאתגרות לא פחות .. כן כן יער הנשיא שיא שיא ...

אללה יוסטור ולהקתו../images/Emo6.gif

שלא יעצרו אותך על מהירות מופרזת בירידות של יער הנשיא שיא שיא
ואת עוד מפחדת מלנופף בדגלים מול משטרת כפ"ס.. אני פעם צריך לנסות את יער הנשיא, רק שפדיחה.. האופניים שאני רוכב עליהם לא כזה שוס אלא יותר מין סוסיתא כאלו, ולכולם פה בטח יש אופניים כאלו יוקרתיות.

ahuvaw

New member
אשמח להגיע

אנא תן הסבר איפה זה בדיוק ואגיע. באינשייפ יש את גל*2 ולכן אין מה לעשות שם....

האמת שבהודעה הראשונה...

... כתוב למעשה.. נורא קל להגיע. אם את באה מתל אביב צומת הכפר הירוק לכיוון צומת מורשה, צומת מורשה שמאלה,להצמד לימין לפני צומת רעננה, להכנס לכפר סבא מהמנהרה. במנהרה נצמדים לימין וברמזור הראשון(זה שלפני השופרסל) פשוט פונים ימינה. בצד שמאל יש תחנת דלק של חברת דלק מייד אחרי התחנת דלק בצד שמאל יש בניין הכניסה למכון הכושר נמצאת ממש שם. יש חניון של המכון מתחת לבנין אם תתאמי איתי בטלפון אני אדאג שיפתחו לך את השער. שלחתי לך במסר אישי את הסלולארי שלי, תתקשרי.

ahuvaw

New member
היה אחלה

תודה. היה מצויין ואתה מדריך אחלה. מומלץ לכולם לנסות.

../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif תודה רבה ../images/Emo13.gif

ותודה גם לך על הטרמפ חזרה הביתה .

ran magen

New member
אהלן אהובה!

וגם לך דובי...!. הייתי שמח להגיע רק שיש לי לסיים מצגת להרצאה שלי היום אבל אני מבטיח להגיע לאחד השיעורים הקרובים! דרך אגב, HOLMES PLACE גבעתיים , שבת הבאה 11:00 בבוקר- מתאים לכם? יש לי שיעור ואני מבטיח חגיגה!

ahuvaw

New member
היי רן

כמובן שאגיע. אם אתה מזמין אני לא מסרבת. כמו שידוע לך אני מתגעגעת ואשמח לבוא. מה להגיד בקבלה??? מתי אתה מגיע?

Gspin

New member
מה להגיד בקבלה:

אהובה: שלום, הגעתי לשיעור ספינינג עם רן מגן. קבלה: ברוכה הבאה, המחיר הוא X. אהובה: באילו אמצעי תשלום אפשר לשלם? קבלה: XYZ. אהובה: תודה רבה, איפה האולם? Gspin: תגידו לי אם התרחיש הנ"ל בדיוני או לא? תודה. מכשפה: לא עוד הפעם... מסר ל- G.

ahuvaw

New member
לעומת זאת

בד"כ כשאני מגיעה לשיעור שמדריך X הזמין אותי אני פשוט אומרת שאני אורחת של X ... האם לא פשוט יותר? רן - מה דעתך? יעבוד בהולמס החדש?

Gspin

New member
אההה...

אין מה לעשות. לא תתחמקי מתשלום - רוצה רן = תשלמי. אינני מבין מה הבעייה, הרי רן מתפרנס מהמקצוע לא? מאילו מקורות, לדעתך, הולמס מממנת את רן(ללללא נראה לי שמהלבנת כספים)? גם רן וגם הולמס הם גופים כלכליים. נסי להפריד בין הרגשות שלך לרן לבין זכותו וזכות הולמס להתפרנס בכבוד.מדוע האנשים שמשלמים ממיטב כספם למנוי בהולמס צריכים לממן אותך? רן הצהיר בעבר שכל המתאמנים הם חבריו ושהם נוהגים לשבת ולשתות קפה לאחר השיעור. מה היה קורה אילו כל אחד ממתאמניו היה בא בגישתך ורוצה להתאמן בחינם? לא היה רן, וסביר מ א ו ד להניח שלא היו קוראים סמויים בפורום שכותבים פעם ואז נעלמים
. ב ו ק ר ט ו ב מ כ ש פ ה... נראה אותך עכשיו! סוף עונת הדילים!

Tami661

New member
לא! לא עוד הפעם../images/Emo3.gif אבל... רק בנוגע

לאמצעי תשלום
מה? אי אפשר להתקזז על הפרקט איכשהוא?

אני מציע תרחיש אחר

אהובה: שלום, אני אהובה, באתי לשיעור ספינינג. קבלה: אוהבים אותך אהובה. מאיפה את? אהובה: אני? , אמממ.. פורום "מתעמלות לנצח".. קבלה: אהה.. כנסי..את בחינם. לא בדיוני.

mmee33

New member
שאלה לרן..

אפרופו הולמס פלייס, בתור קוראת סמויה זה זמן רב של פורומים שונים בנושא אירובי/ספינינג זכורים לי אי אילו השמצות כאלו ואחרות שלך על מייצגת שיטת הספינינג,הגברת יופה (שלפני מיטב הבנתי אחראית על צוות הספינינג של הרשת דנן) מה שאומר, שבמקור אתה מייצג שיטה אחרת של רכיבה בסטודיו. שאלתי אלייך: האם נאלצת לעבור הכשרה מיוחדת כדי לקבל את העבודה החדשה שלך או שהתקבלת בזרועות פתוחות?.. סתם מתוך סקרנות...

ran magen

New member
שלום לקוראת הסמויה..

קודם כל ברכות על הצטרפותך למעגל המגיבים! ברצוני להעמיד דברים על דיוקם: מעולם לא השמצתי את הגברת יופה(שדרך אגב,לפי הבנתי, אינה אחראית על צוות הספינינג ברשת אלא על קורסי ההכשרה מטעם הרשת). בעבר, היו לי השגות על דרך הסמכת המדריכים בקורס בן יום בודד שלטעמי היה ממש לא לעניין. משיחות שניהלתי עם רוני יופה(פרוט בהמשך)הייתה לי התחושה שגם היא לא בדיוק התלהבה מכך.בכלל, אני חושב שאני חייב התנצלות. נפגשתי לראשונה עם רוני יופה לפני כשלושה שבועות.נסיבות הפגישה: קורס מדריכים. אני מדריך כבר כמעט 6 שנים, מרכז את קורס הכשרת מדריכי סייקלינג מטעם וינגייט בירושלים ובוחן בקורס בוינגייט ונדרשתי במסגרת קבלתי לעבודה בהולמס גבעתיים לעבור את קורס ההדרכה של רוני. כשדרשו ממני זאת, לא חשבתי פעמיים ונרשמתי כי אני חושב שתמיד אפשר ללמוד דברים חדשים וניתן ללמוד מכל אחד משהו או שניים. גם רוני שמעה עליי דבר או שניים ויצא לנו לדבר לא מעט במהלך המפגש.אני חייב לומר שהתרשמתי לטובה ואם מדבריי בעבר הייתה ביקורת על הדרך שבה חלק מהדברים נעשו אני שמח שאנו רואים דברים רבים בעין אחת. בכל אופן, מאוד נהניתי מהמפגש הראשון ואני מצפה למפגשים הבאים(3 במס') ואם את מנויה ברשת אשמח לארח בשיעור שלי.

Tami661

New member
האמת? שתיארתי לעצמי שזו הסיבה...../images/Emo4.gif

זה נותן המון חומר למחשבה וגורע המון נקודות הערכה אבל מה לא עושים בשביל פרנסה?

Gspin

New member
תמי,

לא אמרת שהאופרציה להיכנס לפורום קשה בשביל כמה אנשים? למה נראה לי שהמקום לסגירת קצוות/חשבונות/מעגלים, או איחוד אישיות מפוצלת צריך להיות כאן? באותו הקשר, זכרי את שיחתנו על פיגור.

ran magen

New member
תגובתי - די, נמאס כבר!!!

כמו שלמדריכים נוספים אחרים בפורום הנ"ל ובפורום אירובי השכן נמאס מהקשקשת המיותרת הזו, גם לי נמאס וצריך לעשות באמת הרבה כדי להוציא אותי מאיפוס. עם כל הלב,תהנו בשיעורים, באימונים ובחיים בכלל. נ.ב- תמי היקרה (על אמת לא בציניות): יש דברים רבים שאת לא מודעת אליהם ולא יודעת אותם אז אנא המנעי מביקורת. אם את רוצה לשוחח יש לך את מס' הפלאפון שלי,אני כבר לא אבקר כאן יותר.

למעלה